0
Yunus
Editör
16 Ekim 2022 2929

Instagram Otomatik Takip Etme Programları

Instagram otomatik takip etme programları sayesinde kitlenizi büyütmeye ve takipçi sayını nasıl arttıracağınızı adım adım öğrenin!

Günümüzde sosyal medya kullanımı hızla artmaktadır ve bu trendin öncüsü olan Instagram, milyarlarca kullanıcıya ev sahipliği yapmaktadır. İşletmeler ve bireysel kullanıcılar da Instagram'ın potansiyelini fark ederek platformda varlıklarını güçlendirmek için çeşitli stratejiler geliştirmişlerdir.

Bununla birlikte son zamanlarda Instagram otomatik takip etme programları adı verilen araçlar ortaya çıkmıştır. Bu programlar kullanıcıların takip etmek istedikleri hesapları otomatik olarak takip etmelerine, takipçi sayılarını artırmalarına ve etkileşimlerini artırmalarına olanak sağlamaktadır.

Instagram otomatik takip etme programları kullanarak hesabınızı öne çıkarmak mı istiyorsun? Takipçilerinizi kaybetmeden devamlı olarak etkileşim sağlamak mümkündür. Bunun için birbirinden farklı takipçi programları kullanılabilir. Ancak bunların etkili, güvenli ve sonucu olumlu olmasına özen göstermelisiniz.

Kitleniz bakımından tanınır ve güvenilir olmak istiyorsan, senin için hazırladığımız listeyi okumanızda büyük fayda göreceksin!

Instagram Otomatik Takip Etme Programları Nedir?

Instagram Otomatik Takip Etme Programları Nedir

Instagram otomatik takip etme programları, Instagram hesaplarınız için otomatik olarak takipçi bulma işlemini gerçekleştiren yazılımlardır. Bu programlar kullanıcıların hedef kitlelerine yönelik olarak takipçi bulmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Bu programlar, kullanıcıların belirledikleri anahtar kelimeler, hashtag'ler ve hesaplar üzerinden Instagram'da arama yaparak, kullanıcılara uygun olan hesapları bulur ve otomatik olarak takip etme işlemi gerçekleştirir. Bu sayede hesapların takipçi sayıları artar ve daha fazla kişiye ulaşma imkanı sağlanır.

Otomatik takip etme sistemleri ile organik takipçi elde etmekte mümkün olmaktadır. Organik takipçi olan nitelendirilen hesap tipleri gönderisi, beğenisi, yorumu olan hesaplar olup, takip ve takipçileri bulunmaktadır. Bakıldığından bu hesapların gerçekten de gerçek olup olmadığını anlamak mümkün olmamaktadır. Bu nedenle etkileşim sağlanarak ücretsiz biçimde takipçi elde etmek kolaydır.

Instagram hesap kasma programları veya otomatik takip etme programları sayesinde toplu şekilde takipçi kazanılır. Dolayısıyla hesabınızın yükselmesine sebebiyet verir. Zaman geçtikçe ise görüntülenme ve beğenilerin artışı gözle görülür olmaktadır. 

Hem ücretsiz hem de ücretli türleri olan Instagram otomatik takip etme programları sayesinde kolaylıkla profiliniz öne çıkacaktır.

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Instagram Otomatik Takip Etme Programları Avantajları

Instagram Otomatik Takip Etme Programları Avantajları

Profilinizi öne çıkarmak istiyorsanız, hiç şüphesiz Instagram otomatik takip etme programlarının önemi büyüktür. Kısa zamanda yükselmenize ve etkileşimlerin artmasıyla beğeni ve yorumun hızlanmasını sağlar. Peki Instagram otomatik takip etme programlarının avantajları nelerdir?

Aşağıda sizler için Instagram otomatik takip etme programlarının sağladığı avantajlarına yer verdik:

  • Hesabınızda hiç takipçi olmamasına rağmen kısa zamanda takipçi kazandırır.
  • Takipçilerin gelmesiyle etkileşimi arttırdığından dolayı yeni veya gerçek takipçilerin gelmesi kolaylaşır
  • İşletmelerin sıklıkla karşılaştığı az takipçi dikkat çekmeme sorununu hızlıca çözümler
  • Organik takipçi ve gerçek takipçilerin sağladığı desteklerin artması ile beğeni, yorum, görüntüleme mümkün hale gelmektedir.
  • Sosyal medyada herkes tarafından kullanıldığından dolayı istenildiği kadar takipçi elde etmek kolaylaşır.

Instagram Otomatik Takip Etme Programları Dezavantajları

Instagram Otomatik Takip Etme Programları Dezavantajları

Her ne kadar Instagram otomatik takip etme programları avantajlı görünse de fazla kullanımının sonucu olarak zararları ortaya çıkabilir. Pek çok insan otomatik takip etme programları zararlarını bilmemektedir. Ancak bunları öğrenerek Instagram otomatik takip etme programlarını daha etkili ve stratejik olarak kullanmak mümkün olmaktadır.

Aşağıda sizler için Instagram otomatik takip etme programları dezavantajlarına yer verdik:

  • Instgram otomatik takip etme programları kısa zamanda takipçilerin kaybedilmesine neden olabilmektedir.
  • Hedef kitleniz belirli ise sürekli yapmanız durumunda rastgele kişilerin takipçiniz olmasına neden olabilir.
  • Instagram otomatik olmaya karşı kural ve şartları bulunur. Böylelikle hesabınız askıya alınmasına veya engellenmesine sebep olabilir.
  • Hesabınızın askıya alınmadığını veya kalıcı olarak silinmediğinin kontrol için sürekli hesabınızı kontrol etmeniz gerekecektir.
  • Hesabınızın özgünlüğüne önem gösteriyorsanız, sürekli yapmanız durumunda takipçilerinizi kaybetme riski ile karşı karşıya kalabilirsiniz.
  • Potansiyel müşteri veya takipçilerinizi sahte olmasını veya sizden uzaklaşmasını sağlayabilirsiniz.

Instagram hesabım kapatıldı nasıl açarım diyorsanız, bir önceki içeriğimizi okuyabilirsiniz. Ayrıca Instagram hesap açmada kullanılan şikayet bildirimi yazısını da okumanızı öneririz.

Instagram Otomatik Takip Etme Programları Nasıl Kullanılır?

Otomatik takip etme programları genel yapısı itibari ile kullanımı PC veya bilgisayar için elverişlidir. Mobil uygulamalarda mevcuttur ancak daha işlevsel olması sebebiyle PC üzerinden kullanmak kolaydır. Piyasa da ücretsiz ve ücretli olarak çeşitli varyasyonlarda otomatik takip etme programları mevcuttur.

Instagram’daki hesabınızda sizi takip eden kişilerin bot hesap olmamasına özen gösterilmelidir. Bunun önüne geçmek için organik takipçiler her zaman önemlidir. Organik takipçileri Instagram, sahte olarak algılamaz ve böylelikle kısa zamanda etkileşime girmenize olanak tanır.

Instagram otomatik takip etme programları kullanarak etkileşime girmek oldukça kolay yöntemlerden birisidir. Bilgisayarda kullanılan yazılımları da olduğu gibi akıllı telefon veya tabletler aracılığıyla da hesaplara erişmek mümkün olmaktadır. Kısaca Windows, Mac, Android veya İOS üzerinden kolaylıkla bu tip programları kullanabilirsiniz.

Instagram Otomatik Takip Etme Programları Ücretli Mi?

Instagram otomatik takip etme programları hem ücretsiz hem de ücretli olarak kullanılabilmektedir. Genellikle daha gelişmiş özelliklere sahip olanlar ücretli olurken bireysel veya daha sınırlı olanlar ücretsizdir. Programları kullanmak istediğinizde ise maliyetlere göre ücretler değişiklik göstermektedir.

Hesabınızda etkileşimi artırmak ve kitlenizi büyütmekle ilgileniyorsanız, gerçek Instagram Türk takipçi satın al sayfamızı ziyaret edin!

Instagram Oto Takip Programı Ücretsiz

Instagram Oto Takip Programı Ücretsiz

Piyasada kullanabileceğiniz pek çok Instagram oto takip programı bulunmaktadır. Ücretli ve ücretsiz olarak bulunan bu tarz programlarda dikkat etmeniz gereken bazı durumlar olabilmektedir. 

Eğer Instagram oto takip programı ücretsiz olarak bulmak istiyorsanız, aşağıdaki durumların yazılımda olduğundan emin olunuz. Aksi halde Instagram hesabınız kötü etkilenebilir, spam olarak algılanabilir veya süresiz olarak kapatılamaktadır.

Güvenli ve etkili Instagram oto takip programı ücretsiz için aşağıdaki özellikler olmalıdır:

  • Aynı anda birden fazla hesabı takip ederken, takipten çıkmaması daha doğru olan özellik olacaktır.
  • Çoğunlukla sahte bot hesapların takipçiniz olması sonucunda ortaya çıkan zararlı durumların olmaması
  • Her defasında robot gibi takipçi elde etmek (örnek olarak ilk 15 dakikada 20 takipçi, sonraki 15 dakika 20 takipçi gibi)
  • Yorumların hep aynı yorumlar olması veya yeni açılan bir hesapta binlerce yorum olması
  • Düzensiz işlemlerin sık yaşanması ve kaybedilen takipçilerin olmaması
  • Kara listeye alınan hesapların olmaması 
  • Devamlı olarak manuel biçimde hesabınızı kontrol etmeyi gerektirmemesi
  • Otomatik takip etme ve bırakma özelliğinin bir arada bulunması
  • Karmaşık, düzensiz ve zor kullanıma sahip program kullanılmaması

Instagram Otomatik Takip Kabul Etme

Program kullanılmadığı zaman gelen takipçi isteklerinizi manuel olarak yapmanız gerekmektedir. Genel olarak Instagram takipçi isteklerini kabul etmek aşağıdaki gibi yapılmaktadır:

  • Öncelikle Instagram hesabınıza giriş yapmanız ve kullanıcı adı ve şifreniz ile birlikte oturum açmanız gerekir.
  • Uygulamaya giriş yaptığınızda otomatik olarak ana sayfaya yönlendirirsiniz.
  • Bu alanda yer alan ve en yukarıda bulunan kalp simgesine bir kez dokunun.
  • Hesabınız gizli değil ise ‘Bildirimler’ kısmına dokunduğunuzda aşağıda yer alan ‘Takip İstekleri’ görünür olacaktır.
  • Bu alanlara bastığınızda ise takipçiyi kabul etmek için ‘Onayla’ yazısına, reddetmek için ‘Sil’ tuşlarına basarak işleminizi tamamlarsınız.

Otomatik takip etme programlarında ise bu kısımlar otomatik olarak yapılmaktadır. Kısaca bulduğunuz programda Instagram otomatik kabul etme özelliğinin olması işlerinizi kolaylaştıracaktır. 

Instagram Otomatik Takip Ediyor

Pek çok insan ‘Instagram otomatik takip ediyor ne yapmalıyım?’ sorusunu sormaktadır. Yapmanız bazı adımları kullanarak otomatik takip etme özelliğini kapatabilirsiniz. Bu konu ile ilgili detaylı olarak Instagram kendi kendine takip ediyor sorununun nedenlerine daha önce verdik, çözüm için göz atabilirsiniz.

Ancak genellikle Instagram otomatik takip ediyor nedenleri aşağıdaki gibi olmaktadır:

  • Instagram hesabınıza üçüncü parti uygulamalarının erişimi olduğunda izinsiz kullanım sonucu hesabınız otomatik olmuş olabilir.
  • Çalışmış olduğunuz Instagram otomatik takip etme programlarında hesabınızı kontrol etmenizde fayda olabilir
  • Başka birisi hesabınızı kapatmak için spamlıyor olabilir.
  • Herkese açık profiliniz var ise genellikle bundan kaynaklanıyor olabilir. Hesabınızı gizliye aldığınızda sorun çözülecektir.
  • Hesabınızı ele geçiren kullanıcı veya şifresini bilen bir arkadaşa hesabınızı vermiş olabilirsiniz.
Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu