0
Yunus
Editör
16 Ekim 2022 3071

Toplu Tweet Silme Nasıl Yapılır?

Anlık haberleşme için kullanılan Twitter'da birden fazla tweet silmek için toplu tweet silme özelliğini çeşitli yöntemler ile kullanabilirsiniz.

Twitter kurulduğundan bu yana dünya çapında milyonlarca kişinin kullandığı sosyal medya sitelerinden biri olmuştur. Nerdeyse her gün tweet atan biri önceki tweet’lerini silmenin yollarını aramaktadır. Kullanıcılar tarafından silinmek istenen gönderilerde toplu tweet silme özelliğinin olmaması sorunlara yol açmaktadır.

Bu nedenle sizlere toplu tweet silme işleminin nasıl yapılacağını anlatacağız. 3 farklı yöntemden herhangi birini kullanarak ister manuel isterseniz de toplu şekilde tweet silebileceksiniz. 

Yöntemlerden her biri toplu tweet silme 2024 yılında geçerli olup, tamamen ücretsiz yöntemlerden birisidir. Kişiselden ziyade birçok profilin tweetlerini silmek istiyorsanız, az olmamak koşuluyla ücretli seçenekleri tüm tweetleri silmek için kullanabilirsiniz.

Tweet Silme Ne Demektir?

Tweet Silme Ne Demektir

Twitter hesabı olan her kişi bir gönderi yayınladığında kendileri ait tweet’leri olmaktadır. Zaman geçtikçe gönderilerini silmek isteyen ve özellikle kişiler, iOS veya Android işletim sistemi için kullanılan uygulamada bu işlemi gerçekleştirmek istemektedir. Bu nedenle tweet silme, daha önce yayınlanan gönderileri silmek demektir.

Manuel olarak Tweet silmek için aşağıdaki adımları yapınız:

  • Öncelikle mobil uygulama veya web tarayıcınızı kullanarak hesabınızda oturum açınız.
  • Daha sonra ‘Profil’ kısmına gelin ve daha önce paylaştığınız tweet’i bulunuz.
  • Ardından Tweet’in üzerine gelerek 3 noktalı simgeye tıklayın.
  • Tweeti Sil’ yazısına tıklayarak gönderinizi silebilirsiniz.

Tweet sildiğinizde aşağıdaki durumlar gerçekleşmektedir:

  • Herhangi bir tweet sildiğinizde, hem Android hem de iOS için hesabınızda kaldırılarak, haber akışından ve sizi takip edenlerin akışından kaldırılacaktır.
  • Aynı zamanda biri sizin gönderinizi kullanarak retweet yaptıysa onunla birlikte görünmez olacaktır.
  • Tweetiniz ile ilişkili meta ve analiz verileri kaldırılırken, eğer sizin tweetinizi başkası kopyalayıp paylaştıysa o gönderi kaldırılmamaktadır.
  • Herhangi bir kişi sizin gönderiniz üzerinden yorum yaptıysa, kendi yorumu olduğundan tweetler kaldırılmamaktadır.
İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

En İyi Toplu Tweet Silme Siteleri

En İyi Toplu Tweet Silme Siteleri

Twitter uygulaması toplu tweet silme için herhangi bir özellik sunmaz. Bu nedenle birden fazla tweet silmek için ya tek tek el ile ya da üçüncü parti araçları kullanmak zorundasınız. Bu nedenle sizlere manuel olarak tweet silmenin yanında bazı web siteleri anlatacağız.

Tweeteraser – Tüm Tweetleri Silme Ücretsiz

Tweeteraser, toplu tweet silme özelliğini ücretsiz sunan ve bilinen en eski web sitelerden birisidir. Twitter, birden fazla tweet silmeye izin vermezken üçüncü taraf olan bu platformu kullanarak toplu bir şekilde silme işlemini yapabilirsiniz.

Uygulamaya giriş yaparsanız ve filtreleme seçeneklerini kullanarak tweetlerinizi silersiniz. Ancak web sitesi, verilerinizi silmeden önce olası nedenleri önlemek için ZIP dosyasına saklamanızı istemektedir. Platformun dediğine göre tek bir tıkla arşivinizi yükleyerek gönderilerinizi silmenize olanak tanır.

Telefondan toplu tweet silme için de tercih edilen Tweeteraser aşağıdaki özellikleri sunmaktadır:

  • Herhangi bir zaman çizelgesi olmadığından spama izin vermez
  • Ücretsiz, Standart ve Premium olarak 3 farklı paketi bulunur.
  • Ücretsiz pakette ZIP formatında aktarılan maksimum 3200 tweeti silmektedir.
  • Arama filtresi olarak ücretsiz pakette 3 seçenek sunar.
  • Reklamsız, silinen tweetleri saklamak veya çoklu hesap kullanmak istediğinizde platform ücretli hizmetini sunmaktadır.

Tweetdeleter – Tüm Tweetleri Silme Programı

Toplu tweet silme işlemini araştıran insanlar daha detaylı bir web site aradıklarında Tweetdeleter ek bir kaynak olmaktadır. Özellikle tweetleri anahtar kelime, beğeni, retweet, tarih ve zaman, küfür ile arama yapmanıza olanak tanır.

İPhone toplu tweet silme için ücretsiz hesap arayanlar için yalnızca 5 tweete kadar yapmaktadır. Ancak diğer paketlerini kullanarak minimum 500’den başlayıp sınırsız şekilde birden fazla tweetinizi silebilirsiniz.

Herhangi bir beceri gerektirmeyecek biçimde tweetlerinizi silmek için platform aşağıdaki özellikleri sunmaktadır:

  • Otomotik Tweet Silme: Manuel olarak veya tek tık ile silmek istemeyenler için belirli filtreleme seçenekleri ile otomatik olarak tweetlerinizi kaldırabilirsiniz.
  • Silinen Tweeti saklamak: Platform daha önce silinen veya kaydedilen tweeti saklamanıza olanak tanır. Böylelikle kayıplarınızı en aza indirebilirsiniz.
  • Küfür filtreleme: Profilinizde paylaştığınız herhangi bir kaba olarak ifade edilen kelimeleri bularak kaldırmaya yaramaktadır.
  • Akıllı arama: Tweetleriniz silmenizin yanında çeşitli filtreleme seçenekleri ile aramanız olanak tanımaktadır. Beğeni, anahtar kelimeler ile arayarak istenmeyen video, resim veya gönderileriniz silmenize olanak tanır.
Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu