0
Yunus
Editör
18 Aralık 2023 2974

Facebook Giriş Linki Nasıl Bulunur?

Facebook giriş yap veya giriş linki nerede? Nasıl yapacağınızı bilemiyorsanız, adım adım tüm işlemleri ayrıntılı rehberle keşfedin!

Günümüzde sosyal medyanın vazgeçilmez bir parçası olan Facebook, milyonlarca insanın dijital dünyaya açılan kapısı konumunda. Ancak bu kapıyı kullanabilmek için öncelikle Facebook giriş linkini bulmak gerekir.

Makalemizde, Facebook giriş linkini nasıl bulabileceğinizi adım adım öğrenecek ve dijital dünyanın bu anahtar kapısını daha etkili bir şekilde kullanmanın inceliklerini keşfedeceksiniz. İster yeni bir kullanıcı olun, isterse eski Facebook’umu aç diyenlerden olun, bu rehber size dijital dünyanın anahtarını bulma konusunda rehberlik edecektir.

Hazır mısınız? Öyleyse, Facebook giriş linkini bulma yolculuğumuza şimdi başlayalım!

Facebook Giriş Linki Nerede?

Facebook Giriş Linki Nerede

Facebook giriş linki, Facebook web sitesi veya mobil tarayıcısında bulunur. Web sitesinde, link, sayfanın üst kısmında, yani tarayıcı URL alanında yer alır. Mobilde ise, link, kullanmış olduğunuz tarayıcının web adresinde bulunur. Her iki şekilde de Facebook giriş linkini kolaylıkla bulabilirsiniz.

Facebook web sitesi üzerinden giriş linkini bulmak için aşağıdaki adımları tamamlayın:

  • Bilgisayarınızdan Facebook'un ana sayfasını (https://www.facebook.com/login) bağlantısıyla açın.
  • Sayfanın üst kısmında ve orta kısımda yer alan "Giriş Yap" düğmesine bir kez tıklayın.

Mobil tarayıcısı üzerinden ise aşağıdaki adımları kullanabilirsiniz:

  • Telefonunuzda Facebook’u (https://m.facebook.com/login) linki ile açınız.
  • Uygulamanın ana ekranında, alt kısımda yer alan "Giriş Yap" düğmesine bir kez dokunun.

Bu linkler, sizi Facebook giriş sayfasına yönlendirecektir. İlgili sayfadan e-posta adresinizi veya telefon numaranızı ve şifrenizi girerek Facebook hesabınıza kolaylıkla giriş yapabilirsiniz.

Facebook Giriş Sorunları ve Çözümleri

Facebook Giriş Sorunları ve Çözümleri

Facebook giriş linkine ulaşmak harika bir çözüm. Ancak zaman zaman da olsa giriş kısmına ulaşsanız dahi, hesabınıza giremiyor olabilirsiniz. Bu yüzden olası hatalar için çözüm rehberi hazırladık.

Aşağıdaki gibi herhangi bir hata alıyorsanız, gerekli çözüm önerilerini kolaylıkla uygulayabilirsiniz. O halde sizleri sabırsızlandırmadan hemen Facebook giriş sorunlarınıza bir çare bulun!

Facebook Giriş Yapamıyorum, Ne Yapmalıyım?

Facebook giriş yapamıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

  • E-posta adresinizi ve parolanızı mutlaka doğru girdiğinizden emin olun. E-posta adresinizin büyük harf ve küçük harflere duyarlı olduğundan emin olun. Şifrenizi hatırlamıyorsanız, şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.
  • Bilgisayarınızı veya mobil cihazınızı yeniden başlatın. Bazı geçici sorunlarınızı çözebilir.
  • Facebook sunucularına erişip erişemediğinizi kontrol edin. Facebook'un web sitesine veya mobil uygulamasına erişemiyorsanız, Facebook sunucularında bir sorun olabilir. Bu durumda, Facebook'un yardım sayfasını kontrol edebilirsiniz.
  • Hesabınızın kapatılmış veya askıya alınmış olup olmadığını kontrol edin. Hesabınız kapatılmış veya askıya alınmışsa, Facebook Yardım Merkezi'nden yardım isteyebilirsiniz.

Eğer yukarıdaki adımları denediyseniz ve hala Facebook'a giriş yapamıyorsanız, Facebook Yardım Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

Aynı zamanda aşağıda bulunan bazı ek ipuçlarını deneyebilirsiniz:

  • Giriş yapmak için kullandığınız web tarayıcısını veya uygulamayı güncelleyin.
  • Giriş yapmak için kullandığınız cihazın ağ bağlantısını kontrol edin.
  • Giriş yapmak için kullandığınız cihazın zaman ayarlarını kontrol edin.

Yukarıdakileri denedin ve yine de olmadıysa, Facebook hesap silme içeriğinde olduğu gibi hesabını kaldırmış olabilirsin. O halde neleri içerdiğini şimdi oku!

Facebook Giriş Yapma Sorunu Nasıl Çözülür?

Facebook giriş yapma sorunu, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilmektedir. Bu nedenler arasında genellikle aşağıdaki durumlar yer almaktadır:

  • E-posta adresi veya şifrenin hatalı girilmesi
  • Bilgisayar veya mobil cihazın ağ bağlantısında sorun olması
  • Facebook sunucularında sorun olması
  • Hesabın kapatılmış veya askıya alınmış olması

Sorununuz çözüldü mü? Hemen Facebook takipçi satın al, fırsatları kaçırma!

E-posta Adresi Veya Şifrenin Hatalı Girilmesi

Facebook giriş yapma sorununun en yaygın nedeni, e-posta adresi veya şifrenin hatalı girilmesidir. E-posta adresinizi veya şifrenizi doğru girdiğinizden emin olun. E-posta adresinizin büyük harf ve küçük harflere duyarlı olduğundan emin olun. Şifrenizi hatırlamıyorsanız, şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

Bilgisayar Veya Mobil Cihazın Ağ Bağlantısında Sorun Olması

Facebook giriş yapma sorunu, bilgisayar veya mobil cihazın ağ bağlantısında sorun olmasından da kaynaklanabilmektedir. Bilgisayarınızı veya mobil cihazınızı yeniden başlatın. Genel geçici sorunları çözebilmektedir.

Aynı zamanda bilgisayarınızın veya mobil cihazınızın ağ bağlantısını kontrol edin. Ağ bağlantınız açık ve çalışıyorsa, Facebook'a giriş yapmayı tekrar deneyin.

Facebook Sunucularında Sorun Olması

Facebook sunucularında sorun olması da Facebook giriş yapma sorununa neden olabilmektedir. Facebook sunucularında sorun olup olmadığını kontrol etmek için Facebook'un yardım sayfasını kontrol edebilirsiniz. Facebook sunucularında sorun varsa, sorunun çözülmesi için biraz zaman beklemeniz gerekebilir.

Hesabın Kapatılmış Veya Askıya Alınmış Olması

Facebook hesabınızı ihlal eden davranışlarda bulunmanız durumunda, hesabınız kapatılabilir veya askıya alınabilmektedir. Hesabınızın kapatılmış veya askıya alınmış olup olmadığını kontrol etmek için Facebook'un web sitesine veya mobil uygulamasına gidin ve Facebook’umu bul için "Hesabımı Bul" bağlantısını tıklayın. 

E-posta adresinizi veya telefon numaranızı girerek "Devam" düğmesine tıklayın. Hesabınızın durumunu kontrol edin. Hesabınız kapatılmış veya askıya alınmışsa, Facebook Yardım Merkezi'nden yardım kolaylıkla isteyebilirsiniz.

Facebook Giriş Yapamıyorum, Şifremi Unuttum

Facebook giriş yapamıyorsanız ve şifrenizi unuttuysanız, şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. Şifrenizi sıfırlamak için aşağıdaki adımları kolaylıkla takip edebilirsiniz:

  • Facebook'un web sitesine gidin.
  • "Şifremi Unuttum" bağlantısına tıklayın.
  • E-posta adresinizi veya telefon numaranızı girin.
  • "Devam" düğmesine tıklayın.
  • E-posta adresinize veya telefon numaranıza gönderilen talimatları izleyin.

Hesabınıza giriş yaptıysan, vakit kaybetmeden Facebook 5 Yıldız Değerlendirme Satın Alın!

Facebook Giriş Yapamıyorum, Hesabım Hacklendi

Facebook hesabınızı hacklenmeden önce hesabınızı güvence altına almak için yapabileceğiniz birkaç şey bulunmaktadır.

  • Hesabınızın şifresini değiştirmek: Şifrenizi güçlü ve benzersiz bir şey yapın. En az 12 karakter uzunluğunda olmalıdır ve büyük ve küçük harfler, sayılar ve semboller içermelidir.
  • Hesabınızdaki iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirmek: Hesabınıza her giriş yaptığınızda bir kod girmeniz gerektiği ve korumaya yardımcı olur. Çünkü birisinin sadece şifrenizi bilmesinin yeterli olmadığı anlamına gelir.
  • Hesabınızdaki şüpheli aktiviteyi kontrol etmek: Son zamanlarda herhangi bir garip gönderi veya etkinlik gördünüz mü? Varsa, bunları kaldırın veya hesabınızı hacklemiş olabileceğini düşündüğünüz herkesi engelleyin.
  • Hesabınızdaki üçüncü taraf uygulamaları kontrol etmek: Facebook hesabınıza erişimi olan herhangi bir üçüncü taraf uygulamanız var mı? Varsa, güvendiğiniz uygulamaların olduğundan emin olun. Güvenmediğiniz herhangi bir uygulamayı kaldırın.
  • Hesabınızın güvenliğini artırmak için diğer önlemleri almak: Güçlü bir virüsten koruma yazılımı kullanın ve bilgisayarınızı düzenli olarak güncelleyin.

Yukarıdaki adımları yaptınız ama yine de hesabınız hacklendiyse, ‘Çalınan Facebook hesabını geri alma’ rehberini okuyun!

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Facebook Giriş Linki – Sıkça Sorulan Sorular

Facebook'a Nasıl Giriş Yapabilirim?

Facebook'a giriş yapmak için web tarayıcınızı açın, facebook.com adresine gidin ve kullanıcı adı/telefon numarası ve şifrenizle giriş yapın.

Eski Facebook Hesabıma Nasıl Giriş Yapabilirim?

Eski Facebook hesabınıza giriş yapmak için yine facebook.com'a gidin, sağ üst köşede bulunan "Hesap Aç" bağlantısına tıklayın ve eski hesabınızın bilgileriyle giriş yapın.

Facebook Adresi Nasıl Alınır?

Facebook adresi, genellikle kullanıcı adınızla ilişkilidir. Hesap oluştururken kullanıcı adınızı seçebilir veya daha sonradan ayarlar kısmından değiştirebilirsiniz.

Facebook Hesabıma Giremiyorum Ne Yapmam Lazım?

Hesabınıza giremiyorsanız, şifrenizi sıfırlayarak veya güvenlik doğrulamalarını takip ederek hesabınıza tekrar erişim sağlayabilirsiniz.

Facebook Giriş Ayarları Nerede?

Facebook giriş ayarlarına ulaşmak için sayfanın sağ üst köşesindeki ok simgesine tıklayın, "Ayarlar ve Gizlilik" sekmesini seçin ve ardından "Ayarlar"ı seçerek giriş ayarlarına erişin.

Facebook Kullanıcı Adı Nerede?

Facebook kullanıcı adınızı görmek veya değiştirmek için "Ayarlar ve Gizlilik" bölümünden "Kullanıcı Adı" sekmesini kullanabilirsiniz.

Facebook Hesabımı Nasıl Açabilirim?

Yeni bir Facebook hesabı açmak için facebook.com'a gidin, gerekli bilgileri doldurun, bir şifre seçin ve ardından hesabınızı oluşturun.

Şifresi Unutulan Facebook Hesabı Nasıl Geri Alınır?

Şifresini unuttuysanız, giriş ekranında "Hesabını mı unuttun?" seçeneğine tıklayarak şifre sıfırlama adımlarını takip edebilirsiniz.

Facebook Nasıl Aktifleştirilir?

Facebook hesabınızı aktifleştirmek için e-posta veya telefon numaranıza gönderilen doğrulama kodunu kullanarak hesabınızı onaylayabilirsiniz.

Silinen Facebook Hesabı Geri Gelir Mi?

Facebook hesabınızı kendi isteğinizle sildiyseniz, genellikle geri getirilemez. Ancak hesabınızın silindiği konusunda bir hata olduğunu düşünüyorsanız Facebook destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu