Bayigram'da Bayrama özel sepette %20 indirim sizleri bekliyor!

KUPON KODU
0
Yunus
Editör
16 Ekim 2022 3915

Takipçi Sayısında Yer Alan K ve M Harfleri

Son dönemlerde daha çok önemli hale gelen takipçi sayılarının başında yer alan K ve M harflerinin anlamları da büyük bir merak konusu olmaktadır. Takipçide k harfi ne demek ya da takipçide m harfi ne demek gibi birçok sorular aklımızı kurcalamaktadır. İnstagrama hâkim olan birçok kullanıcı ya da ingilizce terimlere hâkim olan birçok kullanıcı bunların anlamını bilse de birçok kişinin aklında soru işareti oluşmasına neden olmaktadır. Yazıyı okumaya devam ederek ne K ve M’nin ne anlama geldiğini öğrenebilirsiniz.

Takipçide K ve M Ne Demek?

Bir instagram profilinde takipçi sayının yanında K veya M harfi görüldüğü zaman bunun ne olduğuna dair merak içerisine girebilirsiniz. 1K, 2K, 5K gibi takipçi sayısı yer alıyorsa burada dikkat edilmesi gereken K harfidir. Burada K harfi “bin” olarak belirtilmektedir. İngilizce olarak “K” harfi, bin sayısını ifade etmektedir. Bu yüzden 5K beş bin takipçi, 15K on beş bin takipçi anlamına gelmektedir.

Aynı ifade M harfi içinde geçerlidir. M harfi milyonu ifade etmektedir.  Bu yüzden takipçi sayısında yazan 2.5M 2 milyon 500 bin takipçi ya da abone demektir. 5M, 5 milyonun karşılığıdır. Bazı durumlarda instagram net sayıyı göstermemektedir. 1.46M şeklinde göstererek anlamayı zorlaştırır. 1.46M, 1 milyon 460 bin takipçiyi ifade ederken kişilerin anlamasını zorlaştırabilmektedir. Bazı durumlarda ise kişinin takipçi sayısı 4 milyon 999 bin takipçiye ulaşmıştır fakat instagram bunu 5M yerine 4.9M şeklinde göstermektedir. Herhangi bir tamamlama işleminde bulunmamaktadır.

Takipçi Satın Alındığında Takipçi Sayısı Düşer Mi?

Bilindiği gibi instagramda takipçi sayılarını yükseltmek için en çok başvurulan yöntem takipçi satın alarak takipçi sayılarının yanında K ve M harflerini çıkarmaktır. Takipçide k harfi ne demek bunu öğrendiğimize göre bu şekilde arttırılan takipçilerde saha sonra takipçi sayısının düşmesi gibi bir durum söz konusu mudur?

Takipçi satın aldıktan sonra takipçi sayısının düşüp düşmemesi hangi site üzerinden takipçi satın alındığı ile bağlantılıdır. Güvenilir ve iyi hizmet sunan bir takipçi sitesi üzerinden alınan takipçi arttırma hizmeti hesabınızın hem doğal görünmesini sağlar hem de kolay kolay takipçi sayılarında azalma olmamaktadır. Takipçi sayıları düşmeyen siteler kolay bir şekilde ön plana çıkabilmektedir. Kolay bir şekilde K ve M harflerine ulaşabilmeniz ve popüler olabilmeniz için güvenilir bir sosyal medya hizmeti sağlaya yerlerden destek almalısınız aksi takdirde takipçi sayısı yükseltmeye çalışırken hesabınızdan olabilirsiniz.

Takipçi arttırma işinde dikkat edilmesi gereken bir durum daha söz konusudur. Bu da bot kullanıcılara takipçileriniz arasında fazla yer vermemektir. Bot takipçi olması durumda takipçi sayınız ne kadar fazla görünse de etkileşimleriniz az olacağından herhangi bir öne çıkma durumunda bulunulamayacak ve bir süre sonra takipçi sayısı düşmeye başlayacaktır. Bu yüzden organik bir takipçi olması ve kaliteli gönderi akışı bulunması profilinizi canlı tutacaktır.

Takipçi Satın Alma İşlemleri Güvenilir Mi?

Takipçi satın alma işlemleri sitemiz gibi güvenilir bir site üzerinden satın alınıyorsa eğer güvenilir bir işlemdir. Güvenilir yerden alınan takipçiler profilinize doğal bir profil görünümüm katacak ve hiçbir sorun yaşamadan güvenilir bir şekilde profilinizi kullanmaya devam edebileceksiniz.

 

Takipçi Sayısı Nasıl Arttırılır?

Takipçi sayısı arttırmak kısa süre içinde takipçi sayınızın yanında K ve M harflerini görmek isteyen kişiler etkileşim yaratacak içerikler paylaşarak ya da takipçi satın alarak kolay bir şekilde takipçi sayılarını arttırabilmektedir. Kısa süre içerinde takipçi artarak takipçide k harfi ne demek gibi sorulara maruz kalabilmeniz mümkündür. Takipçi sayısında k harfi ne demek öğrenmek istiyorsanız yazımızı baştan aşağı okumanızı öneririz.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu