0
Yunus
Editör
16 Ekim 2022 3753

Instagram DM'den Gelen İçerikleri Kaydetme Yolları

Instagram DM Videolarını Kaydetme Yolları 

Instagram Direct Message aracılığıyla size gönderilen videoyu veya fotoğrafı indirmek için birçok yöntem kullanabilirsiniz. Bu yöntemlerden ilki uygulamanın içindeki Instagram Direct Mesajı videosunu indirmektir. 

Android işlemciler yaptığınız her işlemi izleyerek bunu ön belleğe kopyalar. Sizin nereye tıkladığınızı nerede ne kadar kaldığınızı adım adım izleyen Android işlemciler telefonlarda aynı şekilde çalışır. Android telefonlarınızda izlediğiniz ve kaybolan Instagram DM videolarını ön belleğe kopyalar. Videoları ön bellekten alıp harici belleğe aktarırlar.

Instagram DM videolarını kaydetmek için telefonunuzdan Instagram uygulamasını açın ve DM kutusuna girin. Mesajlar içinden videoyu izlerken Android işlemciniz videoyu ön belleğe alır. Google Play Store kanalından ES File Manager’i indirip uygulamayı kurun. Uygulamayı ağıp, dahili hafızayı seçin. Android- data- com.instagram.android – cache ve video seçeneklerini takip ederek videolara indirebilirsiniz.

Instagram DM Video Açılmıyor Sorunu?

Instagram dm video açmama sorunu genelde bağlantı sorunu yaşanan, mobil datanın azaldığı durumlarda ortaya çıkar. Mesajı gönderen kişi mesajı çekmediği taktirde bağlantı hatası yoksa video açılır. instagram mesajı video açılma sorunu yaşıyorsanız internet paketinizin bitip bitmediğini kontrol edin. Paketiniz azalmamış veya internetiniz bitmemişse telefonunuzu telefoncuya götürün. 

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Instagram’dan DM Video Nasıl Atılır?

Instagram dm video atma işlemi çok kolaydır. Ana sayfaya gelip dm kutunuzu açın. Mesaj göndermek istediğiniz kişiyi listeden seçip mesaj ekranını açın. Kameraya tıkladığınız zaman selfie kameranız açılır. Bu bölümden video ve fotoğraf çekimi yapabilirsiniz.

Buna ek olarak, Bayigram.com üzerinden birçok sosyal medya hizmeti satın alabilirsiniz, Bir sonraki makale örneğimiz, Instagram Alışveriş Özelliği Nasıl Açılır Instagram’da takipçi kitlenizi kolayca yükseltebilirsiniz. Bunun için, bu sayfamıza göz atabilirsiniz.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu