0
Yunus
Editör
16 Ekim 2022 1883

Facebook Sayfaları Nasıl Birleştirilir?

Facebook Sayfa Birleştirme (2024)

Facebook sayfa birleştirmesi büyük markalar için çok önemli bir işlemidir. Facebook sayfalarının birleşmesiyle önceki sayfalar ile yeni sayfa takipçilerin, beğenilerin birleşmesidir. Facebookta sayfa birleştirme işlemi 2 nedenle yapılır. Birincisi aynı isimle birden fazla sayfa açılmış olabilir. Diğer nedense farklı işlemlerle açılan aynı marka sayfaların birleştirilmesidir.  İşletmenizin bilmediğiniz bir facebook sayfası olabilir. Bu durumda yeni bir sayfa oluşturmak istediğinizde hata verebilir. Sayfa birleştirme işlemi hayranlarınızın ve müşterilerinizin belli bir noktada toplanmasına olanak tanır. Pazarlamanız üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanızı sağlar. 

Başka bir sayfanız varken Facebook sayfa birleştirme 

İşletme adınıza ait bir ya da daha fazla sayfa bulduysanız, her sayfa için sahiplik talebinde bulunmanız gerekir. Facebook hesap birleştirme işlemi için şu adımları takip etmelisiniz:

  • Facebook işletme sayfasının sol alt köşesine gidin.  “Beğen”, ”İzleyin”, “İletiler”  yazan yerin sağında 3 noktalı (…) düğmeye tıklayın. 
  • Aşağı kaydırıp “Rapor Sayfası” seçeneğine tıklayın.
  • Burada karşınıza çıkan “Fikri mülkümün izinsiz kullanımı olduğunu düşünüyorum” yazan yere tıklayıp gönder sekmesini tıklayın. 
  • İhlal veya İhlal Raporlama sayfasına yönlendirileceksiniz. Karşınıza 2 seçenek çıkar:  Telif Hakkı veya Ticari Marka. Ticari bir marka değilseniz, telif hakkı ihlali seçeneğini tıklayın. Seçiminizi yaptıktan sonra, sayfanın sağ alt tarafında yer alan Gönder düğmesine tıklayın.
  • Bir sonraki seçimde, kendi senaryonuza en uygun seçeneği seçip gönder sekmesini tıklayın. 

Sayfalarınızı birleştiremiyorsanız, sayfalarınızın birleştirilmeye uygun olmadığı anlamına gelir. Sayfalarınızı birleştirme talebinde bulunduğunuzda facebook isteğinizi gözden geçirir. Birleştirme talebi onaylanırsa birleştirdiğiniz sayfadaki yayınlar, fotoğraflar, incelemeler, oylamalar ve kullanıcı adı silinir.

 

 

 

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu