Bayigram'da Bayrama özel sepette %20 indirim sizleri bekliyor!

KUPON KODU
0
Yunus
Editör
16 Ekim 2022 2709

İnstagram Keşfet Rehberi

Instagram Keşfet Nedir? Keşfet Bölümü Nasıl Düzenlenir?

Sosyal medya platformları arasında en çok dikkat çeken Instagram yeni güncellemeleri ile kullanıcılara farklı özellikler kazandırmaktadır. Son dönemde Instagram keşfet, Instagram uygulamasının arama bölümünde karşınıza çıkan popüler fotoğraf ve videolardan oluşmaktadır. Bu alandaki fotoğraf ve videolar genellikle birbirinden farklı kullanıcılar tarafından Instagram üzerinden paylaşılmış olmaktadır. 

Instagram Keşfet Nedir?

Kullanıcıların en çok merak ettiği Instagram keşfet özelliği her geçen gün biraz daha popülerlik kazanmaktadır. Instagram kullanıcılarının birbirlerinden habersiz şekilde Instagram üzerinden paylaştığı ve zaman içinde diğer kullanıcılar tarafından beğenilen gönderile bu alanda toplanmaktadır. Genellikle diğer Instagram kullanıcılar tarafından takip edilen ve beğenilen gönderilerin kullanıcıların karşısına çıkarıldığı Instagram keşfet özelliği bazı kullanıcılar tarafından hala tartışma konusu olarak görülmektedir. 

Keşfet Nasıl Çalışıyor?

Yıllar önce uygulamaya koyduğu ve kullanıcıların çok beğendiği Instagram keşfet sistemi, yıllar içinde bazı değişiklikler de geçirdi. Bununla birlikte bazı kullanıcıların aklında soru işaretleri oluşmasına neden oldu. Bu soruların temel sebebi Instagram keşfet özelliğinin bazen kullanıcılara çok alakasız gönderiler önermesi ve bazen de cinsel içerik sayılabilecek gönderileri kullanıcıların önüne çıkarmasıdır. 

Bu sakıncalı durum Instagram platformunu kötü niyetli kullananlar tarafından meydana getirilmektedir. Bazı kullanıcılar Instagram keşfet menüsünü sabote etmektedir. Kuralları esneterek sistemde bulunan açıkları öne çıkaran bazı Instagram kullanıcıları bu şekilde istenmeyen durumlara sebebiyet verebilmektedir. Bu kötü niyetli kişiler Instagram yöneticileri tarafından saptanıp uygulama dışına itilebilmektedir. 

Etiketler ve Benzer Kullanıcıları Takip Etmek Keşfet Özelliğini Etkiliyor

Dünyaca ünlü sosyal medya uygulaması olan Instagram bu durumda milyonlarca kullanıcıya sahip olması ile biliniyor. Geçtiğimiz yıl açıklanan sayılara göre uygulama sekiz yüz milyon kullanıcıya sahip ve bu kullanıcı

ların yirmi beş milyonu da işletme hesabı kullanıcısı olarak tanımlanıyor. Bu şekilde kalabalık bir sistemde denetim ve yönetim oldukça zor olabilir. Instagram milyonlarca iyi niyetli kullanıcı dışında bir o kadar da kuralları hiçe sayan kötü niyetli kullanıcılara ev sahipliği yapıyor. Bunlar sansürsüz fotoğraf paylaşımından bazı yazılımsal açıkları bularak diğer kullanıcılara zarar vermeye çalışan hareketler içinde bulunuyor. 

Bu işlemlerden bazıları bildiğiniz üzere milyonlarca kişinin de takip ettiği etiketleri diğer kötü niyetli kullanıcıların da kullanabiliyor olması önem taşıyor. Örnek olarak komik kediler isimli takip ettiğiniz bir etikete konuyla alakasız ve küçük çocukların görmemesi gereken gönderiler etiketlenebiliyor. Bu durumda sizin takip ettiğiniz etiketler keşfetinize farklı şekilde yansıyabiliyor. 

Bir diğer yöntem de alakasız kullanıcı adı ve etiketler ile benzer durumu diğer kullanıcılara yaşatmak olarak biliniyor. Örneğin dekorasyon türevleri ile ilgili sizin beğendiğiniz bir ada sahip kullanıcının aslında komik fıkra ve karikatürleri paylaşması sonucunda sizin keşfet menüsüne çıkması olasıdır. Bu durumda manuel olarak o kişiyi engelleye bilir ve alakasız içerikleri kullanması sebebi ile onu Instagram yönetimine şikayet edebilirsiniz.

Keşfetinize Düşen Alakasız Kişilerin Alakasız Gönderilerini Engelleme

Instagram keşfet menüsünün kullanıcıların Instagram üzerinde daha fazla vakit geçirmelerini sağlamak için oluşturulmuş bir sistem olduğu bilinmektedir. Eğer bu sistem kullanıcıların isteklerini ve taleplerini yerine getirme konusunda problem yaratırsa Instagram hem kullanıcı hem de para kaybı yaşamaya başlayacaktır.

Bu yüzden Instagram ekibi kullanıcıların en iyi içerikleri görmesi ve uygulama içinde daha fazla vakit geçirmesi için yapılabilecek tüm iyileştirmeleri yapmaktadır. Reklam modellerini çeşitlendirip daha fazla kullanıcı çekmeye çalışmaktadır. Keşfet menüsüne düşen alakasız içerikleri kaldırmada yetersiz kaldıklarında çözüm size düşmektedir. Bu durumda gönderileri görmemek için hoşunuza gitmeyen kullanıcıların içeriklerini teker teker engelleyebilirsiniz. Bu sayede temiz ve eğlenceli keşfet özelliği geri gelmiş olacaktır. Ücretsiz İnstagram takipçi arttırma siteleri için tıklayın

Yorumlarınız Bizim İçin Önemli

Bu konuyla ilgili yaşadıklarınızı bizimle sayfamızın yorum bölümü üzerinden paylaşabilirsiniz. Blog sayfamız üzerinden Instagram hakkında yazmış olduğumuz diğer faydalı yazılara göz atabilirsiniz. Günümüzde hemen hemen bütün Instagram kullanıcıları Instagram beğeni konusunun ne kadar önemli olduğunu iyi bilmektedir. Milyonlarca kişinin kullandığı bu uygulamada beğeniler de büyük önem taşımaktadır. Özellikle keşfet alanı bu anlamda Instagram beğenileri ile doğrudan ilgilidir. Hangi etiketleri beğendiyseniz Instagram buna göre bir ayrım gerçekleştirip size gerekli sunumları yapmaktadır. 

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Instagram Beğeni Sistemleri Nasıl Kullanılır?

Instagram beğeni sistemi sayesinde siz de kendi gönderilerinizi keşfet menüsüne çıkartabilirsiniz. Bu alana girmek için doğru beğeni sayısına ulaşmak çok önemlidir. Çünkü bu kadar beğeni almak basit değildir. Ciddi bir takipçi sayısına sahip olmanız ve ciddi bir beğeni almış olmanız gerekmektedir. Bir fotoğrafınıza 100 kadar beğeni aldığınız zaman bir anda Instagram keşfete düşme imkanı bulamazsınız. Bu alana çıkmak bile Instagram üzerinde popüler olmak için çok büyük avantaj sağlamaktadır. Google algoritması sayesinde sizler de Instagram üzerinde başarılı olabilirisiniz. Beğeni almadıktan sonra bu planda öne çıkamazsınız. 

Instagram Beğeni Sistemi Kullanım Avantajları 

Instagram beğeni sistemi üzerinde ciddi anlamda çalışmak ve uzun süre kafa patlatmak lazımdır. Beğeni toplayıp paylaşımlarınızı öne çıkarmak için günümüzde iki tane yöntem bulunmaktadır. Bunlardan ilki ciddi anlamda takipçi ve beğeni kasmaktır. Bu konuda yazmış olduğumuz sayfaları takip ederek veya bölümlere girerek takipçilerinizin artmasını sağlayabilirsiniz. Paylaşımlarınız karşılıklı beğenilerek ön plana çıkmanız mümkün olmaktadır. Ancak bunun için en az 6 aylık bir çalışmadan sonra sonuç alabilmeniz görülmektedir. 

Bu konuda ikinci yöntem Instagram beğeni satın al tercihleridir. Bu sayede daha kolay ve daha kısa sürede istenilen sonuca ulaşılabilmektedir. Beğeniler günümüzde otomatik hale getirildiği için internet siteleri tarafından sizlere sunulmaktadır. Takipçi satın alan sistemlerde öteki kullanıcılar da rahat bir şekilde hareket etmekte ve kendi kitlesini hızlı bir şekilde oluşturarak sonuç alma şansına sahip olabilmektedir. 

Instagram Beğeni Sistemi Nasıl Avantaj Sağlar?

Günümüzde otomatik olarak satılan bu sistemler sayesinde her fotoğrafınız tek tek sistemde dönmek yerine çok daha rahat bir şekilde geri dönüş alabilirsiniz. Bu yüzden daha dikkatli bir şekilde tercihinizi yapıp daha kaliteli sonuç alabilirsiniz. Güvenilir yerlerden bu tarz takipçi ve beğeni satın alma işlemlerini gerçekleştirmeniz önemlidir. Instagram üzerinde yaşadığınız sorunları bize bildirerek kısa sürede sonuca ulaşabilirsiniz. Instagram beğeni satın alma ve Instagram takipçi satın alma işlemlerinizi güvenilir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Instagram Keşfet Sayfası Nedir?

Instagram dünyasında popüler olmak isteyenlerin tercih ettiği keşfet sayfası yüksek etkileşim alan hesapların paylaşımlarını karşınıza çıkarmaktadır. Bu sayede takipçi arttırabilmek ve popülerlik kazanabilmek için Instagram keşfet sayfası üzerinden de görünüm elde edilebiliyor. Kendi paylaşımlarınızı da Instagram keşfet sayfası üzerine çıkarabilmeniz mümkündür. 

Instagram Keşfet Sayfasına Nasıl Çıkılır?

Paylaşımlarınızda detaycı olarak Instagram keşfet sayfası üzerine çıkma şansınızı arttırabilirsiniz. Odaklanacağınız nokta paylaşımınızdaki detaylar olmalıdır. İlk dikkat etmeniz nokta mutlaka konum belirtmenizdir. Konum en önemli detaylardan biri olduğu için büyük fayda sağlamaktadır. Hastah’ler ile fotoğraflarınızı nitelemeniz de önemlidir. Fakat Hashtag sayısında abartıdan kaçınıp ortalama 8 adet hashtag seçmeniz yeterli olacaktır. Aynı zamanda paylaştığınız fotoğraf ile ilgili hashtaglere bakmanız gerekir. 

Instagram Keşfet Nedir?

Sosyal medya uygulamalarının en önemlisi olan Instagram dünyasında keşfet, Instagram’ın arama bölümünde karşınıza çıkan popüler fotoğraf ve videolardan oluşmaktadır. 

Instagram Keşfete Nasıl Çıkabilirim?

Instagram’da popüler içerikler üretip paylaşımlarınızın etkileşim almasını sağlayarak Instagram keşfet sayfasına çıkabilirsiniz. Siz de keşfet üzerinde yer almak istiyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz. 

Instagram Beğeni Arttırarak Keşfete Çıkabilir Miyim?

Instagram beğeni sayısını arttırarak keşfet sayfasına çıkmanız mümkündür. Bunun için web sitemiz üzerinden Instagram beğeni satın al hizmetimizi kullanarak en kolay şekilde keşfet de yer alabilirsiniz.

Instagram Ücretli Mi?

Sosyal medya devi Instagram tamamen ücretsiz olarak kullanılabilmekte olan bir sosyal medya platform hizmetidir. Bunu kullanmak için herhangi bir ücret ödenmesi gerekmemektedir. 

Keşfet’te Yer Almak Neden Önemli?

Instagram keşfet menüsünde yer almak bu sosyal medya uygulamasında popülerlik kazanmak isteyenler açısından çok önemli bir işlemdir. Instagram’da yer alan tüm profillerin herhangi bir takipçi bağına dahil olmadan sadece aldıkları etkileşimler ile yer aldıkları oldukça popüler bir özellik olduğu için Instagram keşfet önemlidir. Keşfet sayfasında yer almak için kullanıcıların paylaşımlarında çok büyük etkileşim elde etmekleri ve takipçi kazanmaları gereklidir. Aynı şekilde buradan takipçi ve beğeni de kazanabilmektedir.

Instagram Üzerinden Nasıl Popüler Olunur?

Instagram uygulamasında popüler olmak için bazı kriterlere sahip olmak gerekir. Bunlar yüksek sayıda takipçiye sahip olmak, sürekli ilgi çekici paylaşımlarda bulunmak ve takipçi kitlesi ile iletişimde olmak gerekmektedir. 

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
  • AG
    8 ay önce
    Aziz güzel

    Her şeyin bir bedeli vardir

+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu