Bayigram'da Bayrama özel sepette %20 indirim sizleri bekliyor!

KUPON KODU
0
Yunus
Editör
19 Mart 2023 2017

5 Farklı Yöntemle Facebook İndir

Facebook indir için denenen ve 2024 yılında geçerli olan yöntemleri merak ediyorsan, senin için hazırladığımız 5 farklı yolu izle!

Facebook, günümüzde dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biridir ve milyarlarca kullanıcısıyla her gün etkileşim halindedir. Ancak internet bağlantısının olmadığı veya kısıtlı olduğu durumlarda, Facebook'a erişmek mümkün olmayabilir. Bu gibi durumlarda Facebook'u indirerek içeriğine her zaman erişilebilir hale getirebilirsiniz.

Pek çok insan dünya çapında popülerliğini koruyan Facebook indir nasıl yapılır merak etmektedir. Genel olarak uygulanan birkaç yöntem olduğu bilinse de aslında bilmediğiniz ve 2024 yılında geçerli 5 yöntem bulunur. Bunların her birini deneyerek sizler için en makul yolu her daim ücretsiz olarak uygulayabileceksiniz.

Her Facebook indir yöntemin kendine özgü avantaj ve dezavantajları bulunmaktadır. Bu nedenle hangi yöntemin sizin için en uygun olduğunu belirlemek için bu seçenekleri değerlendirebilirsiniz. 

Facebook'u indirmenin farklı yöntemlerini detaylı bir şekilde inceleyeceğiz. Bu yöntemlerin her biri ile ilgili ayrıntılı açıklamalar ve adım adım talimatlar sunarak, Facebook'u indirme konusunda size yardımcı olacağız. O halde sizleri meraklandırmadan Facebook indir nasıl yapılır, listemize devam edelim!

Facebook Nasıl İndirilir?

Çoğu insan Facebook nasıl indirilir merak etmekte olup, uygun yöntemleri denemek istemektedir. Genelde Facebook giriş için kullanılan tarayıcı makul görülmektedir. Ancak mobil veya farklı cihazlar için indirme yöntemlerini öğrenerek size en uygun yolları keşfedebilirsiniz.

Listemizde Facebook nasıl indirilir konu başlığı altında 5 farklı yoldan bahsedeceğiz. Böylelikle indirmeleriniz daha basit ve akıcı olacaktır. Her yöntemi güvenli ve hızlı şekilde çözebilirsiniz. 

Facebook İndir PC Windows 10

Facebook arkadaşlarınızla veya iş dünyası ile sohbet edebilmenize olanak tanıyan en eski sosyal medya mecralardan biridir. MSN uygulamasından sonra belki de dünya çapında ve Türkiye’den en etkisi olan sosyal medya sitelerinden birisidir. 

Facebook kullanmak istediğinizde önceleri bilgisayarı olan kullanabiliyordu. Mobil cihazların yaygınlaşması ardından bilgisayar kullanımı azalsa da halen daha şirketler veya bireyler PC kullanımına ağırlık vermektedir. Her defasında tarayıcıdan girmek mantıklı bir seçenek olduğu görünse de bilgisayar uygulamalarından kolayca erişmek isteyenler bu yöntem harika bir seçenek olacaktır.

Windows 10 kullanıcısı iseniz aşağıdaki yöntemleri uygulayarak PC (Bilgisayar) için Facebook İndir nasıl yapılır uygulayabilirsiniz:

  • Öncelikle Facebook İndir Windows 10 bağlantısına tıklayın.
  • Bağlantıya tıkladığınızda link sizi Microsoft mağazasına yönlendirecektir (Tıpkı Google Play Store mağazası gibidir)
  • Facebook simgesinin yanında bulunan ‘Store uygulaması edin’ kısmına tıklayınız.
  • Ana ekranında bir uyarı niteliğinde kısım açılacaktır, o alanda yer alan ‘Microsoft Store Adlı Uygulamayı aç’ yazısına tıklayın.
  • İnternet hızınıza göre Microsoft Store açılacaktır. Açıldığında ise ekranda belirtilen ‘Al’ yazısına bir kez tıklamanız gerekecektir.
  • Birkaç saniye geçmesinin ardından Facebook uygulaması yüklenecek ve sadece ‘Aç’ butonuna tıklayarak uygulamayı açabileceksiniz.
  • Facebook uygulaması açıldığında ise ‘Görev çubuğuna sabitle’ veya ‘Başlat Menüsüne Sabitleme’ ayarları yapmak için ‘İzin Ver’ butonuna basmanız yeterli olacaktır.

Not: Bu işlemlerin her biri ücretsizdir ve Meta’nın kendi Facebook uygulaması üzerinden yapılmaktadır. Eğer daha önce tarayıcı üzerinden facebook.com’a giriş yaptıysanız, oradaki tarama verileri uygulamada kullanacaktır (yani tekrardan giriş yapmanıza gerek kalmaz). 

Facebook İndir iPhone (İOS)

Mobil cihazlarının 2024’te öneminden bahsetmeye sanırsak gerek olmaz. Bilgisayarlardan sonra en çok kullanılan akıllı telefonlar olmuştur. Akıllı telefonların öncüsü olarak kabul edilen iPhone cihazlarda da Facebook uygulaması indirmek mümkün olmaktadır.

Arkadaşlarınızla, ailenizle, iş arkadaşlarınızla veya istediğiniz kişiyle Facebook uygulaması sayesinde iletişime geçebilirsiniz. İPhone cihazlarında kullanılan Facebook uygulaması her yeni gelen güncelleme ile kendini korumaktadır. Bu demek oluyor ki daha hızlı ve güvenli bir şekilde Facebook indir için yol haritası oluşturuyor.

Ortak ilgi alanlarınızı keşfedeceğiniz ve milyonlarca gruptan haber almanızı sağlayan platform, Facebook indir yapmak için aşağıdaki yolları takip etmeyi gerektirir:

  • Öncelikle mobil cihazınızda yüklü olan App Store uygulamasını açınız.
  • App Store’ye giriş yaptıktan sonra ‘Arama’ alanına Facebook yazın ve arayın.
  • Sonrasında ise karşınıza çıkan Meta Platforms, Inc. yazılı Facebook uygulamasını ücretsiz olarak indirin.
  • Cihazınıza indirildikten sonra Facebook uygulamasını açın ve hesap bilgileriniz ile birlikte oturum açın.
  • Şimdi gönül rahatlığıyla uygulamayı kullanabilirsiniz.

Facebook İndir Android

Android mobil cihazın veya akıllı telefonun var ama Facebook uygulamasını nasıl yükleyeceğinizi bilmiyor musun? Meraklanma senin için ayrıntılı olarak hazırladığımı rehber ile giriş yapıp kullanman mümkün olacaktır. Yalnızca aşağıdaki senin için uygulanan adımları uygulayarak tamamla, işte bu kadar basit!

Android kullanıcılarından biriyseniz Facebook indirmek için aşağıdaki yolları adım adım uygulayın:

  • İlk olarak Android mobil cihazınızda yüklü olan Google Play Store uygulamasını açın.
  • Uygulamayı açtığınızda ekranın en yukarısında bulunan arama kutusunda bulunan yere Facebook yazın.
  • Facebook kelimesini yazdıktan sonra yanında yer alan arama simgesine dokunun.
  • İster bu bağlantıdan Facebook uygulamasına ulaşın veya uygulamayı bulun
  • Yanında yer alan ‘Yükle’ butonuna bir kez dokunun.
  • Bir süre sonra uygulama yüklenecek ve açmak için ‘Aç’ butonuna basmanız yeterli olacaktır.

Facebook İndir APK

Facebook indir için bir diğer yol ise APK olarak indirmektir. Bazı durumlarda Facebook yeteri kadar iyi çalışamaz ve ne denerseniz deneyin uygulamayı açmak mümkün olmamaktadır. Bu durumlarda dış kaynaktan indirmek ek bir seçenek olarak görülmektedir.

Bilgisayarınızı kullanarak da cihazınıza indirebilirsiniz ancak uygulama APK olarak ineceğinden onu çalıştıran ekstra bir programa ihtiyaç duyulacaktır. O yüzden en mantıklı seçenek bağlantıya giderek mobil tarayıcı üzerinden indirmektedir. Unutmayın bu işlemler, Google Play Store veya App Store üzerinden olmadığından güvenlik zafiyetleri içerebilmektedir.

Ancak insanların en çok indirdiği web sitesini kullanmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip ederek Facebook indir APK için kullanılan yolları izleyebilirsiniz:

  • Öncelikle Facebook İndir APK için vermiş olduğumuz bağlantıya tıklayın.
  • Bağlantıya tıkladığınızda Google Play Store’de olduğu gibi indirme ekranı görülecektir.
  • Aşağıda yer alan yeşil renkte ‘İndir’ butonuna bir kez parmağınızla dokunun.
  • Bir süre beklemenizin ardından tarayıcıda indirme işlemi başlanacak ve mobil cihazınıza indirme tamamlanacaktır.
  • İndirme işlemi bittikten sonra uygulamayı açın ve yüklemesini tamamlayın.
  • Uygulama ekranınızda belirlendikten sonra hesabınızı yazarak oturumunuzu açınız.

Not: Facebook indir için bu yöntem dış kaynaktan edindiğiniz yöntemdir. Kısaca güvenilirlik konusu biraz endişelidir. Ancak geliştirici, uygulamanız açılmıyorsa veya eski sürümü kullanmak istiyorsanız, Facebook indir APK yöntemi sizin için harika bir yöntem olacaktır.

Facebook indir Tarayıcı

Cihazınıza herhangi bir uygulama indirmek istemiyorsanız, Facebook indir Tarayıcı özelliğini kullanabilirsiniz. Herhangi bir web siteye girdiğinizde aslında o siteye ulaşmak için web verilerinin indirilmesi gerekir. Bu işlem arkada çalıştığından dolayı sizin herhangi bir dosya indirmenize gerek kalmaz çünkü bunların hepsini tarayıcı gerçekleştirir.

Neredeyse pek çok uygulamanın hem mobil tarayıcı hem de web tarayıcı üzerinden girişleri mevcuttur. Facebook giriş için kullanılan bu yöntem aynı zamanda Facebook indir için de kullanılmaktadır.

Facebook indir tarayıcı kullanmak için aşağıdaki adımları takip ediniz:

  • Cihazınıza öncelikle Google Chrome veya Opera web tarayıcılarını kurun.
  • Kurduğunuz tarayıcları bilgisayarınız üzerinden veya mobil cihazınız üzerinden açın.
  • Mobil tarayıcı veya web tarayıcınızı (Opera, Google Chrome vb.) kullanarak facebook.com adresine ziyaret edin.
  • Aynı adres üzerinden Facebook’a hesap bilgileriniz ile birlikte oturum açın veya giriş yapın.
  • Böylelikle Facebook indir tarayıcıdan kolaylıkla erişebiliyor olacaksınız.
İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Facebook Nedir?

Facebook, dünya genelinde kullanılan bir sosyal ağ platformudur. Mark Zuckerberg tarafından kurulan Facebook, öncelikle Harvard Üniversitesi öğrencileri arasında bir sosyal ağ olarak başlamıştır ve daha sonra tüm dünyada kullanılan en popüler sosyal ağlardan biri haline gelmiştir.

Facebook, kullanıcıların arkadaşlarıyla, aileleriyle ve diğer insanlarla bağlantı kurmalarına, paylaşımlar yapmalarına, fotoğraflar, videolar ve diğer içerikleri paylaşmalarına; hatta çevrimiçi oyunlar oynamalarına olanak tanır. Kullanıcılar ayrıca diğer kullanıcıların paylaşımlarını görüntüleyebilir, beğenebilir veya yorum yapabilirler. Ayrıca Facebook, işletmelerin müşterileriyle etkileşim kurmaları ve hedef kitlesine ulaşmaları için de bir platform sağlar.

Facebook 2024 yılında değişikliklerin ardından genel ismi Meta olarak geçmektedir. Meta 2024 yılında Instagram, WhatsApp ve diğer uygulamaların sahibi konumundadır.

Facebook İndir Ücretsiz Mi?

Evet, Facebook uygulaması ücretsiz olarak indirilebilir. Facebook'un mobil uygulamasını Android veya iOS cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ayrıca yukarıda anlattığımız tarayıcı, APK veya Windows 10 için yöntemlerini de deneyebilirsiniz.

Ancak Facebook'u kullanmak için bir internet bağlantısına ihtiyacınız olacaktır ve bazı özellikler için ücretli reklamlar gösterilebilmektedir. Ayrıca Facebook'ta satılan ürünler veya hizmetler için ödeme yapmanız gerekebilir. Arkadaşlarınıza sohbet etmek istediğinizde temel olarak Facebook'u indirip kullanmak ücretsizdir.

Facebook Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Facebook indir için uygulamasını kullanmak oldukça kolaydır, temel adımları merak ediyorsanız, aşağıdakilerini kullanın:

  • Uygulamayı indirin: Android, Windows 10, Apk, Tarayıcı veya App Store üzerinden Facebook uygulamasını indirin ve kurun.
  • Hesap oluşturun veya giriş yapın: Facebook’u açın ve yeni bir hesap oluşturun veya mevcut bir hesapla giriş yapın.
  • Arkadaşlarınızı ekleyin: Arkadaşlarınızı bulmak için Facebook'un size sunduğu seçenekleri kullanın veya e-posta adreslerini, telefon numaralarını arama kutusuna girin.
  • Haber kaynağınızı gözden geçirin: Ana sayfadaki haber kaynağınızda, arkadaşlarınızın paylaşımlarını, sayfaları ve grupları görebilir, inceleyebilirsiniz.
  • Paylaşım yapın: Kendi paylaşımlarınızı oluşturmak için uygulamanın üst kısmındaki ‘Ne düşünüyorsun?’ kutusunu tıklayın ve metin, fotoğraf, video veya diğer içerikleri ekleyin.
  • Beğenin, yorum yapın ve paylaşın: Arkadaşlarınızın paylaşımlarına beğenilerinizi, yorumlarınızı ekleyebilir veya paylaşımlarını yeniden paylaşabilirsiniz.
  • Gruplara katılın veya sayfaları takip edin: İlgilendiğiniz konulara göre Facebook gruplara katılabilir veya sayfaları takip edebilirsiniz.
  • Ayarları özelleştirin: Hesap ayarlarına giderek profil bilgilerinizi güncelleyebilir, gizlilik ayarlarını yapılandırabilir veya uygulama bildirimlerini yönetebilirsiniz.

Facebook Özellikleri

Facebook indir için olan ve Türkçe dil desteği bulunan 5 farklı yöntem için uygulama özellikleri aşağıdaki gibidir:

  • Grup sohbetlerine katılma ve insanlarla sohbet etmek
  • Haber akış kaynağında neler olduğunu görmek
  • Profil ayarları yaparak yazı, fotoğraf veya link eklemek
  • Arkadaşlarınızın neler paylaştığına yakından incelemek
  • Gönderileri görmek, yorum yapmak, beğenmek ve paylaşmak
  • Facebook video izlemek ve dış kaynaklardan indirmek
  • Facebook takipçi satın alarak kitlenizi büyütmek
Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu