Bayigram'da Bayrama özel sepette %20 indirim sizleri bekliyor!

KUPON KODU
0
Yunus
Editör
16 Ekim 2022 1938

Instagram Beğeni Engeli Nasıl Kaldırılır?

Instagram Beğeni Engeli Nasıl Kaldırılır?

Instagram dünyasında gerçek hesapları aktif kılmak, botlar ve programlarla oluşturulan gerçek olmayan hesapları engellemek için çeşitli algoritmalar kullanılır. Beğeni ve takip oranları baz alınarak bu algoritmalar devreye girer. 

Herhangi bir hesap yeniyse ve 2 saat içinde çok fazla içeriği beğeniyor, yorum yapıyor ya da çok fazla içerik paylaşıyorsa böyle hesaplar Instagram’da kısa bir süre içinde engellenir. Bazı hesaplar bu tarz davranışları yaptığı anda engellenebildiği gibi bazıları zaman içerisinde engellenir.

Yeni açılan hesaplarda engellenme daha hızlı bir şekilde gerçekleşip, engelin kalkması da çok zaman alır. Fazla takipçisi olmayan ya da fazla takip ettiği hesap olmayan, kendini ispatlayamamış bir hesabın bir anda aşırı aktif olması dikkat çeker. Bu durumun sonunda engellenme ise kaçınılmaz bir sondur. 

Instagram Beğeni Engeli Neden Olur?

Her hesabın bir saat içerisinde yapabileceği etkinlik sayısı üç aşağı beş yukarı bellidir. Bu sayı üzerinde herhangi bir hareket saptandığı zaman önce hesabınıza uyarı gelir. Uyarı sonrası işlemlere devam ederseniz hesabınız engellenir. Bir kişi ortalama 1 saat içinde en fazla 350 beğeni yapabilir. 

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Instagram Beğeni Engeli Nasıl Kaldırılır?

Instagram beğeni engelinin doğal ve kalıcı bir şekilde kaldırılması için 18 saat beklemelisiniz. Instagram hesaplarında yapılan engeller ilk 18 saat içerisinde kaldırılır. Bu engel sizin ilk engel cezanız değilse o zaman engelin kalkması daha uzun sürer. Bu durumda yapabileceğiniz ilk şey hesabınızı bir süreliğine dondurmaktır. 

Instagram Limitleri Hesaptan Hesaba Değişebilir Mi?

Herkesin hesabı kendine özeldir. Instagram’ın limitleri de kişiye özeldir. Hesaplar bazında Instagram güncel beğeni limitleri şu şekilde belirlenir: 

Güvenilir hesaplarda beğeniler; zamanlama araçlarını kullanıyorsanız her 28 – 36 saniyede bir şey beğenebilirsiniz.  Bir seferde 1000 beğeni yapabilirsiniz. Bu yöntemi tercih ederseniz limite ulaştığınız için tekrar beğeni yapmadan önce 24 saat ara vermeniz gerekir. 

Güvenilir hesaplarda takip etme ise; 28 – 38 saniyede bir takip isteği gönderilebilirsiniz. Bir gün içerisinde 1000’e ulaşırsanız 24 saat beklemeniz gerekir. Maksimum takip gönderme isteği genel olarak günlük 1000’dir. 

Güvenilir hesaplarda yorumları saatte 12-14 arasında tutmanız ve her biri arasında 350 – 400 saniye beklemeniz gerekir.

Güvenilir hesaplarda Dm için genel olarak bir sınır yoktur. Ancak güvenilir hesaplar günde 50 ila 100 DM gönderimi yapması uygundur. 

Buna ek olarak, Bayigram.net üzerinden birçok sosyal medya hizmeti satın alabilirsiniz, örneğin, Instagram’da takipçi kitlenizi kolayca yükseltebilirsiniz. Bunun için, sayfamıza göz atabilirsiniz.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu