Bayigram'da Bayrama özel sepette %20 indirim sizleri bekliyor!

KUPON KODU
0
Yunus
Editör
16 Ekim 2022 5877

Whatsapp Profiline Bakanları Görme

Whatsapp Hesabıma Kimler Gizlice Baktı?

Whatsapp hesabıma kim baktı özelliği Whatsapp kullanıcıları tarafından merak edilen konular arasındadır. Resmi olarak Whatsapp uygulaması içerisinde böyle bir özellikten yararlanmak mümkün değildir. Akıllı cihazlara ek programlar indirerek kimlerin Whatsapp profilinizi ziyaret ettiğine dair bilgi edinebilirsiniz. Whatsapp, arkadaş ve aile ortamında hızlı şekilde haberleşmeyi sağlayan popüler uygulamalardandır. Günümüzde yaygın olarak kullanılmasıyla beraber oldukça geniş kullanım alanına sahip mesajlaşma platformları arasındadır. 

Whatsapp Hesabıma Bakanlar Görme Uygulamaları 

Whatsapp hesabıma kim baktı programı kendi veri tabanını kullanarak profil ziyaretlerine dair kullanıcıları bilgilendiren uygulamalar olarak nitelendirilir. Veri tabanında yer alan eşleşmeler kullanıcılara sunularak sonuca ulaşmaları sağlanır. Bu tip uygulamalar indirildiğinde kullanıcıların veri erişimine tamamen izin vermesi gerekir. Whatsapp hesabına erişim izninine onay verilmesinden dolayı bu tip programların güvenilirliği konusunda garanti vermek mümkün değildir. Programları çalıştırmadan önce virüs taramasından geçirilmesi önerilir. Gerekli önlemler alındıktan ve güvenilir yerlerden yükleme yapıldıktan sonra hesabıma kim baktı uygulamaları kullanılarak detaylı bilgi edinmek mümkün hale gelir. 

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Whatsapp’ıma Kim Baktı Uygulaması Zararlı Mı? 

Whatsapp hesabıma kim baktı uygulamaları, güvenilir olduğu düşünülen indirmeler gerçekleştirildiğinde herhangi bir sorun oluşturmaz. Android ve iOS cihazlara yükleme yapılırken uygulama izinleri detaylı olarak kontrol edilmelidir. Kötü amaçlı yazılımlarla karşılaşmadığınız sürece bu tip uygulamaların kullanımında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır. 

Whatsapp Stalk Uygulaması Ücretli Mi? 

Whatsapp profil ziyaretleriyle alakalı uygulama üzerinden bilgi almak için ücret ödemenize gerek yoktur. İlgili uygulamaları indirerek profilinizi kimlerin ziyaret ettiğini görmeniz mümkündür. Whatsapp hesabıma kim baktı ücretsiz seçeneklerinden pratik şekilde online mağazadan indirebileceğiniz WhatsApp Plus uygulaması sayesinde yararlanabilirsiniz. 

Whatsapp Stalklama Programı Ne İşe Yarar? 

Whatsapp hesabıma kim baktı kaç kere baktı gibi sorulara cevap almanızı sağlayan özelliktir. Whatsapp uygulamasının yaygın şekilde kullanılmaya başlanmasıyla bu tip sorular önem kazanmıştır. Diğer kullanıcıların profilinize kaç defa girdiğini öğrenmek ve merakınızı gidermek konusunda avantaja sahip olmanıza yardımcıdır. Milyonlarca kişinin kullandığı Whatsapp özelinde bu özellik tanımlı olmasa da ek programlar kullanarak farklı özelliklerden yararlanmanız mümkün hale gelir. Whatsapp profilinize bakanlar özelliği sayesinde kimlerin sizi sürekli olarak takip ettiğini anlamanız kolaylaşır. 

Whatsapp’a Gizlice Bakma Uygulaması Nasıl İndirilir? 

Whatsapp hesabıma kim baktı özelliğinden yararlanmak için Whatsapp Plus uygulamasını akıllı cihazınıza kurmanız gerekir. Whatsapp Plus, whatsapp hesabıma kim baktı android uygulaması olarak bilinir. Android işletim sistemine sahip telefonlara indirilerek kısa süre içerisinde aktif hale getirilir. Cihazlara dakikalar içerisinde indirilen ve kurulumu gerçekleştirilen whatsapp hesabıma kim baktı uygulaması arasında yer alır. Whatsapp Plus indirdikten sonra kurulum aşamaları şu şekildedir:

  • Uygulamayı indirdikten sonra “more settings” yazısına tıklanarak işleme devam edilir. 
  • Ardından “main/chats” kısmına girilmeli ve “contact online” butonu kullanılmalıdır.
  • Açılacak olan ekranda “show contact online toast” seçeneğini aktif hale getirildikten sonra işlem tamamlanmış olur. 

Gerekli işlem adımları gerçekleştirildikten sonra whatsapp hesabıma kim baktı uygulaması istendiği zaman kullanılmak üzere hazırdır. Hiçbir ücret ödemeden edinilen uygulama ve olumlu kullanıcı yorumları doğrultusunda profilinize kimin baktığını rahatlıkla öğrenebilirsiniz. 

Whatsapp Business Plus Ne İşe Yarar? 

Whatsapp Plus, whatsapp hesabıma kim baktı indir seçeneklerinden yararlanmak isteyenlerin tercihidir. Whatsapp’ı kullanan herkes bir veri bütünlüğü oluşturmaktadır. Bu tip programlar, veri eşleşmeleri neticesinde haberdar olmanızı sağlar. Profil etkileşimlerinin kayıt altına alınması sonucunda Whatsapp profilinin kim tarafından ziyaret edildiği gibi bilgilere erişim kolaylaşır. Whatsapp Plus uygulamasından yararlanmak için karşı taraftaki kişinin de bu uygulama içerisine dahil olması gerekir. Profil ziyaretleri hakkında bilgi sahibi almak haricinde Whatsapp Plus tarafından sunulan avantajlar şu şekildedir: 

  • Çevrimiçi olan kullanıcılardan bildirim alınması, 
  • Medya gönderimi sırasında dosya boyutunun 1 GB’a kadar arttırılabilmesi, 
  • Tema değişikliklerine izin vermesi, 
  • Sürekli çevrimiçi görünme özelliği bulunması. 

Whatsapp Hesabıma Kim Baktı iPhone ve Android

Whatsapp profilini ziyaret edenleri ios işletim sistemi kullananların görüntülemesi için alternatif uygulamalar vardır. Wrevealer adlı uygulama whatsapp hesabıma kim baktı iphone seçeneklerinden yararlanmak isteyenlerin tercihidir. Uygulamayı indirerek hesap oluşturduktan sonra aktif hale gelmektedir. Kullanıcı bilgileri eksiksiz olarak girildikten sonra hesap aktifleşir ve kullanıma hazır olur. Wrevealer uygulamasını indiren iPhone kullanıcılarının takip etmesi gereken adımlar şunlardır: 

  • Uygulama indirildikten sonra Whatsapp rehber ve yenileme adımları takip edilir. 
  • Gerekli adımlar takip edildikten sonra Wrevealer kullanıcı profiline girilerek “ara” butonu kullanılır. 
  • Birkaç dakika içerisinde listelenen arama sonuçları içerisinde Whatsapp profilinize bakan kullanıcılar listelenmiş olur. 

Apple akıllı cihaz kullanıcıları için oluşturulan Wrevealer, saat ve tarih bilgisini sunmasıyla oldukça avantajlı kullanıma sahiptir. Bu sayede kullanıcılar, Whatsapp profilini inceleyen kişilerin hangi saat ve tarihte bu işlemi gerçekleştirdikleri hakkında detaylı olarak bilgi edinebilir. Whatsapp hesabıma kim baktı uygulamaları arasında fonksiyonel özelliklere sahip olan bu program sayesinde detaylı rapor alınabilmektedir. 

Ek Uygulamalar İndirirken Nelere Dikkat Edilir? 

Whatsapp profil görüntülenmeleriyle alakalı olarak hizmet sunan programlar indirilmeden önce dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Whatsapp hesabıma kim baktı kullananlar ek uygulamaları cihazlarına indirmeden önce şunlara dikkat etmelidir: 

  • Akıllı telefonlara ek uygulama indirilmeden önce virüs taramasından geçirilmesi gerekir. 
  • Antivirüs testlerinden geçmiş ve güvenilir uygulamaların kullanılması önem taşır. 
  • Ek programlar cihazlara indirildiği zaman Whatsapp uygulamasıyla entregre hale getirilmelidir.
  • Whatsapp profiline kimlerin baktığını merak edenler indirdikleri uygulamaları kontrol ve ziyaret ederek profilinine bakanlar konusunda bilgi almalıdır. 

En Güvenilir Whatsapp Stalk  Uygulamaları Nelerdir ?

Whatsapp uygulamasının kendi içerisinde bu tip özelliğinin bulunmaması ek yazılımlara ihtiyaç duyulmasının önünü açmıştır. Uygulamalarla alakalı olarak detaylı şekilde araştırma yapıldığında pek çok yazılımın hizmet verdiği görülür. Farklı kullanıcılar tarafından deneyimlenen ve güvenilirlik konusunda ön planda olan uygulamaların tercih edilmesi önerilir. Özellikle hakkında şikayet bulunan uygulamalardan kaçınılmalıdır. İndirme yaptığınız cihazlarınızın güvenliği ve kişisel bilgilerinizin saklanması açısından detaylı inceleme yapmanız tavsiye edilir. Android veya Apple için tasarlanan en güvenilir yazılım önerileri arasından whatsapp hesabıma kim baktı uygulamalarını indirebilirsiniz. 

 

 

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu