0
Yunus
Editör
20 Haziran 2023 2363

Tiktok Videolarım Neden İzlenmiyor?

Tiktok videolarım neden izlenmiyor hatası, algoritmayı tam olarak anlamadığınızda meydana gelir. Tek bir listede sorunun nasıl çözüldüğünü inceleyin!

Son yıllarda TikTok, dünya genelinde milyonlarca kullanıcının popüler olarak kullandığı platformdur. Sosyal medya platformlarından biri olarak kullanıcının kısa ve yaratıcı videolar üretmesine olanak tanımaktadır. Video çekmenin basit ve hızlı olması 7’den 70’e herkesin kullanması ile sonuçlandırmıştır.

Popülerliğini son derece arttırırken bazı kullanıcılar ‘Tiktok Videolarım 0 izleniyor’ gibi sorunlardan yakınmaktadır. Tam olarak Tiktok algoritmasının anlaşılmadığı sürece video atsanız da izlenmeyebilir. İşte o yüzden Tiktok videolarınızı izlenmesi adına sizler için ayrıntılı bir rehber hazırladık.

Tiktok’ta başarılı olmanın sırrı, strateji uygulamaktır. Stratejiyi doğru ve etkili kullandığınız sürece algoritma sizi önerir ve keşfete çıkabilirsiniz. Önemli olan eksiklerin neler olduğunu görmek ve bu doğrultuda nasıl yapıldığını öğrenmektir.

“Tiktok videolarım neden izlenmiyor” sorununuz devam ediyorsa, sizler için hazırladığımız ayrıntılı rehbere birlikte göz atalım!

Tiktok Videoların İzlenmeme Nedenleri Nelerdir?

Uygulama üzerinde çekmiş olduğunuz videonun izlenmeme sebepleri birden fazla olabilmektedir. Öncelikle platformun hangi videolara izin verdiğiniz ve algoritmanın nasıl çalıştığını öğrenmeniz gerekecektir. Algoritmayı öğrenmenizin ardından sosyal medyanın en popüler uygulamalarından biri olan Tiktok’ta keşfete düşme şansını yakalayabilirsiniz.

Aşağıdaki sebeplerden ötürü Tiktok videolarınız izlenmemiş olabilir:

  • +18 çıplaklık, pornografik içerikler izlenmeyecektir.
  • Şiddet ve suça teşkil eden videolarınız olması
  • Videolarınız herkese açık olmadığında (gizlide kaldıysa) izlenmeyecektir.
  • Yeni açılan bir hesapsa takipçi sayınızla orantılı olarak videolar izlenmeyebilir.
  • Haftada bir veya düzensiz aralıklara atılan videolarınızın olması
  • Algoritmanın önereceği dikkate değer içeriklerinizin olmaması
  • Yüzsüz çekilen herhangi bir eğitim içerikleri 
  • Kopya içerik veya başka bir Tiktok hesabından çekilen videonun tekrar yüklenmesi
İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Tiktok Video İzlenme Arttırma Nasıl Yapılır?

Sosyal medya popüler olduğundan bu yana pek çok içerik oluşturucuna ev sahipliği yapmıştır. Her içerik oluşturucu da diğer rakiplerini ürettiğinden belirli bir stratejiyle gitmek gereklidir. Böylelikle kendi yöntemlerinizi uygulayarak Tiktok video izlenme sayılarını arttırabilirsiniz.

‘Tiktok videolarım neden izlenmiyor’ diyorsanız, en iyi çözüm izlenme arttırmanın yöntemlerini keşfetmektedir. Belirli yolları izleyerek kendi stratejinizi oluşturmanızda rehber çizebilirsiniz. Böylelikle dilediğiniz hedefinize kısa sürede ulaşmak mümkün olacaktır.

Peki bunu nasıl yapabilirsiniz? İşte listemizi takip edin ve nasıl yapıldığına yakından bakın!

İçerik Üreticiler İle Birlikte Çalışmak

Tiktok platformu, içerik oluşturucuların barındığı uygulamalardan birisidir. Onların nasıl içerikler paylaştığına göz atarak bilginizi arttırabilir ve böylelikle yol haritası çizebilirsiniz. Belirli planlamalar ile kısa sürede keşfete düşmek mümkün olabilmektedir.

Unutmayın, sizin gibi içerik oluşturucuları benzer adımları uyguladı ve şuan pek çok popüler videoları bulunmakta. Sizde başarılı olabilir ve kısa sürede milyonlarca izlenme sayılı videolara sahip olabilirsiniz. Azim, istek ve sabır. Eminiz, hepsi sizde mevcut!

Düzenli Olarak Video Göndermek

Sadece Tiktok değil, her platform için düzenli içerik yüklemek sizleri bir adım öne taşıyacaktır. Her sosyal medya uygulaması kendi algoritmik yapılarını kullanmaktadır.Twitter algoritmasının paylaştığı bilgilere göre bunu nasıl yapıldığını öğrenebiliyorsunuz.

Düzenli video gönderdiğinizde algoritma sizi tanımlar ve belirli sürede izlenme sayılarınızı arttırabilirsiniz. Böylelikle ‘Tiktok videolarım neden izlenmiyor’ hatası artık sorun olmaktan çıkar.

Yapmış olduğumuz araştırmalara göre en az 15 günde ve günlük 1 kez atılan videoların izlenme sayılarında artış olduğu görünmektedir. Onu takip eden günde de benzer şekilde atıldığında izlenme değerleriniz büyük ölçüde değişecektir.

İşbirliklerinizle İletişime Geçmek (Veya Reklam Vermek)

İşbirlikler, size sponsor olan marka veya işletmelerdir. Çoğu zaman bir firma ürün tanıtımı yaparken sosyal medyanın gücünden faydalanmaktadır. Sosyal medyanın gücünden bir pasta dilimi sizde ise dolaylı olarak gelir elde edebilirsiniz.

Gelir elde etmek, Tiktok videolarınızın izlenme sürelerinizi arttırmayı çoğunlukla sağlamaz. Yalnızca siz ve işbirlikçinizi kapsamaktadır. Nadir olan durumda olsa işbirlikçinize sizi tanıtma karşısında hizmet sunmayı önerirseniz, videolarınız da izlenme artırma sağlanabilir. Bunu bir nevi parasız reklam olarak düşünebilirsiniz.

Takipçileri Analiz Etmek

İyi yapılan analiz, size doğrudan kazanç sağlar. Analiz yapmanızın en basit ve etkili yolu videolarınıza gelen tepki, beğenme, yorum ve izlenme sayılarıdır. İnsanlar, sizin videolarınızı izlerken, yorum atıyor mu, ne kadar izliyor, profilinizi görüntülüyor mu, bunları iyi analiz edin. 

Eğer kitlenizi iyi tanıyabilirseniz, onların hangi videoları seveceğini de tahmin edebilirsiniz. Böylelikle kısa sürede ve algoritmanın da yardımıyla ‘Tiktok videolarım neden az izleniyor’ sorununa çözüm bulabilirsiniz.

Diğer İçerik Üreticilere Konuk Olmak

Diğer içerik üreticilerle konuşmak, buluşmak veya iletişime geçmek büyümek için önemli olacaktır. Kitlenizi yavaş yavaş büyütürken de ‘Tiktok videolarım neden keşfete düşmüyor’ sorununu çoğunlukla çözebilirsiniz. Böylelikle kısa sürede videolarınız binleri belki de milyonları görebilecektir.

Aynı zamanda içerik üreticileri ile video çekerek, kitlenizle paylaşmak video izlenme sürelerini arttıracaktır. Sadece sizin hesabınızda değil popüler bir içerik oluşturucunun videosuna katılmanız bile toplulukta etkileşiminizi arttıracaktır. Bu yüzden mutlaka diğer içerik üreticilere konuk olmayı unutmayın ve sizden kazanın!

Toplulukla Bağlantı Kurmak

Tiktok’ta yalnızca tek içerik oluşturucu siz değilsiniz. Sizden başka pek çok kitleye ev sahipliği yapan içerik oluşturucular mevcut. Onlarla etkileşim kurun ve gerektiğinde yorum yapmayı unutmayın. 

Beğendiğiniz içerik oluşturucunun paylaştığı videonun altına güzel bir yorum yaparsanız, diğer kişilerde sizi takip edecektir. Böylelikle sizi bilmeyen birçok insan videolarınızı izlemek için sıraya geçecektir. Ayrıca bunun için diğer sosyal medya sitelerini kullanmanızda ek fayda sağlayacaktır.

Dijital olarak yorum yapmanızın yanı sıra Tiktok dışında da görüşürseniz, insanların size hayran olması muhtemel olacaktır. Böylelikle fiziksel ortamlardan da takipçileriniz gelecek ve videolarınızı merak eden pek çok insana sahip olacaktır.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu