0
Yunus
Editör
14 Haziran 2023 3154

Steam Hızlı Level Nasıl Atlanır?

Steam hızlı level adımlarını kullanarak kısa sürede nasıl seviyenizi arttıracağınızı öğrenin ve oyunlarınızda kolaylıkla uygulayın!

Steam, oyun severlerin çevrimiçi platformda bir araya geldiği, milyonlarca oyunun bulunduğu ve heyecan verici bir deneyim sunan bir dijital dağıtım platformudur. Birçok oyuncu için Steam'de yüksek seviyelere ulaşmak, oyun koleksiyonlarını genişletmek ve topluluk içinde öne çıkmak önemli hedefler arasında yer almaktadır. Steam'de hızlı level atlamak, pek çok kullanıcı için zorlayıcı olabilmektedir.

Steam’de hızlı bir şekilde level atlamak veya level kasmak için geçerli stratejilerinden bazılarını anlatıyor olacağız. Böylelikle Steam topluluğu arasından daha hızla puan kazanmanızı, dolaylı olarak da yüksek seviyeye ulaşmanıza yardımcı olacaktır. 

Aklınızda ‘Steam seviyesi nasıl artar’ veya ‘Steam seviye atlama yolları nelerdir?’ soruları beliriyorsa sizin için de yer var. O halde sizleri sabırsızlandırmadan Steam üzerinden en etkili seviye atlamanın yollarına birlikte geçiş yapalım!

Steam Seviye Nasıl Artar?

Steam Seviye Nasıl Artar

Steam hızlı level atlama sistemi için ilk adım, seviyenin hangi koşullarda artmasıdır. Steam platformu, genel yapısıyla takas ve Pazar sistemin oluşmaktadır. Özellikle rozet kazanmak XP arttırmanın en basit yolu olmaktadır. Buna örnek olarak Steam pazarında kart takası veya satışı yapmak size ekstra level katabilecektir.

Seviyeniz nasıl artar, merak ediyorsanız, aşağıdaki yolları kullanarak da çözüme ulaşabilirsiniz:

  • Tecrübe puanı kazanmak istediğinizde bunları rozet işleyerek gerçekleştirebilirsiniz.
  • Herhangi bir oyunda kartların tam setin sadece yarısı düşürülür. Kısaca geri kalanın Steam pazarında satın almanız veya takas yapmanız gerekecektir.
  • Rozet işlemek istiyorsanız, oyun oynadığınızda elde ettiğiniz ticaret kartlarıyla yapabilirsiniz.
  • Rozetler hazırlandıktan sonra aynı kartları topladığınızda 500 XP için dört defa seviye atlamanızı sağlayacaktır.
  • Her 10 seviyede kart düşme oranı ortalama yüzde 20 katkı puanı sağladığından, seviyeniz ne kadar yüksekse o kadar destek paketi kazanırsınız.
İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Steam Hızlı Level Atlama Adımları Nelerdir?

Oyuncuların sıklıkla kullandığı platform olan Steam üzerinde hızlı level atlamanın bazı yolları bulunmaktadır. Etkili adımları takip ederek kolaylıkla seviye kasmak mümkün olmaktadır. Başlamandan önce Steam hızlı level atlamanın sırrını kart setlerinde olduğunu söyleyebiliriz.

Peki diğer Steam hızlı levet atlama adımları nelerdir, gelin birlikte göz atalım!

Steam Hızlı Level Atlamak İçin İndirimler

Steam Hızlı Level Atlamak İçin İndirimler

Zaman zaman Steam hızlı level atlama için platformda yaz ve kış indirimleri sunuluyor. Bu indirimler, genellikle en büyük Steam indirimleri olarak geçmektedir. Pek çok oyuncu tam kart seti topladıktan sonra diğer setleri toplamanın daha hızlı olacağını düşünmektedir. Ancak bunun doğru olmadığı yapılan araştırmalar sonucunda belirlenmiştir.

Yaz ve kış indirimlerinde olan kart setlerini saklamak mantıklı çözüm olarak görülmektedir. Özellikle etkinlik boyunca özel rozetlere değiştirilebilen kartlar, bonus Steam etkinlik kartları verir. Verilen her beş set kartın dördünü sakladığımızda bir sonraki indirimden de faydalanmış olacağız. Bu şekilde yapılan sistemde kolaylıkla Steam hızlı level atlamak mümkün olacaktır.

Üçüncü Taraf Siteleri Kullanmak

Üçüncü taraf olarak bilinen yardımcı siteler, Steam hızlı level atlamak için biçilmiş kaftandır. Üçüncü taraf sitelerden ilki Steam Tools aracıdır. Steam Tools aracını kullanarak en ucuz setleri, pazardaki ortalama fiyatı veya gizli olanları bulmak için gelişmiş filtreleme sistemleri kullanılır. İstatistikleri takip etmek istediğinizde bu site takas ve satın alımlarında faydalı olarak görülmektedir.

Steam hızlı level atlamak için Steam Tools, maliyet seviye hesaplayıcı sistemine sahiptir. Herhangi bir kartı satın aldığınızda ne kadar harcamanız gerektiğini bu araçla belirleyebilirsiniz.

Benzer şekilde Steam level kasmak için Steam Card Exchange web sitesini tercih edebilirsiniz. Sitenin alt yapısında Ticaret botları kullanılır. Botları kullanarak da çift kartları kolaylıkla takas edebilirsiniz. Steam, botlar üzerinden yasaklayıcı önlemler almaktadır. Bu yüzden bot kullanımınız sizin sorumluluğunuzda olacaktır.

Steam Cevherlerinden Faydalanmak

Steam Cevherlerinden Faydalanmak

Steam cevher, platform üzerinde hızlı level atlamak ve para kazanmak için kullanılan değerli taşlardır. Level kasarken rozet yapmaya başladığınızda tek ihtiyacınız tecrübe puanları olamayacaktır. Her rozet, önemsiz ifade, nesne veya arka plan öğeleri düşürecektir. Rozet isçiliği yaparak elde ettiğiniz değerli taşları sattığınızda günde 30 ile 40 dolar kazanmak mümkün olacaktır.

Kazandığınız miktarları da Steam hızlı level atmak için daha fazla rozete yatırdığınızda seviye kasmanız basit olacaktır. Düşürdüğünüz bazı ifadeler çoğu kullanıcıda yok ise onu daha fazla kart güçlendirici olarak da değerli taşlara dönüştürebilirsiniz.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu