0
Yunus
Editör
16 Ekim 2022 2365

Instagram Videomu Kimlerin İzlediğini Nasıl Görebilirim?

Instagram video görüntüleyenleri görme şansınız maalesef yoktur. Yalnızca kaç kişinin izlediğini ve kimlerin videonuzu beğendiğini görüntüleyebilirsiniz. Bilindiği gibi videoyu izleyen herkes beğeni tuşuna basmamaktadır. Özellikle beğeni ile görüntüleme sayısı arasındaki farkın fazla olması videonun kim ya da kimler tarafından izlendiğini merak ettiren sebeplerin başında gelmektedir.  Ortalıkta pek çok stalker ve videoları izleyip izlemediğinizi merak eden kişiler bir hayli fazladır. Son zamanların en popüler sosyal medya platformlarından olan Instagram’da içeriklerinizi görüntüleyen kişilerin isimleri görülmese bile kaç kişinin bu videoları izlediğini oldukça rahat bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Bu aşamada pek çok kişinin haberdar dahi olmadığı bazı detaylara yer vermek gerekirse:  Instagram instagram video dönüştürücü uygulamalarına 2016 yılında görüntüleme özelliği getirerek videoyu görüntüleyen kullanıcıların kimliklerini açık şekilde hesap üzerinden göstermiştir.  Fakat sonraki zamanlarda bu özelliği ortadan kaldırarak, gizli hale getirmiştir. Bunun en büyük nedenlerinden bir tanesi de kullanıcı gizliliği ihlali ve algoritmaların net bilgi sunma ihtimaline dair şüphelerinin oluşmasıdır.

Instagram Videolarını Kimlerin İzlediğini Görmeniz Mümkün mü?

Instragram videolarının kimlerin izlediğini görmeniz şu an için pek te mümkün değildir.  Instagram hizmet anlayışı gereğince uygulama ve gizlilik prensibi gereği kullanıcıların video içeriklerinin üçüncü kişiler tarafından paylaşılmasını yasaklamıştır. Uygulama yetkilileri instagram video downloader ve videoların görüntüleyenlerin isimlerinin gösterilmesi bir ihtiyaç ya da halledilmesi gereken bir problem olduğunu zaten düşünmemektedir.

Insagram kullanıcılarından gelen öneriler dâhilinde bu konu çok kısa zaman önce aydınlığa kavuşturulmuştur.

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Instagram Videomu Kimlerin İzlediğini Görememenizin Temel Nedeni Nedir?

Instagram videomu kimlerin izlediğini görmememizin temel nedeni, uygulama yetkilerinin görüntüleme veri sonuçlarının gerçek bilgi olup olmadığından emin olmamalarıymış. Şu anda araştırılan algoritma incelemelerine göre instagram video indir mp4 videolarını izleyen kişilerin görüntüleme sayısının net bir bilgi oluşturmamaktadır. Uygulama, marka algısının zedelenmemesi için kullanıcıları da hiçbir şekilde yanlış bilgilendirilmelerini istememektedir.

Instagram video görüntüleyenleri görme bilgisine ulaşabileceğiniz uygulamaların gelecekte aktif edileceği duyurulmuştur. Kesin olmamakla birlikte şu an test sürecine geçirilen bu uygulama, videoları kimlerin izlediğinde %100 tam sonuç alınırsa güvenli bir şekilde kullanılacaktır.

Instagram Video Görüntüleme Uygulamaları İşe Yarıyor mu?

Instagram video görüntüleme uygulamaları herhangi bir ek uygulama hizmetine yer vermemektedir. Telefonunuzda bu konu ile herhangi bir fayda sağlayacağını düşündüğünüz her uygulama ve program size faydadan çok zarar getirecektir. Bu tarz uygulamaların hiçbir şekilde güvenilirliği ve kesinliği yoktur. Çoğu uygulama arkadaş listenize göre size sahte liste seçenekleri sunar. Uygulamaların kişisel bilgilerinizi çaldıktan hemen sonra mobil cihazınıza kötü yazılımlar bulaştırabileceğini unutmamalısınız. Bundan ötürü video görüntüleme uygulamalarını indirmemeye gayret etmeli, bu tür uygulamaların kesinlikle işinize yaramayacağını bilmelisiniz. Kişisel verilerinizi herhangi bir tehlikeye sokmadan uygulamayı güvenlik sınırları içinde kullanmaya özen göstermelisiniz.

Intagram Videolarını Görüntüleme Nasıl Anlaşılır?

Instagram videolarını görüntülemenin anlamanın yolu kesinlikle sözde uygulamalar değildir. Instagram’ın şu an için böyle bir yeniliği yoktur. Sitelerin teknik yazılım güvencesi sunduğu bazı tavsiye niteliğindeki uygulamaları güncelliğini korumaktadır. Video içeriklerinin yeni birinin görüp görmediğini anlamak için öncelikle hikâye paylaşımında bulunabilirsiniz.  Yeni instagram video paylaşma için açtığınız video ve hikâye içeriklerin görüntüleme sayıları üzerinden de fikir yürütebilirsiniz. Hikâyenizi izleyen herkes muhakkak videonuzu da izleyeceği için bu merakınızı da gidermiş olacaksınız. Hikâyenize bakan isimler varsa, bu sırada video görüntüleme sayısında da bir artış ta gözlenmiyorsa yüksek ihtimalle videonuzu aynı kişiler görüntülüyordur.  

Instagram video görüntüleyenleri görme ve bu merakınızın gidermek için piyasada yer alan casus virüs program ve uygulamalara itibar etmemeli, yasal olarak güvenilirliği gelişmiş olan en yeni teknik uygulamaların piyasaya sürülmesini beklemelisiniz. Aksi halde hem gereksiz zaman harcayabilir, hem de cihaz ve uygulamanızın güvenliğini tehlikeye düşürebilirsiniz.             

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu