0
Yunus
Editör
11 Ocak 2024 2996

Sahte Airpods Pro Nasıl Anlaşılır?

AirPods Pro sahte mi yoksa orjinal mi?  Sahte veya çakma ürünlerin orjinalinden ayırt etmek için pratik bilgiler ve özel detaylar burada!

Teknolojik gelişmelerin hızla ilerlemesiyle birlikte tüketiciler arasında popüler hale gelen kablosuz kulaklıkların sahteleri de maalesef artmaktadır. Özellikle sahteAirPods Pro modelleri, orijinal ürünle neredeyse ayırt edilemeyecek kadar benzerlik gösteriyor. 

Ancak sahte ürünler genellikle düşük kaliteli malzemelerden üretildikleri için performans ve dayanıklılık konusunda hayal kırıklığı yaratabilmektedir. Bu nedenle gerçek ve sahte AirPods Pro'yu ayırt etmek önemlidir.

Makalemizde, sahte AirPods Pro'yu nasıl anlayabileceğinizi detaylı bir şekilde inceleyeceğiz. Orijinal ürünle karşılaştırmalar yaparak, sahte kulaklıkları tanımanın ipuçlarını ele alacağız. Sahte AirPods Pro'ların yaygın olarak kullanılan hileleri ve taktikleri keşfedecek ve alışveriş yaparken dikkat etmeniz gereken önemli noktalara odaklanacağız. 

Dolandırıcılığa karşı korunmak ve kaliteli bir kullanıcı deneyimi yaşamak için bu bilgiler, kablosuz kulaklık alışverişinizi daha güvenli hale getirmenize yardımcı olacaktır.

O halde sizleri daha fazla sabırsızlandırmadan ‘AirPods orijinal mi nasıl anlaşılır’ birlikte şimdi öğrenelim!

EXXEN üyeliğiniz var ve nasıl iptal edeceğinizi bilmiyor musunuz? EXXEN üyelik iptali içeriğini okuyun!

Airpods Pro Sahte Mi? Nasıl Anlarım?

Airpods Pro Sahte Mi Nasıl Anlarım

Airpods Pro, Apple tarafından üretilen ve piyasaya sürülen kablosuz kulaklıklar arasında en popüler modellerden biridir. Yüksek ses kalitesi, aktif gürültü engelleme özelliği ve konforlu tasarımı ile kullanıcılardan tam not almıştır. 

Ancak Airpods Pro'nun popülerliği nedeniyle sahte ürünler de piyasada yaygın olarak bulunmaktadır. Bu nedenle Airpods Pro satın almadan önce ürünün sahte olup olmadığını kontrol etmek önemlidir.

Airpods Pro Seri No Sorgulama

Airpods Pro Seri No Sorgulama

Airpods Pro'nun sahte veya orijinal olup olmadığını kontrol etmek için en güvenilir yöntem seri numarasını sorgulamaktır. Airpods Pro'nun kutusunda ve her bir Airpod'un üzerinde seri numarası yer almaktadır. Seri numarasını web sitesinde bulunan Apple seri no sorgulama aracını kullanarak kontrol edebilirsiniz.

Eğer seri numarası geçerli değilse veya Apple tarafından tanınmazsa, Airpods Pro sahtedir.

Android System Webview devre dışı nasıl bırakılır, işte bu içerikte hepsi var!

Force Touch Özelliğini Kontrol Etme

Airpods Pro'nun Force Touch özelliği, kulaklığın dış yüzeyine iki kez dokunarak çeşitli komutları çalıştırmanızı sağlar. Örnek olarak; Force Touch özelliğini kullanarak müzik çalmayı durdurabilir, sesi ayarlayabilir veya Siri'yi çağırabilirsiniz.

Force Touch özelliğini kontrol etmek için Airpods Pro'yu kulağınıza takın ve dış yüzeyine iki kez dokunun. Eğer Force Touch özelliği çalışıyorsa, müzik çalma veya Siri'yi çağırma gibi komutları çalıştırabilirsiniz.

Eğer Force Touch özelliği çalışmıyorsa, Airpods Pro sahtedir.

Aktif Gürültü Engelleyici Özelliğini Kontrol Etme

Aktif Gürültü Engelleyici Özelliğini Kontrol Etme

Airpods Pro'nun aktif gürültü engelleme özelliği, çevredeki gürültüyü azaltarak daha iyi bir dinleme deneyimi sunar.

Aktif gürültü engelleme özelliğini kontrol etmek için Airpods Pro'yu kulağınıza takın ve bir ortamda gürültülü bir ortamda bulunun. Eğer gürültü azalıyorsa, Airpods Pro sahte değildir. Diğer durumda ise ürününüz sahte olabilir.

Uygulamanız mı var? Hemen App Store iOS uygulama indirme satın alarak, kitlenizi şimdi arttırın!

Uzak Mesafelerdeki Bağlantı Gücünü Kontrol Etme

Airpods Pro'nun bağlantı gücü oldukça iyidir. Kulaklıkları aygıtınızdan uzakta bile kullanabilirsiniz.

Uzak mesafelerdeki bağlantı gücünü kontrol etmek için, Airpods Pro'yu aygıtınızdan 10-15 metre uzakta bir yere bırakın. Eğer kulaklıklar hala aygıtınızla bağlantılıysa, Airpods Pro sahte değildir.

Eğer kulaklıklar bağlantıyı kaybederse, Airpods Pro sahtedir.

Orijinal Cihazlarla Kıyaslama

Hala emin değilseniz, Airpods Pro'yu orijinal bir Airpods Pro ile karşılaştırabilirsiniz. Bu sayede sahte ürünü daha kolay tespit edebilirsiniz.

Orijinal Airpods Pro'nun kutusu, kulaklıklar ve şarj kutusu daha kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Aynı zamanda orijinal Airpods Pro'nun tasarımı daha ince ve daha şıktır.

Yorumların mı azaldı? Hemen App Store iOS uygulama yorum satın alarak kitlenizi bir an önce canlandırın!

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Airpods Pro Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

AirPods Pro Orjinal Olup Olmadığını Nasıl Anlarız?

AirPods Pro orijinal olup olmadığını anlamak için birkaç yöntem kullanabilirsiniz:

  • Seri numarasını kontrol edin: Her AirPods Pro'nun benzersiz bir seri numarası vardır. Bu seri numarasını Apple'ın web sitesinden kontrol edebilirsiniz. Eğer seri numarası bulunmuyorsa veya Apple'ın sistemlerinde kayıtlı değilse, AirPods Pro sahtedir.
  • Ambalajı inceleyin: Orijinal AirPods Pro ambalajı, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır ve kusursuz bir işçiliğe sahiptir. Ambalajda bulunan yazılar ve logolar net ve okunaklı olmalıdır.
  • Kulaklığı inceleyin: Orijinal AirPods Pro kulaklıkları, kusursuz bir işçiliğe sahiptir. Kulaklıklarda herhangi bir çatlak, çizik veya renk değişikliği varsa, AirPods Pro sahtedir.

AirPods’un Orjinal Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

AirPods'un orijinal olup olmadığını anlamak için de yukarıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz. Ancak AirPods Pro'ya göre AirPods'un sahteleri daha az yaygındır. Bu yüzden AirPods'un orijinal olup olmadığını anlamak için ambalajı ve kulaklığı daha yakından incelemeniz gerekebilir.

AirPods’un Seri Numarası Nerede Yazar?

AirPods'un seri numarası, ambalajın üzerinde, kulaklıkların üzerinde ve şarj kutusunun üzerinde bulunur. Ambalajın üzerinde seri numarası, barkodun yanında yer alır. Kulaklıkların üzerinde seri numarası, kulaklık gövdesinin arkasında yer alır. Şarj kutusunun üzerinde seri numarası, kutunun arkasında yer alır.

AirPods Pro İsmi Nasıl Gözükür?

AirPods Pro'nun ismi, kulaklık kutusuna yerleştirildiğinde “AirPods Pro” olarak görünür. Eğer kulaklık kutusuna yerleştirilmediğinde çeşitli şekillerde görünür olur.

AirPods Pro 2 Çakma Olduğu Nasıl Anlaşılır?

AirPods Pro 2'nin sahteleri de piyasa da yer edinmektedir. Yukarıdaki detaylı listeler ile donanım, seri numarasını kontrol etme veya diğer Apple ürünleriyle karşılaştırarak öğrenebilirsiniz.

AirPods Pro Fiyatı Ne Kadar?

2024 Ocak ayı AirPods Pro fiyat skalası göz önünde bulundurulduğunda fiyatı 6500 TL – 10000 TL arasındadır.

AirPods Pro Buldum Nasıl Kullanırım?

AirPods Pro'yu kullanmak için aşağıdaki adımları izleyin:

  • AirPods Pro'yu iPhone veya iPad'inize yakınlaştırın.
  • iPhone veya iPad'inizde bir bildirim görünecektir.
  • Bildirime dokunarak AirPods Pro'yu eşleştirin.

Orjinal AirPods Nerede Üretiliyor?

Orijinal AirPods, Çin'de veya Vietnam’da üretilmektedir.

iPhone Orjinal Olup Olmadığını Nasıl Anlarız?

İPhone’un orijinal olup olmadığını Airpods Pro cihazında olduğu gibi ambalaj, donanım ve özelliklerini inceleyerek veya IMEI numarasını Apple web sitesinde sorgulayarak öğrenebilirsiniz.

Orjinal AirPods Su Geçirir Mi?

Orijinal AirPods Pro, 2. nesil ve 3. nesil cihazları su, ter ve toza karşı dayanıklıdır. AirPods Pro'nun hafif yağmur, ter ve toza karşı dayanıklı olduğu anlamına gelir. Ancak AirPods Pro'yu suya daldırmanız tavsiye edilmez.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu