0
Yunus
Editör
20 Şubat 2023 2295

Aykut Elmas Kimdir?

Vine videoları ile ünlü olan Aykut Elmas kimdir, nereli veya nerede yaşıyor gibi soruların yanıtlarını merak ediyorsanız, listeyi kontrol edin!

Pek çok insan ‘Aykut elmas bana para ver’ araştırmasını yaptığında Vine videoları ile ünlü olan kişiyi merak etmektedir. Aykut Elmas kimdir? Yakından tanımak isterseniz sizin için hazırladığımız listeyi kontrol edebilirsiniz. 

Aykut elmas hakkında bilgi edinmek isteyen birçok insan boyunun kaç olduğunu, sevgilisi var mı veya evli mi gibi soruların yanıtlarını bulmak istiyor. İşte çoğu kişinin bulmak zorluk çektiği sır gibi saklanan gizemli bilgiler.

Aykut Elmas Nasıl Ünlü Oldu?

Vine isimli platform 2010’lu yıllarda oldukça popülerdi. Platform üzerinden Aykut Elmas videolar çekerek yayınladı ve kısa sürede ilgi toplamayı başardı. Kendi dahil Uğur Can Akgül ve İbrahim Göker ile de videolar çekerek ününe ün kattı. Vine kapanması ile içerik üretici ve fenomen Instagram ve Youtube’da aktifliğini sürdürdü.

Günümüzde ise Aykut Elmas, Youtube, Twitter ve Instagram’ı aktif olarak kullanmaktadır. Pek çok insanı ünlü yapan Instagram takipçi ihtiyacınız varsa ertelemeyin şimdi birbirinden benzersiz paketleri inceleyin.

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Aykut Elmas Nereli?

Vine videoları ile 2012 yılından beri etkin olan Aykut Elmas aslen Kütahyalıdır. Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde dünyaya gözlerini açmıştır. Ayrıca Aykut Elmas babasının mesleğini merak edenler için; öğretmenlik mesleğini yapmaktadır.

Aykut Elmas Doğum Tarihi ve Burcu Nedir?

Öğretmen bir babanın oğlu olarak dünyaya gelen Vine ve Youtube fenomeni Aykut Elmas doğum tarihi 15 Şubat 1991’dir. Doğum tarihine göre analiz yapıldığında ise fenomen kova burcudur.

Aykut Elmas Yaşı Kaç?

Aykut Elmas 2024 yılında kaç yaşında olduğunu merak edenler için 32 yaşındadır.

Aykut Elmas Nerede Yaşıyor?

Pek çok insan Youtube ve Vine fenomenin Kütahya’da doğduğu için orada yaşadığını bilmektedir. Ancak nerede yaşadığı ile ilgili olarak bir videosunda İzmir’de uzun süre bulunduğundan bahsetmişti. 2024 yılında da geçerli olmak üzere Aykut Elmas İzmir’de yaşamaktadır.

Aykut Elmas Kilosu ve Boyu Kaç?

Komedi türündeki videolarına genel olarak sportif biçimde çıkan ünlü fenomen, boyunun pek çok insanca uzun olduğu söylenmektedir. Ancak Aykut Elmas’ın boyu 1.66 cm’dir. Kilosu ise 60 kg ağırlığındadır.

Aykut Elmas Kaç Yaşında Öldü?

Aykut Elmas 2024 yılında halen daha yaşamakta olup 32 yaşındadır.

Aykut Elmas Hangi Okul ve Bölüm?

Çocukluk hayatı Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde geçiren Aykut Elmas, aynı ilçenin Atatürk Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur. Daha sonra Üniversite okumak maksadı ile İzmir Ege Üniversitesi’nde okumuştur. Okuduğu bölüm ise Halkla İlişkiler bölümüdür.

Aykut Elmas Çocuğu Var Mı?

Vine ile meşhur olmuş ünlü içerik üreticisi Aykut Elmas’ın bilinen bir çocuğu veya çocukları yoktur.

Aykut Elmas Sevgilisi Kimdir?

Aşk hayatı hakkında pek fazla detay vermeyen fenomenin bilinen bir sevgilisi bulunmamaktadır. Uzun dönem magazin dünyasının bir parçası olan sevgilisi var mı düşünenler için gönül kapılarının kapalı olduğu bilinmektedir. Kısaca Aykut Elmas’ın sevgilisi 2024 yılında yoktur.

Aykut Elmas Evli Mi?

Herhangi bir sevgilisi olmayan Aykut Elmas evli değildir.

Aykut Elmas Dul Mu?

İçerik üreticisi henüz evlenmediğinden ve herhangi bir şekilde ayrılmadığından dolayı dul olmamaktadır.

Aykut Elmas Boşandı Mı?

Henüz evlilik gerçekleştirmeyen ünlü Youtuber ve içerik üreticisi Aykut Elmas boşanmamıştır.

Aykut Elmas Hangi Filmlerde Oynadı?

Aykut Elmas komik ve eğlenceli videoları ile bilinse de çekilen bazı filmlerde de yer almıştır. Bu filmler aşağıdaki gibidir:

  • Sihirbazlık Okulunda Bir Türk (2015)
  • Nasıl Yani (2016)
  • Kayıt Dışı (2024)

Aykut Elmas Videoları

Yaptığı videoları ile insanları kendine çeken ve Türkiye’nin yeni komedyen adayı olan Aykut Elmas videolarını pek çok insan merak etmektedir. Birbirinden komik ve eğlenceli klipleri bir araya getirdik. Böylelikle içlerinden en iyilerini seçebilirsiniz.

  1. İlişki dershanesi: Tektaş mülakatı
  1. Ebeyn hastalığı: Eskimesin diye kullanmamak
  1. Sipariş Borsası
  1. Hava tam “Bi yerden Nuri Bilge Ceylan çıkacak” kasveti
  1. Erkek laneti: Akla düşen mastürbasyon fikrinden kurtulamamak
  1. Kimsenin sakin kalamadığı internet videoları
  1. Biten uzun ilişki sonrası flörtleşmeyi unutan kız
  1. Uzun tırnaklı sevgili
  1. İmkansız görev: Nakliyeciyle anlaştığın fiyata iş bitirmek
  1. Çoğu Girls Night’ın sonu

Aykut Elmas Sosyal Medya Hesapları

Fenomen bir insanın sosyal medya paylaşımlarına bakmak önemlidir. Aykut Elmas’ın sosyal medya hesaplarını merak edenler için aktif olarak 4 farklı platformu kullanmaktadır. Bu sosyal medya hesapların neler olduğunu öğrenerek kendinize bilgi katabilirsiniz.

Aykut Elmas – YouTube 

Aykut Elmas Youtube kanalı 2024 yılında 1,32 Milyon abonesi bulunmaktadır. Orijinal Youtube kanalının kullanıcı adı @AykutElmasOlan olarak bilinmektedir. Aykut Elmas kanalında genellikle Twitter veya diğer sosyal medya hesaplarında paylaştığı videoları toplu olarak ayda bir yayınlamaktadır.

Aykut Elmas – Twitter

Aykut Elmas Twitter hesabı 2024 yılında toplamda 2,2 Milyon takipçisi bulunmaktadır. Twitter mavi tik olan hesabının kullanıcı adı @onudabitirin olarak bilinmektedir. Youtube ve diğer sosyal medya hesaplarında paylaşmak adına 15 saniyelik veya 90 saniyelik videolarını burada yayınlamaktadır.

Aykut Elmas – Instagram

Aykut Elmas Instagram hesabı 2024 yılında toplamda 6,7 Milyon takipçisi bulunur. Instagram mavi tik özelliği aktif olan hesabının kullanıcı adı @aykutelmas olarak bilinmektedir. Instagram hesabında bilindiği gibi çoğunlukla Reels veya gönderilerinde kısa videolarına yer vermektedir.

Aykut Elmas – Facebook

Aykut Elmas Facebook sayfasını eskisi gibi kullanmasa da 2024 yılında hesabında 2,7 Milyon takipçi barındırmaktadır. Vine videoları ile popüler olan içerik üreticisi Aykut Elmas Facebook hesabının kullanıcı adı @aykutvine olarak bilinmektedir. Bilinen en son videosu ise ‘Tanıştırdığı arkadaşından kıskanan psikiyatri iş birlikçisi sevgili modeli’ ismiyle 2024 yılının nisan ayında paylaşmıştır.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu