0
Yunus
Editör
23 Nisan 2023 2223

Aslı Enver Kimdir?

Hayat bilgisi ve Kavak Yellerinden tanıdığımız Aslı Enver kimdir, yaşı, ailesi, nereli, doğum tarihi gibi bilgileri yakından inceleyin!

Kanal D ve Show TV gibi televizyon dizilerinde yakından tanınan Aslı Enver kimdir, merak ediyorsanız tüm sırları öğrenmek üzere olabilirsiniz. Hayatı boyunca tiyatroya ilgi duyan Aslı Enver hakkında daha önce anlatılmayan pek çok bilgi ile karşılaşabilirsiniz. O halde sizlerden sır gibi saklanan popüler oyuncu Aslı Enver hakkında daha çok bilgiye şimdi ulaşın!

Aslı Enver Doğum Tarihi

Kariyer hayatına TRT 1 dizisinde başlayan ünlü oyuncu hakkında nerede doğduğu ve doğum tarihi merak konusu olmuştur. Hayranları araştırdığında internette pek çok veriye ulaşabiliyor. Ancak söz konusu doğum tarihi olduğunda ünlü oyuncu hakkında merak konusudur.

Türkiye’deki bilinen dizilerde oynayan ünlü oyuncunun doğum tarihi herkesçe merak edilmektedir. Bir baba ve bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelen Aslı Enver 10 Mayıs 1984 yılında doğmuştur.

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Aslı Enver Nereli?

Kavak Yellerinde oynadığı yıllarda bu güzelliğin nereden geldiği her zaman merak konusu olmuştur. Nereli olduğu ile ilgili araştırma yapan pek çok insan İzmirli olduğunu düşünmektedir. Ancak yapılan araştırmalar sonucu Aslı Enver İzmirli değildir. Peki Aslı Enver gerçekte nerelidir?

Hazal Kaya ile Molped reklamında oynayan ünlü oyuncunun güzelliği bir yerden alınması aşikardır. Aslı Enver Birleşik Krallık (İngiltere)’de doğmuş olup, Londralıdır. Baba tarafından ise Kıbrıs Türküdür.

Aslı Enver Nerede Doğdu?

Ünlü oyuncunun nereli olduğu araştırması yapılırken nerede doğduğu sır gib saklanmaktadır. Kavak Yellerinin İzmir’de çekilmesi ve birçok dizinin de İstanbul’da çekilmesiyle ünlü oyuncunun Türkiye’de bir şehirde doğduğu düşünülmektedir. Herkesi şaşırtacak bilgi olarak Aslı Enver, Türkiye’de doğmamıştır.

Kıbrıs Türkü babanın iş seyahatleri için gittiği Birleşik Krallık Londra’da doğmuştur. Ailesi ile birlikte uzunca bir süre kalan Aslı Enver eğitimini tamamlamak için Türkiye’ye geri dönmüştür. Şimdi ise Türkiye’nin en sevilen oyuncuların arasında yer ediniyor.

Aslı Enver Nerede Yaşıyor?

Sen Yaşamaya Bak gibi internet dizi ve filmlerde Melisa rolü ile tanınan Aslı Enver nerede yaşıyor ile ilgili olarak çokça bilgi bulunmaktadır. Kavak Yelleri dizisi ile tanınan ünlü oyuncunun nerede yaşadığı sır gibi saklanmaktadır. Son haber ve kaynaklara göz atarak nerede yaşadığı tahmini olarak bulunmuştur.

Uzunca bir süre tek yaşamak zorunda kalan Aslı Enver 6 aydır aşk yaşadığı sevgilisiyle sürpriz bir şekilde evlenmesiyle gündem olmuştu. Peki evin bulunduğu yer ve semt nerede yer alıyor? Aslı Enver, Türkiye’de bulunuyor olup, İstanbul’da yaşamaktadır. Son gelişmelerin neticesinde ise İstanbul Beykoz civarında yaşadığı bilinmektedir.

Aslı Enver Hangi Okul Mezunu?

Ünlü oyuncunun kariyer hayatını merak eden insanlar, hangi okuldan mezun olduğunu da merak etmektedir. Bu doğrultuda sır gibi saklanan hayatının derinliklerine inmeye hazır olun. Türkiye’den Londra’ya giden annenin çocuğu olarak Londra’da dünyaya gelen Aslı Enver’in eğitim pek çok kez gündem olmuştur.

Londra’ya giden bir anne ve Kıbrıslı bir babanın ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen Aslı Enver, 12 yaşına kadar Londra’da yaşamıştır. Daha sonra ailesiyle birlikte Türkiye’ye taşınan Enver, annesinin desteği ile Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde başlamıştır.

Devam eden yıllarda ise liseyi Pera Güzel Sanatlar Lisesi ve üniversite eğitimini de Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olarak tamamlamıştır.

Aslı Enver Burcu Nedir?

Hayranları tarafından merak edilen ünlü oyuncunu güzelliğinin kaynağı olarak burcunda saklı olduğu düşünülür. Show TV’de yayınlanan Kış Güneşi dizisinde Nisan Ulusal olarak başrol oyuncusu olan Aslı Enver, burcu sorulduğunda gizemi korunmaktadır. Peki günümüzden en güzel oyuncularından biri olan Aslı Enver’in burcu gerçekte nedir?

Samimi ve neşeli karakteri ile tanınan ünlü oyuncunun burcu için bazı tahminler yapılmıştır. Ancak 10 Mayıs 1984 yılında doğan Aslı Enver, boğa burcudur.

Aslı Enver Boyu

Demet Sağıroğlu’nun Arnavut Kaldırımı adlı şarkıyı 2016 yılı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında söyleyen Aslı Enver, boyu söz konusu olduğunda çokça araştırılmıştır. Güzelliğini annesinden ve boyu babasından alındığı düşünülen Enver boyu kaçtır?

Aslı Enver boyu 1,65 m (165 cm)’dir.

Aslı Enver Kilosu

Televizyon dizisi olan Kayıp’ta Özlem Albayrak rolü ile bilinen Aslı Enver, hayranlarının karşısına çokça çıkmıştır. Ayrıca evlenmeden önceki sevgilisiyle magazine yakalanan Enver, hamile mi sorusu da sorulmuştur. Bununla orantılı olarak insanlar ünlü oyuncunun kilosunu merak etmektedir.

Kavak Yellerinin Mine oyuncusu Aslı Enver kilosu yıllar geçtikçe değiştiği bilinse de genellikle aynı kiloda bilinmektedir. Son çıkan haberlerin kaynaklarına ve sosyal medya paylaşımlarına göre Aslı Enver 54 kilodur.

Aslı Enver Yaş

Her güzel bayan gibi Aslı Enver’in de direkt olarak yaşını sormak pek mümkün olmamaktadır. Kariyer yıllarını bir bir çıkan ünlü oyuncunun kaç yaşında olduğu merak konusu olmaktadır. Boğa burcu olan neşesiyle ön plana çıkan Aslı Enver, yaşı ne olduğunu bilmek önemlidir.

Star TV’de yayınlanan Babil dizisinde başrol oyuncu olarak televizyon karşısına çıkan oyuncunun yaşı hakkında analizler iyi olacaktır. Nisan ayında çıkacak olan ‘Arayış’ internet dizisi ile tekrardan karşımıza çıkacak olan ünlü oyuncu Aslı Enver yaşı 38’dir.

Aslı Enver Göz Rengi

Kariyerinin ilk yıllarından beri Tiyatro düşkünlüğü ile bilinen popüler oyuncu, güzelliği hakkında insanların konuşmalarına neden olmuştur. Bağlantılı olarak pek çok insanın aklında olan da göz renginin ne olduğudur. Kıbrıslı bir babanın kızı olarak dünya gelen Aslı Enver, bu özelliğini babasından aldığı düşünülmektedir.

Peki gerçekte popüler oyuncunun doğal göz rengi nedir? Çeşitli rollerde ve özellikle başrol oyuncusu olan Aslı Enver, güzelliği ile dikkat çeken nadide sanatçılardan biridir. Merak edenler için Aslı Enver göz rengi ise açık kahverengidir.

Aslı Enver Saç Rengi Nedir?

Ekranlarının karşısına onlarca dizi, film, internet ve video klipler ile çıkan ünlü oyuncu sıkça saç rengini değiştirdiğinden dolayı insanlar gerçek rengini merak etmektedir. Peki doğal rengi olan saçı hangi renktir? Araştırmalar gösteriyor ki popüler sanatçının sıkça saç rengi değiştirdiği gözlemlenmiştir.

Burak Özçivit, Murat Boz ve Pinhani gibi şarkıların kliplerinde kolaj ve eşlik eden Aslı Enver farklı saç renkleri ile ekranları karşısına çıkmıştır. Bu yüzden insanlar gerçek saç renginin ne olduğu konusunda ikileme düşmesine sebebiyet vermiştir. Aslı Enver doğal ve gerçek saç rengi açık kahverengi olarak bilinmektedir.

Aslı Enver Ailesi

TRT 1 ile başlayan oyunculuk kariyerine insanlar, Enver’in ailesini sıklıkla araştırmaktadır. Birleşik Krallık Londra’da dünyaya gelen Aslı Ayten Enver, 38 yaşındadır. Aşk hayatı ile gündemde yer eden ünlü oyuncunun ailesi ve geçmişi en merak edilen konuların arasındadır.

Peki gerçek ismi ile Aslı Ayten Enver’in çocukluğunu geçirdiği ve en büyük desteği olan ailesi kimlerden oluşmaktadır? Hep birlikte sırasıyla aile üyelerinin kimler olduğunu tanıyalım!

Aslı Enver Annesi Kimdir?

Mine Ergun karakteriyle gönüllerde taht kurmuş Aslı Enver’in annesi oldukça fazla merak edilmektedir. Gençlik dizisi ile kariyerinin zirvesini gören ünlü oyuncu iki binli yılların gözde oyuncusu haline gelmiştir. Güzel oyuncunun ailesini de yakından takip eden hayranları annesi kimdir, onu merak etmektedir.

Enver, Londra’da doğmuştur ve 12 yaşına kadar orada yaşamıştır. Ardından Türkiye’ye ailesiyle birlikte dönmüş ve oyunculuk kariyerine başladığı yer İstanbul olmuştur. Bu doğrultuda insanların en çok merak ettiği konu ise annesinin kim olduğudur.

Aslı Enver’in annesi Dilek Enver’dir.

Aslı Enver Babası Kimdir?

Suskunlar dizisi ‘Ahu’ rolü ile tanınan ünlü oyuncunun bugünlere gelmesini sağlayan ailesi çokça araştırılmaktadır. Annesi Dilek Enver olarak bilinen popüler oyuncunun babasının kim olduğu her zaman merak konusu olmuştur. Hayatı hakkında araştırma yapan insanlar ünlü oyuncunun Londra’da doğduğunu belirlemiştir.

Aslı Enver, Türkiye’den İngiltere’ye gelen bir annenin kızıdır. Dünyaya ikinci çocuk olarak gelmiş ve on iki yaşına kadar Birleşik Krallık’ta yaşamıştır. Babası ise tekstilci Kıbrıslı bir Türk’tür.

Aslı Enver Evli Mi?

Aşk hayatı ile sık sık gündemden düşmeyen popüler oyuncu, evliliği konusunda da insanları şaşırtmıştır. Kişisel hayatını sır gibi saklı tutan Aslı Enver, evliliğini de profesyonelce gizli tutmuştur. İnsanlar da onun hakkında gerçekten evli mi, ne zaman evlendi sorularını sormaya başlamıştır.

Aslı Enver, 12 Kasım 2024’de ünlü iş adamı olan Berkin Gökbudak ile evlenmiştir. Günümüzde ise halen daha evliliklerini sürdürmektedir. Toplamda iki defa evlenen Enver, ilk evliliğini Temmuz 2012’de Birkan Sokullu ile gerçekleştirmiştir.

Aslı Enver Sevgilisi Var Mı?

Evlenmeden önce uzunca bir süre birliktelik yaşayan oyuncu, eski sevgilisi ve yeni eşi Berkin Gökbudak ile gündemdeydi. Ancak bilinenin aksine şuanda herhangi bir sevgilisi bulunmamaktadır. İnsanlar ünlü oyuncunun hangi sevgilisi olduğunu da araştırmaktadır ve kimler olduğunu merak etmektedir.

Birkan Sokullu ile evlilikleri bitmesinden sonra magazine düşen haberler neticesinde Kardeşim Benim dizisinde Murat Boz ile yakınlaşmışlardı. O zamanlarda da 2016 yılında ilişkilerine başladıklarını resmi olarak duyurmuşlardı. Yılları takip eden sürelerde ise 2017 ve 2018 yıllarda ilişkilerine devam eden çift, Ekim 2024 yılında tamamen ayrılmıştır. 

Günümüzde ise Aslı Enver, Berkin Gökbudak ile mutlu evliliğin tadını çıkarmaktadır.

Aslı Enver Çocuğu Var Mı?

Sürpriz bir şekilde Berkin Gökbudak ile aniden evlenen Aslı Enver, insanların çocuk var mı sorularına sormasına neden olmuştur. Haber kaynaklarında ve sosyal medya paylaşılan bilgilere göre çiftin bir çocuk beklediği görülmüştür. Ancak bilinenin aksine henüz Aslı Enver’in çocuğu var mı sorusunun bir cevabı bulunmamaktadır.

Aslı Enver Hamile Mi?

Uzunca bir süre sevgilisiz kalan Aslı Enver, her zaman kendine uygun bir eş adayını bulmak istiyordu. Murat Boz’la da ilişkileri iyi gitmeyen ünlü oyuncunun ani gelen kararla evlenmesi gündem olmuştur. Ekim 2024’de evlendikleri bugüne kadar çifte özellikle Enver’in hamile olup olmaması hakkında sorular yöneltilmiştir.

Yapılan araştırmaların sonucu olarak çiftin sık sık Londra’ya gittiği görülmektedir. Evliliğin ardından kilo alan Aslı Enver, basın mensupların sorduğu sorulara karşılık olarak 6 aylık hamile olduğunu ve kız bebek beklediklerini söylemiştir. Ancak sadece Londra’ya gezmeye gittiklerini ve çocuğunu Türkiye’de doğurmak istediklerini sözlerini eklemiştir.

Aslı Enver Boşandı Mı?

Aslı Enver kişisel hayatında toplamda iki evlilik yaptı. İlk evliliği sadece 3 yıl sürerek Birkan Sokullu ile boşanmıştır. Uzunca bir süre gözlerden uzak olan Enver, Murat Boz’la birlikte yaşamasının ardından ilişkileri iyi gitmeyen çift 2024’da ayrıldıklarını duyurmuştur.

Pek çok insan Aslı Enver boşandı mı sorusu sormaktadır. Evet, 2015 yılında bir defa boşanmıştır ama 2024’de iş insanı Berkin Gökbudak’la evlenmesinin ardından mutlu evliliğinin tadını çıkarmaktadır.

Aslı Enver Dul Mu?

Murat Boz’la sıklıkla gündeme gelen ünlü oyuncunun dul mu ya da ne kadar dul kaldığı her zaman gündem olmuştur. Eski eşinden boşanmalarının ardından popüler oyuncu uzunca bir süre dul kalmıştır. Dul kaldığı süre 2015 ile 2024 arasındadır. Kısaca Aslı Enver, 7 sene boyunca dul kalmıştır.

Ancak günümüzde dul değildir ve Berkin Gökbudak ile evlidir.

Aslı Enver Oynadığı Filmler Nelerdir?

Kariyerinde dizi oyunculuğu ile başladığı düşünülen Aslı Enver’in oynamış olduğu filmler aşağıdaki gibidir:

  • Başrol oyuncusu olarak 2002 yılı Ayna filminde Aylin Bakırcı rolü
  • Başrol oyuncusu olarak 2013 yılı Tamam mıyız? Filminde Beste Bereket rolü
  • Başrol oyuncusu olarak 2016 yılında Kardeşim Benim filmindeki Zeynep Uysal karakteri
  • Başrol oyuncusu olarak 2017 yılı yönetmen Özcan Deniz’in çektiği Öteki Taraf filmindeki Ece karakteri
  • Netflix’de yayınlanan başrol oyuncusu olarak Melisa rolü ile 2024 yapımı Sen Yaşamaya Bak internet filmi

Aslı Enver Oynadığı Diziler Nelerdir?

Başrol oyunculuğu ile Kavak Yelleri dizisinin gözdesi olan Aslı Enver’in oynadığı diziler aşağıdaki gibidir:

  • TRT 1’de yayınlanan konuk oyuncu karakteri olan Duygu rolü ile Uzay Sitcomu
  • Kanal D televizyonunda yayınlanan Yardımcı oyuncu olarak Hazal Gürpınar rolü ile Hayat Bilgisi dizisi
  • Show TV’de yayınlanan Suskunlar dizisinde başrol oyuncusu olarak Ahu Kumral rolü
  • Mine Ergün rolü ile Kanal D’de yayınlanan Kavak Yelleri dizisi
  • Show TV’de yayınlanan başrol oyuncusu Nisan Ulusal karakteri ile Kış Güneşi
  • Star TV’de yayınlanan Süreyya Deniz rolü ile İstanbullu Gelin dizisi
  • Star TV’de yayınlanan Ayşe Karaali rolüyle 2024 Babil dizisi
  • ATV’de yayınlanan Zeynep Tunç karakteri ile 2015 yapımı Mutlu Ol Yeter dizisi
  • Disney+’da yakında çıkması beklenen başrol oyuncusu Nisan rolü ile Arayış dizisi

Asıl Enver Aldığı Ödüller Nelerdir?

Popüler oyuncunun hangi ödülleri aldığı konusu sıkça araştırmaktadır. İşte oyunculuk kariyerine başladığı o dönemden bu döneme kadar aldığı bazı ödüller aşağıdaki gibidir:

  • Penti En Beğenilen Marka Yüzü 
  • En İyi Kadın Oyuncu olarak 45. Altın Kelebek Ödülleri
  • En İyi Kadın Dizi Oyuncusu olarak 13. Kemal Sunal ve Sanat Ödülleri
  • Bilkent TV Ödülleri’nde En İyi Drama Kadın Oyuncu ünvanı
  • Suskunlar projesi için 2012 yılındaki Dram Dalında En İyi Kadın Oyuncu adaylığı

Aslı Enver Sosyal Medya 

Ünlü oyuncu sosyal medyayı günlük paylaşımlar ve aile hayatını birebir yansıtmak adına sıklıkla kullanmaktadır. Ayrıca depremden zarar gören insanlara yaptıkları yardımla da ön plana çıkan sanatçı, yardım sever yönünü de halka göstermiştir. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan popüler oyuncu, Instagram, Facebook ve Twitter gibi platformları tercih etmektedir.

Sosyal medya hesaplarından genel olarak neler paylaştığını ve orijinal hesaplarının ne olduğunu merak ediyorsanız, aşağıdaki listemizi kontrol etmenizde fayda var. Böylece fake veya sahte bilgiden ziyade gerçek ve doğru Aslı Enver sosyal medya hesaplarına ulaşabilirsiniz. O halde sizleri bekletmeden ünlü oyuncu hangi sosyal medya hesaplarını kullanıyor, birlikte göz atalım!

Aslı Enver Instagram

Ünlü oyuncu ile ilgili sosyal medya hesaplarından ilki olan ınstagram’da oldukça aktiftir. Diğer sosyal medya hesaplarına göre daha aktif olduğu bilinene popüler oyuncunun paylaşımları doğal, samimi ve içtendir. Genellikle selfie biçiminde kendinden bahsederek günlük yaşamını birebir göstermektedir. 

Özellikle sevgilisi ve şuan eşi olan Berkin Gökbudak ile paylaşımları olay olmuştu. Merak edenler için Aslı Enver Instagram hesabına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Hesabın, toplamda 6,5 milyon takipçisi bulunmakta ve en sevdiği anılarını burada paylaşmaktadır.

Aslı Enver Facebook

Aslı Enver hakkında daha fazla bilgi edinmenin en iyi yolu sosyal medya hesaplarından geçmektedir. Resmi Facebook hesabını takip ederek hayranları ve gerçekleşmesi beklenen güncel bilgilere ulaşabilmektedir. Peki aktif olarak ve resmi olan ünlü oyuncunun Facebook hesabı hangisidir?

Merak edenler için Aslı Enver Facebook sayfasına paylaşmış olduğumuz bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Toplamda 165 bin takipçisi bulunan hesabın kullanıcı adının yanında mavi tik görülmektedir. Bu da ünlü oyuncunun doğrulanmış resmi hesabı olduğunun kanıtıdır. En son paylaşımlarını 2024 yılında yağmış olsa da gelecek projelerini genellikle resmi Facebook hesabında da payşaşmaktadır.

Aslı Enver Twitter

Paylaşımlarını genel olarak Instagram’da yapan Aslı Enver’in Twitter hesabı da bulunmaktadır. 2012 yılında katıldığı, @AsliEnverResmi kullanıcı adının ve henüz doğrulanmamış hesabının 322 bin takipçisi olduğu bilinmektedir. En son paylaşımı ne zaman yapıldığı belirlenmese de genellikle Retweet olarak kullanmaktadır.

En son çıkan ve çalıştığı projelerini paylaştığı hesabında günlük yaşamda, filmlerine ve dizilerine kadar pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Merak edenler için Aslı Enver Twitter hesabına bu linkten kolayca ulaşabilir ve ünlü oyuncunun hesabını takip edebilirsiniz.

Aslı Enver Tiktok

Pek çok ünlü gibi Aslı Enver’in sosyal medya’da fake ve sahte hesapları oluşturulmuştur. Resmi hesabını bilmeyen pek çok insan fan hesapları veya sahte hesapları takip etmek zorunda kalmaktadır. Instagram’ı daha aktif olarak kullanan ünlü oyuncunun henüz Tiktok hesabı bulunmamaktadır.
 

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu