Bayigram'da Bayrama özel sepette %20 indirim sizleri bekliyor!

KUPON KODU
0
Yunus
Editör
16 Ekim 2022 2540

Slayt Hazırlamak İçin En İyi 8 Program

İş ve okul için kullanılan slayt programı aradığınızda pek çok seçenek vardır. İçlerinden en iyi slayt programı hangisi diyorsanız, doğru yerdesiniz.

Bir proje için sunum hazırlamak önemlidir. Sunum hazırlamak temelde, var olan konunuz için insanlara veya toplantıda ön gösterim demektir. Piyasada bilinen ücretli ve ücretsiz pek çok slayt programı mevcuttur. Ancak içlerinden en iyi slayt programı bulmak meşaketli bir iştir.

Hayatınız gerekli bir parçası haline gelen slayt hazırlamak için en iyi programlar ister öğrenci isterseniz çalışan olun listemizde bunu hafiflettik. İşte işinize yarayacak hem ücretsiz hem de ücretli sunum hazırlama programları.

Microsoft PowerPoint - Windows Slayt Programı

Microsoft PowerPoint - Windows Slayt Programı

Dünyada en çok kullanılan ve popüler olan Microsoft PowerPoint ile neredeyse her projeyi sunabilirsiniz. Özelikle ‘Slayt programı gezginler’ veya ‘slayt programı Word’ için araştırma yapanlar için bu yazılım önerilmektedir. Windows cihazlarda aktif olarak hali hazırda kullanıma sunulan program ile resim, ses, video, grafik, animasyonlar yapabilirsiniz.

Slayt programı APK arayanlar için Andoridve iOS bağlantılarından ücretsiz indirebilirsiniz.

Ayrıca PC veya bilgisayarların kullanımı için online slayt programı ücretsiz indir – Gezginler bağlantısından indirebilirsiniz.

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Google Slaytlar - En İyi Slayt Programı Ücretsiz

Google Slaytlar - En İyi Slayt Programı Ücretsiz

Google Slaytlar veya Google Sliders, bulut tabanlı çalışan internet üzerinden ücretsiz slayt hazırlamak için kullanılan programlardan biridir. Hızlı ve etkili sunumlar hazırlamak için kullanılır ve slayt programı ücretsiz arayanlar adına mükemmel seçenektir. İş ortamı veya topluluk için kullanılabilir olması her ortamda eş zamanlılığı sağlar. Çalışmalarınızı otomatik olarak kaydederek istenmeyen kayıplarınızı en aza indirebilirsiniz.

Prezi - Video Slayt Programı

Prezi - Video Slayt Programı

Prezi, Adobe Flash ve Adobe Air desteği bulunan video slayt programları arasında gösterilen etkili sunum araçlarından biridir. Videoların hazırlamaların yanı sıra fotoğraf, flash animasyon ve diyagramlar eklenerek sunumunuz zenginleştirilir. Sanal ortamda da paylaşılabilir olması onu kendi alanında benzersiz kılmaktadır.

Keynote - Apple İçin Türkçe Slayt Programı

Keynote - Apple İçin Türkçe Slayt Programı

Sunum hazırlamak için Windows işletim sistemine rakip olan ve sadece Mac ve iOS cihazlarda çalışan program arıyorsanız Keynote işinize yarayacaktır. Keynote ile hazırladığınız herhangi bir sunumu Vimeo veya Youtube üzerinde oynatabilirsiniz. Ayrı ayrı açıklamalar haline hazırlayacağınız slaytta video, fotoğraf ve ses eklemesi yapabilirsiniz. Ayrıca Mac ve iOS kullanıcılar için ücretsiz olarak sunulan programdır.

Türkçe dil desteği mevcut olan programı indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Xtensio - Slayt Programı PC

Xtensio - Slayt Programı PC

PC cihazları için kullanılan bir slayt programı arayışı içerisindeyseniz tasarım yeteneklerinizi en üst seviyeye çıkaracağınız Xtensio yazılımını kullanabilirsiniz. İnternete bağlı olması ve basit arayüze sahip olması onu oldukça işlevsel kılmaktadır. Kendi bünyesinde hazır şablonları bulunan programı hem ücretsiz hem de ücretli olarak kullanabilirsiniz. Tek kötü özelliği ise sadece bir hesap tarafından kullanılabilir olmasıdır.

Ezvid - Slayt Hazırlama Programı Ücretsiz

Ezvid - Slayt Hazırlama Programı Ücretsiz

Ezvid, hızlı ve kolay ekran kaydedici ile ücretsiz olarak sunulan slayt hazırlama programları arasındadır. Ücretsiz ses kütüphanesi ile slayt kullanımınızı bir üst seviyeye taşıyacaktır. Windows’un tüm sürümleri için kullanımı kolay ve video hız yönetimi mevcuttur. Yüksek çözünürlüklü ve resim slaytları oluşturacaklar için idealdir.

Zoho Show – Hazır Slayt

Zoho Show – Hazır Slayt

Microsoft PowerPoint benzeri bulut tabanlı slayt yapma programı olan Zoho Show, kullanıcılar basit ve renkli slayt yapmayı sağlar. Hazır slayt yapısı ile kullanıcılarla birlikte çalışır ve online olarak yardım etmelerine olanak tanır. Pek çok dili destekleyen Zoho Show yalnızca internet bağlantısı ile çalışmaktadır. İşletmeler, öğrenciler ve eğitimciler için kullanılabildiği gibi herkesin kullanıma açık bir programdır.

Powtoon - En İyi Slayt Programı Türkçe

Powtoon - En İyi Slayt Programı Türkçe

Hazırlayacağınız sunuma animasyonlar, resimler, karakterler, konuşma balonları eklemek istiyorsanız bu program en iyi seçeneğiniz olacaktır. Basit sunumların aksine daha dikkat çekici slayt hazırlamak isteyenler için programdır. Bilinenin aksine eğlenceli ve ilgi çekici ürün tanıtımları yapmak için kullanılabilir.

Slayt programı bilgisayar için tercih edilebilir olan Powtoon aşağıdaki özellikleri sunar:

  • Filigran kaldırma
  • Ticari kullanım
  • Satıcı desteği ve İSO sertifika
  • Depolama, özel karakter ve gelişmiş ses desteği
  • Şablon, karakter, ses, video, klasör yönetimi
  • İndirilebilir videolar (Lite sürümü için maksimum 5 diğerleri için sınırsız)

Hangi Program İle Slayt Yapılır?

Slayt oluşturmak için her biri kendine özgü özelliklere ve avantajlara sahip birçok program vardır. Profesyonel görünümlü sunum hazırlama programı istiyorsanız Microsoft PowerPoint, iş toplantıları adına her yerde çalışan bulut tabanlı Google Slaytlar, yalnızca Mac ve iOS aygıtlarında kullanılan yazılım arıyorsanız Keynote kullanabilirsiniz.

Slayt Yapma Programı Adı Nedir?

Her biri kendi adına sahip birçok farklı slayt oluşturma programı, yazılımı ve aracı mevcuttur. Bazı popüler slayt oluşturucular arasında Microsoft PowerPoint, Apple Keynote, Google Slaytlar, Prezi, Zoho show ve Powtoon bulunur.

Bilgisayarda Sunum Ve Slayt Hazırlamak İçin Hangi Program Kullanılır?

Bilgisayarda sunum ve slayt hazırlamak için kullanılabilecek birçok program bulunmaktadır. En popüler olanlardan bazıları aşağıdaki gibidir:

  • Microsoft PowerPoint: Sunumlar ve slayt gösterileri oluşturmak için en yaygın kullanılan programlardan biridir.
  • Google Slaytlar: Kullanıcıların sunumlar ve slayt gösterileri oluşturmasına, düzenlemesine ve üzerinde ortak çalışmasına olanak tanıyan web tabanlı bir uygulamadır.
  • Apple Keynote: Mac ve iOS cihazları için tasarlanmış bir sunum yazılımıdır.
  • Prezi: İnsanların etkileşimli görseller ve animasyonlarla dinamik ve ilgi çekici sunumlar oluşturmasına olanak tanıyan web tabanlı bir araçtır.

Laptopda Slayt Nasıl Yapılır?

Laptop, işletim sistemine göre tıpkı bilgisayarda sunum ve slayt için kullanılan programlar kullanılır. Laptop veya benzeri cihazda slayt yapabilmek için programı iyice öğrenmeniz gerekiyor. Bilgi ve tecrübe sayesinde zamanla işinizin profesyoneli olacaksınız. Ancak slayt yapmaya başlamadan önce öğrenilecek programın işinize yarayıp yaramadığını belirlemek gerekir.

Slayt Nereden Hazırlanır?

Slayt, bilgisayar, tablet veya mobil kullanılarak sanal ortamda hazırlanılır. Bu nedenle farklı işletim sistemlerini destekleyen ve çoğu cihazda çalışan programı kullanmak önemli olacaktır. Ücretsiz ve bulut tabanlı çalışan program arıyorsanız Google Slaytlar, eğer Apple bilgisayarınız varsa Keynote önerilmektedir. 

PowerPoint’i Kimler Kullanır?

PowerPoint, Microsoft tarafından geliştirilen yaygın olarak kullanılan bir slayt programıdır. Çeşitli kişiler ve kuruluşlar tarafından farklı amaçlar doğrultusunda aşağıdaki kişiler tarafından kullanılır:

  • Öğrenciler: PowerPoint genellikle öğrenciler tarafından sınıf sunumları ve projeleri için kullanılır.
  • Öğretmen ve Profesör: Eğitimciler dersler, planlar, projeler ve eğitim oturumları için sunum oluşturmak için PowerPoint'i kullanır.
  • Satış temsilcileri: Satış uzmanları, potansiyel müşteriler için satış sunumları oluşturmak için PowerPoint'i kullanabilir.
  • Pazarlama uzmanları: PowerPoint, pazarlama uzmanları tarafından ürün lansmanları, pazarlama kampanyaları ve reklamcılık için sunumlar oluşturmak üzere kullanılır.
  • Kâr amacı gütmeyen kuruluşlar: Kâr amacı gütmeyen kuruluşlar bağış toplama, bilinçlendirme kampanyaları ve bağış toplantıları için sunumlar oluşturmak üzere kullanır.

En iyi Slayt Programı Hangisi?

Piyasada ücretli ve ücretsiz olarak sunulan pek çok slayt programı mevcuttur. En iyi slayt programı Türkçe veya farklı dilleri seçmeden önce işinize yarayıp yaramadığını kontrol etmelisiniz. Kişiye, tercihe ve işin türüne göre değişeceğinden dolayı önceden belirlemek zaman kazandırır. Yine de kararsız kalıyorsanız, PowerPoint ile başlangıç yapabilirsiniz.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu