Bayigram'da Bayrama özel sepette %20 indirim sizleri bekliyor!

KUPON KODU
0
Yunus
Editör
16 Ekim 2022 9281

Twitter Hesap Çalma

Twitter kullanıcılarının gizlilik bilgilerini saklama konusunda oldukça hassas davranmaktadır. Ancak tüm bu hassasiyete rağmen her platformda olduğu gibi Twitter hesap çalma için bazı açıklar bulunmaktadır. 

Doğru yöntemler uygulandığında hesap çalma işlemleri yapılmaktadır.

İnsanlar şaka amaçlı veya farklı amaçlarla Twitter hesap çalma işlemi yapmak isteyebilirler. Bunun için kişinin kullanıcı adı biliniyorsa, şifresini bularak hesabını ele geçirmekten bahsedilmektedir.

En azından kullanıcı adını bildiğiniz birinin hesabını çalmak daha kolay olacaktır. Hesabı hakkında hiçbir şey bilmediğiniz birinin bilgilerini çalmak oldukça zor olacaktır.

Twitter Hesap Nasıl Çalınır?

Twitter’ da hesap çalmak için birçok yöntem bulunmaktadır. Bunların geneli giriş yapma bölümünden, kullanıcı adını girerek ‘Şifremi Unuttum’ bölümüne basarak bu işlemleri yapmaktadır.

Bu yöntemle Twitter hesap çalma uygulama işlemlerini yapmak için kişinin telefonuna veya mail adresine erişim sağlayabiliyor olmanız gerekir. Tanımadığınız veya bunu sağlayamayacağınız kişilerde bu yöntemi kullanamazsınız.

  • Kendi mobil cihazınızdan veya bilgisayarınızda Twitter’a girmeniz gerekmektedir.
  • Kullanıcı adı, şifre girmeden direkt olarak ‘Şifremi unuttum’ bölümüne basmanız gerekir.
  • Bu adımdan sonra kişinin telefon numarası, e-mail adresini veya kullanıcı adını isteyecektir. Bunlardan sahip olduğunuz bir bilgiyi girmeniz ve ileri butonuyla devam etmeniz gerekir.
  • Daha sonraki sayfada kişinin telefonu, e-mail adresi görünür. Ulaşabileceğiniz sistemlerden birini tercih ederek ‘Devam Et’ seçeneğine basılır.
  • Gelen kod girilerek, yeni şifre oluşturulur.
  • Bu adımların hepsi uygulandığında kişinin şifresi değişmiş olur ve bu yeni şifre ile hesaba kolaylıkla giriş yapabilirsiniz.
  • Bunlar dışında deneme yanılma yolu ile de şifreye ulaşılabilir ama kesin bir yol olmadığı gibi bu yöntemle ulaşmak oldukça zor olacaktır.

Bu yöntemlerin uygulanması için kesinlikle yakın olduğunuz birinin olması gerekmektedir. Bu yöntem arkadaşlarınız, aileniz ve akrabalarınız için çok daha uygundur.

Tanımadığınız veya samimi olmadığınız bir kullanıcının kişisel Twitter hesabının çalma işlemi oldukça zordur. Basit bir yolu yoktur. Twitter kişisel verilerin korunması yolunda oldukça gelişmiş alt yapılara sahiptir ve tüm kullanıcıların verilerini gizli tutmak için çaba harcar.  Twitter hesap çalma için kullanıcı hatası durumu olmadıkça imkansıza yakın bir olasılığı vardır.

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Twitter Hesap Çalma Uygulamaları

Bazı internet siteleri veya uygulamalar Twitter hesap çalma işlemi yapabileceklerini iddia etmektedir. Bunu yapmaları için bazı ücretler isterler, kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapmanızı isterler. Bu tarz herhangi bir uygulama veya internet siteleri dolandırıcı olduğunu unutmamak gerekir. Çünkü bunu yapmanın herhangi bir kolay yolu yoktur ve sonunda hesabınızın gizlilik bilgilerine sahip olan uygulama, günün sonunda sizin hesabınızı çalar ya da yatırdığınız para ile kalırsınız.

Twitter Hesap Koruma Yolları

  • Hesap gizlilik bilgilerinizi korumak için şifrenizi ve e-mail adresinizi kimseyle paylaşmamanız gerekir.
  • Yeni şifre oluştururken kesinlikle diğer karakterler, rakamlar ve büyük küçük harflerin bulunduğu zor şifreler oluşturmanız gerekir.
  • Twitter’da takipçi arttırmak veya beğeni almak için kullandığınız herhangi bir uygulama varsa bunlar uzun dönemde size sıkıntılar yaratabilir. Bu tarz uygulamalara kesinlikle gizlilik bilgilerinizi vermenizi tavsiye etmeyiz.
  • Hesabınız çalınmasa da sürekli olarak spam paylaşan ve beğenen bot bir sayfaya dönüşebilir.

Twitter hesap çalma konusunda hem korunmak için hem de gerekirse uygulamanız için size bazı bilgiler vermeye çalıştık. Yine de birine şaka yapmadan önce bunun siber bir suç olduğunu ve size kötü bir geri dönüşü olabileceğini unutmamanızı öneririz. Hesap korunma yöntemlerini kesinlikle uygulamanız sizin profiliniz için çok önemlidir, kesinlikle bu bilgileri göz ardı etmemelisiniz.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
  • EE
    6 ay önce
    Ejder elmas

    Twitter'da hesap çalmayı öğrendim bayigram sayesinde bu bilgiler için teşekkür ederiz tüm ekibe.

  • ME
    7 ay önce
    Mustafa Erez

    Gerçekten güzel bir bilgi twitter'da hesap çalmayı öğrendim bu bilgi için teşekkür ederim 

  • C
    7 ay önce
    Can Ürkmez

    Bayigram'da bu bilgiler sayesinde hesap çalmayı öğrendim çok teşekkürler

  • FA
    1 yıl önce
    F***** A*******

    Harika içerik, devam edin okurken çok eğleniyoruz

+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu