0
Yunus
Editör
16 Ekim 2022 2032

Video İndirme Programları

Günümüzde boş zamanlarımızda en çok yaptığımız aktivite video izlemektir. Gerek sosyal medyadan gerek farklı platformlardan izlediğimiz videoları beğeniyor belki de tekrardan izlemek için kayıt ediyoruz. Beğenmiş olduğumuz videoları video indirme programları ile cihazımızda saklayabilmemiz mümkündür. Bu programlar genellikle çeşitli internet sitelerinde karşılaşabileceğimiz 3. parti video indirme siteleridir. Bu sitelerde sadece videoları değil istediğiniz müzikleri de kolay bir şekilde indirebilmeniz mümkündür.

Çeşitli video indirme sitesi üzerinden videoları indirerek çevrimdışı bir şekilde videolarınızı izleyebilirsiniz. Videoyu indireceğiniz cihazın işletim sistemine uygun olarak video indirme programı ya da video indirme sitesi tercih edilmelidir. Bu programlardan kimileri ücretsiz olurken kimileri ücretli olmaktadır. Bu durumlara d dikkat etmek gerekmektedir. Sizin için derlediğimiz en iyi video indirme programı listesi için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Ücretsiz Video İndirme Programları Hangileridir?

Ücretsiz müzik ve video indirme programları her işletim sistemi için farklılık göstermektedir. Bu kolay video indirme programları bazen sadece kendi bünyelerinde yer alan videoları indirmenize olanak sağlarken bazıları tarayıcı üzerinden tüm videoları indirmenizi sağlayabilmektedir. İşeyim sistemlerine göre ücretsiz video indirme programları aşağıda verildiği gibidir:

Android İşletim Sistemi İçin Video İndirme Uygulamaları

  • Videoder
  • TubeMate
  • Torrent

İOS İşletim Sistemi İçin Video İndirme Uygulamaları

  • VidaBox
  • Total Files

MacOS İşletim Sistemine Sahip Cihazlar İçin Video İndirme Uygulamaları

  • Torrent
  • Ummy Youtube Mac Downloader

Windows İletim Sistemine Sahip Cihazlar İçin Video İndirme Uygulamaları

  • 4 K Video Downloader
  • Free Youtube Downloader
  • Any Video Converter

Yukarıda verilen ücretsiz video indirme uygulamaları ile güvenli bir şekilde çevrimdışı izlemek ya da dinlemek istediğiniz videoları indirebilirsiniz. Yukarıda verilen uygulamalar her ne kadar güvenilir olsa da indirme işleminden önce virüs koruma sisteminiz ile bir ön taramadan geçirmeniz tavsiye edilmektedir.

Ücretli Video İndirme Programları Hangileridir?

Ücretli olarak video indirme hizmeti sunan video indirme programları, indirdiğiniz videolar üzerinden belirli yasal haklara sahip olmanızı sağlamaktadır. Bu programlardan bazıları kapalı yazılım içerisinde bulunmaktadır. Kapalı yazılıma sahip olan video indirme programı yalnızca videoyu indirdiğiniz platform üzerinden izleme imkânı sağlar. O platform dışına indirilen video çıkartılamaz ya da kopyalanamamaktadır. Bazı programlar ise doğrudan videoyu cihazınız üzerine indirmenize olanak sağlayarak rahat bir şekilde farklı yere aktarmanıza da izin vermektedir. Ücretli video indirme uygulamaları hemen hemen her işletim sistemine uygun olup aşağıda verilen uygulamalaradır.

  • Internet Download Manager
  • Netflix

Burada verilen video indirme uygulamalarında Netflix uygulaması kapalı yazılıma sahip olup kendi platformu içerisinde indirilen videoları izleme imkanı sunar.

İnternet Üzerinden Video İndirebilmek Mümkün Müdür?

İnternet üzerinden birden fazla web sitesi üzerinden istediğiniz videoları video indirebilmeniz mümkündür. Aynı zamanda cihazınıza kuracağınız video indirme programları aracılığı ile de video indirmeniz mümkündür.

Youtube Videolarını İndirmek Mümkün Müdür?

Youtube uygulaması üzerinde paylaşılan videoları yukarıdaki azıda belirtilen programlar ya da web siteleri üzerinden indirebilmeniz mümkündür.

Video İndirme Yasak Mıdır?

Telifi olan videoların indirilmesi ve paylaşılması yasal olarak yasaktır.

Film Videoları Nasıl İndirilir?

Film videoları indirmenize yardımcı olan ücretli ya da ücretsiz birçok program mevcuttur. Program dışında da web tarayıcısı üzerinden film videolarını ücretsiz bir şekilde indirmeniz mümkündür.

Video İndirilirken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Video indirirken dikkat edilmesi gereken bir numaralı kural video indirdiğiniz sitenin güvenilir virüs taramasından geçmiş bir site olmasıdır. Bu durum video indirme programı için de geçerli bir durumdur.

En İyi Video İndirme Programı Nasıl Bulunur?

Blogda yer alan yazımızda en iyi video indirme programlarını sizin için derledik. Yazımızı okuyarak en iyi yerlerden kolay bir şekilde istediğiniz videoları indirebilirsiniz.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu