0
Yunus
Editör
16 Ekim 2022 2463

Instagram Toplu Takipçi Silme İşlemi

Instagram Toplu Takipçi Silme 

Instagram dünya üzerinden en çok kullanılan video ve fotoğraf paylaşım uygulamalarından biridir. Instagram hesabı aracılığı ile kullanıcılar çeşitli gönderiler paylaşır. İşletme hesapları kurularak satış yapılabilir. Değişik temalarda paylaşım sayfaları oluşturulabilir. Bir Instagram hesabı açtığınızda birçok kişiyi takip etme ihtiyacı hissedersiniz. Bir süre sonra takipten çıkmak istediğiniz birçok takipçi oluşabilir. Bazı durumlarda kullanıcılar aynı hesabı kullanmaya devam etmek ama tüm takipçilerinden kurtulmak ister. Bu durumda en hızlı ve kolay şekilde Instagram toplu takipçi silme yollarını aramaya başlar. Bu durumda karşısına farklı yöntemler çıkar. Bunlardan güvendiği birine seçerek toplu olarak takipçilerini silebilir.

Instagram Takipçi Sıfırlama Nedir?

Sosyal medya kullanan herkesin takip ettiği ve onu takip eden küçük ya da büyük bir kitlesi vardır. Bazı durumlarda kullanıcıları takipçilerinden kurtulmak isterler. Bunun istemediği kişileri takip etmek gibi değişik sebepleri olabilir. Kullanıcının katıldığı bir takip etkinliği zamanla istemediği kişileri de takip etmesinde etkili olmuş olabilir. Aynı zamanda güvenilmeyecek bazı sitelerden takipçi satın almış kişilerde bundan pişman olarak bu takipçilerden kurtulmak isteyebilir. İnternet ortamınsa birçok kalitesiz ve yararsız takipçi sağlayan kişi, şirket bulunduğu için bu kişiler mağdur olur. Bu kişiler daha sonra Instgaram uygulaması üzerinden takip ettikleri kişileri silmek için tek tek uğraşmak zorunda kalır. Sizi takip etmesini istemediğiniz kişileri takipten çıkartmak zaman alan bir yöntemdir. Bu nedenle takipçileri toplu şekilde silmenin yöntemlerini ararlar. Instagram toplu takipçi silme programı, uygulaması ile bu isteklerini gerçekleştirebilirler. Fakat bu uygulamaları kullanacak kişilerin Instagram’ ın böyle bir özelliğinin olmadığı bilmesi gerekir. Yani toplu takipçi silme uygulamaları işe yarar olsa da resmi bir Instagram bağlantısı yoktur. Kişisel olarak izin vermeniz dahilinde bu işlemi yaparlar.

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Instagram Toplu Takipçi Sıfırlama Nasıl Yapılır?

Instagram kullanıcıları daha fazla beğeni elde etmek, yorum almak için ilgilenmedikleri kişileri ya da hesapları takip edebilir. Bazen bu durumdan rahatsız olup takipçileri çıkartmak isterler. Fakat bu işlemi tek tek yapmak zaman alan bir işlemdir. Bu yüzden toplu takipçi silmek için Instagram’ dan bağımsız şekilde oluşturulmuş uygulamalar vardır. Bu uygulamaları telefonunuz işletim sisteminde göre tercih edebilirsiniz. Farklı işletim sistemlerinde takipçi sıfırlamak için şu adımlar takip edilir:

  • Android kullanan kullanıcılar Instagram toplu takipçi silme android uygulamalarını kullanır. Bunun için Google Play’ e giriş yapılır. Ardından instagram takipçi silme yazarak arama yapılır. Çıkan uygulamalardan güvenilir olanı seçilip indirilir. Uygulamanın içindeki adımlar takip edilir. Ve böylece istenen takipçi silme işlemi yapılır.
  • iOS kullananlar ise Instagram toplu takipçi silme iphone uygulamalarını kullanır. Uygulamayı indirmek için Appsore’ a girilir. Kullanıcı Instagram takipçi silme şeklinde arama yapar. Arama sonucunda çıkan sonuçlardan bir uygulama seçer. Bu uygulamayı indirdikten sonra gerekli adımları takip eder. Bu şekilde toplu olarak Instagram hesabının takipçilerini silme işlemini gerçekleştirir.

Instagram Toplu Takipçi Silme Uygulaması:

Sosyal medya uygulamalarında zamanla takip ettiğimiz kullanıcılar artar. Kalitesiz ve spama dönüşen hesaplar takip edilmiş olabilir. Bu durumlarda bazen toplu şekilde takipçilerinden kurtulmak isteyen kullanıcılar olur. Bunun için Instagram bünyesinde olan bir özellik ya da uygulama yoktur. Bu kişiler kendi indirdikleri Instagram toplu takipçi silme uygulaması ile takipçilerini silebilir. iOs ve Android sistemlerinin kendi online mağazalarından bu uygulamalar indirilebilir. Burada önemli olan güvenli bir uygulama indirmektir. İndirmeyi düşündüğünüz uygulamanın puanına ve yorumlarına bakmanız tavsiye edilir. İyi bir puana sahip uygulamayı indirdikten sonra takipçilerini silebilirler. Bu tarz silme işlemi için birçok uygulama mevcuttur. Bunların içinde kullanıcıların ücretli ya da ücretsiz olarak yararlanılabilecekleri uygulamalar vardır. Instagram toplu takipçi silme işleminde şu uygulamalardan yararlanılabilir:

  • Cleaner for Instagram Unfollow, Block and Delete: Bu uygulama Android kullanıcıları için uydundur. Telefonunuza indirdikten sonra sizi takip etmesini istemediğiniz kişileri silebilirsiniz. Bu işlemi toplu olacak şekilde de yapabilirsiniz.
  • Clean it Up - Mass Unfollow & Unlike & Repost: Bu uygulama iOS kullanan kişiler için uygundur. App Store üzerinden indirildikten sonra takipçi silme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Instagram Takipten Çıkma Limiti Var Mıdır?

Instagram’ın kullanıcıları için oluşturduğu birçok limit vardır. Takip ederken, gönderi paylaşırken ya da hikaye atarken çoğu kullanıcı tarafından fark edilmese de aslında belli bir sınır bulunur. Gönderi sınırına ulaşan kişilerin gönderi atması engellenir. Takip etme sınırındakiler de bir süre boyunca başla kullanıcıları takip edemez. Takipten çıkma konusunda da belli bir sınır vardır. Kullanıcı 1 saat içinde 160 kişiyi takipten çıkabilir. Bu durum takip edilenler için de geçerlidir. 1 saat içinde 160 tan fazla kişiyi takip eden ya da takipten çıkaran kişilere Instagram tarafından bir uyarı gönderilir. “Topluluğumuzu korumak adına işlem yapmanızı kısa süreliğine engelliyoruz” şeklinde olan bu mesajdan sonra işlem yapmanız bir süre engellenir. Yaklaşık olarak birkaç saat ya da bir günlük engellenebilirsiniz. 

Instagram Takipçi Silme Bilgisayardan Yapılabilir Mi?

Kullanıcılar takipçileri toplu olarak silmek istediklerinde farklı yöntemler tercihe ederler. Bu yöntemler genelde telefon aracılığı ile gerçekleştirilir. Instagram uygulamasına girer ve takipçi listesinde bulunmasını istemediği kişileri tek tek çıkartır. Bazı kullanıcılar ise tüm takipçilerinden kurtulmak isteyebilir. Onlar da bir uygulama indirerek toplu şekilde takipçilerinin silinmesini sağlayabilirler. Instagram toplu takipçi silme pc aracılığı ile de yapılabilen bir işlemdir. Bu işlemi yaparken farklı bilgisayar programları indirilir. Bu programlar genellikle Instagram hesabına bağlanır ve takipçi silme işlemini yapmayı sağlar. Aynı şekilde bazı programlar olduğu gibi bazı eklentiler de var. Google Chrome üzerinden eklentiler ekleyerek birçok farklı işlemi yapmanız mümkündür. Instagram takipçi silme de bunlardan biridir. Google mağazasından takipçi silme eklentisini Chrome’ a eklemeniz mümkündür. Yani uygun eklenti ve programlarla Instagram toplu takipçi silme bilgisayardan da yapılan bir işlemdir. Ama telefon üzerinden bir uygulama indirmek kullanıcılar için daha pratik bir çözüm olabilir.

Instagram Takipçi Silme Hilesi Nedir?

Instagram uygulaması yaygın olarak kullanılan bir fotoğraf ve video paylaşım platformudur. Yapılan paylaşımların daha fazla beğeni ve yorum alması için birçok kişi takip edilir. Bazen bu takip ettiğimiz kişilerin kalitesiz ve spam hesaplara dönüşmesi bizi rahatsız eder. Bu nedenle takipçi listemizi temizlemek isteriz. Instagram toplu takipçi silme işlemi genellikle telefon aracılığı ile yapılır. İndirilen uygulamalar sayesinde kolay bir şekilde toplu olarak takipçilerinizden kurtulabilirsiniz. Instagram toplu takipçi silme kodu gibi bir şey yoktur. Instagram üzerinde toplu olarak takipçi silmeyi sağlayan herhangi bir özellik bulunmaz. Kullanıcılar takipçilerini toplu silmek için yöntemler arar ya da hesaplarını kapatır. Başka bir hesaba geçerek bu takipçilerden kurtulmuş olur. Uygulama yöntemine başvuran kişiler en güvenilir uygulamayı seçmeye dikkat etmelidir. Aynı işlem bilgisayar üzerinden yapılabilir bilgisayara indirilen programlar aracılığı ile silme işlemi tamamlanır. Chrome eklentisi olacak şekilde de bazı uygulamalar indirilir. Toplu şekilde takipçi silmek isteyenler için bir kod, hile yoktur.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu