Bayigram'da Bayrama özel sepette %20 indirim sizleri bekliyor!

KUPON KODU
0
Yunus
Editör
25 Mart 2023 2324

Messenger Giriş Nasıl Yapılır?

Messenger giriş yapmanın yolları arıyorsan rehberimizde Messenger giriş yap indirmeden olmak üzere pek çok yolu şimdi keşfedebilirsin!

Messenger, dünya çapında pek çok kullanıcısı olan ve Facebook ile entegre halinde çalışan sohbet uygulamasıdır. Çoğu insanın iletişim ihtiyaçlarını karşılayan uygulama ile giriş yapmanın harika yolunu keşfetmek ister. Uygulamayı kullanmak ücretsizdir ancak arkadaşlarınızla iletişim kurmak için hesap oluşturmanız gerekir.

Hesabınız varsa sorun yok! O halde nasıl giriş yapacağınızı bilmiyor musun? Rehberimizde detaylara inerek farklı cihazlarla nasıl giriş yapılır, onları anlatacağız. Böylelikle sadece tek bir yerden değil birçok yerden giriş yapabileceksiniz.

Resimli anlatıma sahip olan Messenger giriş yapma listesi ile eski Messenger giriş veya Messenger Lite giriş gibi çok yönlü bilgileri öğrenebileceksiniz. Messenger hesabı açmak ne derece mümkünse Facebook Messenger girişte o denli mümkün olacaktır. Facebook giriş yapar gibi işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebileceksiniz.

İçeriğe başlamadan, bir önceki listemiz olan Facebook Messenger indirmenin 6 farklı yolunu şimdi keşfedebilirsiniz. 

Messenger’a Nasıl Giriş Yapılır?

Messenger’a Nasıl Giriş Yapılır

Messenger gibi her platform kendine özgü dinamikleri barındırır. Bunlardan biri iletişim kurmak için hesap oluşturmaktır. Hesap oluşturduğunuzda kendinize özel nickname, kullanıcı adı ve şifreniz olur. Böylelikle giriş yaptığınızda hesabınız kaldırılma, silinme veya engellenme olduğunu savunacağınız liman olur.

Bu nedenler Messenger gibi uygulamalarda hesap oluşturmak önemli olacaktır. Hesap oluşturmak mobil kullanıyorsanız, genellikle Facebook üzerinden gerçekleştirilir. Ancak şunu hatırlatalım: Facebook ve Messenger farklı uygulamalardır. Yani bu demek oluyor ki Facebook’ta gerçekleşecek bir olay Messenger’a etki etmemektedir. 

Messenger giriş için şöyle düşünün; örnek olarak bir web sitesine giriş yaparak Google gibi e-posta servislerini kullanırsınız. Hesabınız ile ilgili herhangi bir sorun olduğunda e-postanızla değil direkt web sitesi ile iletişime geçersiniz. Kısaca kimse Gmail’in etkisini göstermez.

Tıpkı Messenger’da arka planda çalışan Mail servisi gibidir. Ancak aynı zamanda sohbet uygulamasıdır. Bu da iletişime geçmek için ayrı hesapların olacağınız ve Facebook entegre olarak çalışacağı farklı girişleri yaratır. 

Messenger’a giriş yapmak mı istiyorsun? O halde senin için farklı cihazlar üzerinden çeşitli oturumlar açarak uygulamayı nasıl kullanacağınızı öğreteceğiz. Temelde 4 farklı Messenger Giriş yöntemi bulunmaktadır. Her biri aynı hesabınıza girmek için programlanmış olup işlevseldir.

Yani girmenin harika yolunu keşfetmek istiyorsan, rehberimiz sizlere yeterince veya fazlasıyla işinize yarayacaktır. Sıkıldın mı? Şimdi aşağıdaki adımları uygulayabilirsin.

Android Üzerinden Messenger Giriş Yapmak

Android Üzerinden Messenger Giriş Yapmak

Messenger giriş yapmanın en basit yolu Android cihazlardan oturum açmaktır. Nasıl yapılacağını bilmiyorsan senin için adım adım bilgilere yer verdik. Böylelikle kolaylıkla Android cihazın veya telefonunu kullanarak giriş yapmanın harika yolu keşfedeceksin.

Messenger giriş için Android cihazınızı ile aşağıdaki gibi yapabilirsin:

  • İlk olarak Android cihazında hali hazırda yüklü olan Google Play Store uygulamasını açınız.
  • Uygulamaya girdiğinizde en yukarıda yer alan arama kısmına Messenger yazın ve bulun.
  • Messenger uygulamasına gelin ve üzerinde yazılı olan ‘Yükle’ butonuna bir kez dokunun.
  • Belirli bir süre sonra (internet hızınıza bağlı olarak) uygulama yüklenecektir.
  • Eğer uygulama yüklenmezse bu çoğunlukla depolama alanının doluluğuna veya internetinizden kaynaklı olacaktır.
  • Yüklendiyse ‘Aç’ yazılı olan butona bir kez dokunun.
  • Uygulama açıldığında hesabınıza giriş yapılmasını veya oturum açılması beklenecektir.
  • Messenger uygulamasını açtığınızda Metanın güncellenmesi ile birlikte Facebook ile entegre olarak açılacaktır.
  • Eğer Facebook hesabınız var ise giriş ekranında yer alan hesaplarınıza giriş yapabilirsiniz.
  • Ancak var olan Messenger hesabınıza giriş yapmak isterseniz ‘Başka bir hesaba giriş yap’ diyerek işlemi yapabilirsiniz.
  • Son olarak giriş ekranında yer alan telefon numarası veya e-postanız ve şifrenizi girdiğinizde hesabınızda artık oturum açabileceksiniz.

iPhone kullanarak Messenger Giriş Yapmak

iPhone kullanarak Messenger Giriş Yapmak

iPhone veya İOS cihazınızla Messenger kullanmak önemlidir. Bunun en büyük nedeni iş dünyası ve arkadaşlarınızla iletişime geçmektir. Android cihazlarda Messenger giriş ne kadar mümkün ise iPhone cihazlarında da giriş yapmak mümkün olmaktadır.

Aşağıdaki adımları iPhone cihazınız için Messenger girişini kullanabilirsiniz:

  • Öncelikle cihazında var olan ve zaten yüklü olarak gelen App Store uygulamasını açınız.
  • Arama bölümünde yer alan kısma ‘Messenger’ yazarak uygulamayı bulun.
  • Messenger’ı bulduktan sonra uygulamayı cihazınıza yükleyin ve ister App Store üzerinden isterseniz de ekranınızda üzerinde bir kez dokunarak açın.
  • Meta’nın yeni güncellemesi ile birlikte Facebook ile senkronize çalışacaktır. Bu yüzden Messenger uygulamasını açtığınızda Meta tabanlı giriş ekranına rastlayacaksınız.
  • Eğer daha önce Facebook uygulamasını cihazınıza yüklediyseniz, direkt olarak açmak daha basit olacaktır.
  • Tıpkı e-posta ile giriş yapar gibi Facebook hesabınızla giriş yapabilirsiniz.
  • Ancak farklı bir şekilde giriş yapmak istiyorsanız, ‘Başka bir hesaba giriş yap’ butonuna dokunabilirsiniz.
  • Başka bir hesaba giriş yap kısmına dokunduğunuzda açılan ekranda e-posta ve şifrenizi girerek Messenger’a giriş yapabileceksiniz.

Masasüstü (PC) Kullanarak Giriş Yapmak

Masasüstü (PC) Kullanarak Giriş Yapmak

Messenger uygulaması farklı cihazlar için elverişli olarak kullanılan çok yönlü bir platformdur. Bu nedenle bunlardan biri Masaüstü uygulamasıdır. Masaüstü veya bilgisayar üzerinden kullanımı tarayıcıdan farklı bir şekilde çalışır.

Bu işlemler iki farklı adımda gerçekleşecektir. İlki Messenger’ı masaüstü cihazınıza indirmektir. İkinci olarak ise Messenger uygulamasını açmak ve giriş yapmaktır.

Bilgisayar kullanarak Messenger giriş yapmak için öncelikle cihazınıza indirmeniz gerekmektedir. Messenger indir ücretsiz için aşağıdaki adımları uygulayın:

  • Öncelikle Messenger indir ücretsiz yolu olarak messenger.com web adresini ziyaret edin.
  • Ana ekranda yer alan ve başlığın hemen altında bulunan Microsoft Alın resmine tıklayın (Bu adımları Mac cihazınız içinde yapabilirsiniz)
  • Messenger uygulamasına ulaştığınızda ‘Store uygulamasından edinin’ butonuna tıklayın.
  • Google Chrome tarayıcısını kullanıyorsanız ‘Microsoft Store adlı uygulamayı aç’ kısmına bir kez tıklayın.
  • Otomatik olarak Microsoft Store uygulamasına bağlanacak ve oradan ‘İndir’ tuşuna basabilirsiniz.
  • Böylelikle bilgisayar veya Masaüstü (PC) cihazınız için Messenger indirilecektir.

Masaüstü (PC) kullanarak Messenger’a giriş yapmak istiyorsanız sırasıyla aşağıdaki adımları uygulayın:

  • Messenger indirildiğinde bulunması ve açılması gerekmektedir.
  • İndirme işlemi tamamlandığında aynı ekranda yer alan ‘Aç’ butonuna bir kez tıklayabilirsiniz.
  • Eğer daha önce indirdiyseniz ve bulamadıysanız o halde Windows 10 cihazınızda en aşağıda ve solda yer alan Ara kısmına (Başlat simgesinin hemen yanındaki yerde) Messenger uygulamasını arayın ve üzerine tıklayın.
  • Messenger’a Hoş Geldiniz ekranında yer alan iki farklı girişi (Facebook ile giriş yap ve Telefon veya e-posta adresiyle giriş yap) kullanarak hesabınızda oturum açabilirsiniz.
  • Daha zor olan yolu denemek istiyorsanız, gri renkle yer alan ‘Telefon veya e-posta adresiyle giriş yap’ seçeneğine tıklayabilirsiniz.
  • Bu alana tıkladığınızda ise E-posta adresi veya Telefon numaranızı ve şifrenizi yazarak altta yer alan mavi renkte ‘Giriş Yap’ butonuna basabilirsiniz.

Tarayıcı Üzerinden Messenger Giriş Yapmak (Mesenger Giriş Yap İndirmeden)

Tarayıcı Üzerinden Messenger Giriş Yapmak

Herhangi bir cihazınıza yer kaplayan dosya eklemeden tarayıcı üzerinden Messenger’a giriş yapabilirsiniz. Böylece herhangi bir uygulama kırıntısını silmekle veya kaldırmakla uğraşmazsınız. Bu yolu tercih etmek isteyenler birçoğu Messenger Lite sürümünü de denemek istemektedir. Ancak o diğer başlığın konusudur.

Tarayıcı üzerinden Messenger’a giriş yapmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip etmenizde yarar var:

  • İlk olarak Google Chrome veya Opera gibi tarayıcılar kullanabilirsiniz.
  • Örnek olarak bu işlem için Google Chrome tarayıcısından bahsedeceğiz.
  • Tarayıcıyı açın ve URL adresinde yer alan kısma Messenger.com yazarak web sitesini ziyaret edin.
  • Ana sayfa ekranına ulaştığınızda başlığın hemen altında yer alan ‘Giriş yap’ kısmı görünecektir.
  • Eğer tarayıcınızda zaten Facebook’a giriş yaptıysanız, mavi renkte yer alan kısımda ad soyadınızla giriş yap diye alan görecekseniz. Kısa yolu denemek isterseniz mavi renkte yer alan bu yere bir kez tıklayabilirsiniz.
  • Farklı hesap veya diğer şekilde girmek istiyorsa ‘Başka bir şekilde giriş yap’ alanına tıklayın.
  • Bu alanda yer alan kısma telefon numaranızı ve şifrenizi girerek Messenger girişi gerçekleştirebilirsiniz.

Lite Sürümü Kullanarak Messenger Giriş Yapmak

‘Messenger Lite giriş nasıl yapılır’ veya ‘Messenger Lite indir’ diye arayan insanların birçoğu bu uygulamayı kullanmak istemektedir. Ancak 2024 yılında Meta şirketinin henüz bu alanda yaptığı çalışma bulunmamaktadır. Genellikle uygulamalar üçüncü parti sağlayıcılar tarafından yapılmış olup, kullanıcıların yorumlarını içermektedir.

Kısaca Meta tarafından yapılmayan Messenger Lite uygulamaları sizin sorumluluğunuz altında olacaktır. Lite sürüm şuanda sadece Facebook için geçerli olup Messenger’ın Lite sürümü bulunmamaktadır. Cihazınıza dosya yüklemeden Messenger Lite giriş yapmak istiyorsanız, Tarayıcı üzerinden giriş yapmanın yolunu deneyebilirsiniz.

Eğer yine de bu uygulamaların neler olduğunu keşfetmek istiyorsanız, aşağıdakileri deneyebilirsiniz:

  • Berkanan Messenger Lite (App Store)
  • Messenger Lite: Color SMS, MMS (Google Play Store)
  • Lite Messenger for Messages (Google Play Store)
  • Messages Light (Google Play Store)

Not: Uygulamaları yüklemeden önce üçüncü parti sağlayıcılar olduğundan istenildiğinde verilerin silinip silinmediğini kontrol edin!

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Messenger’e Neden Giremiyorum?

Messenger giriş yapmak için bir hesabınız olması gerekmektedir. Bundan dolayı bazı sebeplerden ötürü Messenger’e neden giremiyorum gibi sorularınız olabilmektedir. Peki bu nelerdir, öğrenmek istiyorsanız, aşağıdaki seçenekleri deneyin:

  • Facebook ile Messenger bağlantılı olarak çalışır; kısaca Facebook hesabınız yok ise Messenger’a giriş yaparak yeni hesap oluşturmanız gerekir.
  • Girmiş olduğunuz Messenger hesabınız hatalı veya yanlış girilmiş olabilir.
  • Giriş yapma bağlantısını bulamamış olabilirsiniz, en iyi çözüm tarayıcı üzerinden girmektir (herhangi bir dosya yüklemeden online olarak girmeyi deneyebilirsiniz)
  • Messenger hesabınız kaldırılmış olabilir, böylelikle hesabınıza girememiş olabilirsiniz.
  • Facebook’a ilk defa kayıt oluyorsanız, tek kullanımlı e-postalardan kaçının. Eğer girerseniz hesabınız spama düşebilir veya kalıcı olarak banlanabilirsiniz. Dolayısıyla Messenger’a Facebook hesabınızla girememiş olursunuz.
  • İnternet bağlantınız zayıf veya hiç yoksa Messenger’a giriş yapmanız mümkün olmamaktadır.
  • Teknik sorun, istek hatası veya eski sürümü kullanıyor olabilirsiniz; çözmek için güncellemeyi deneyin.

Messenger'ı Mı Nasıl Açabilirim?

Messenger, pek çok uygulama gibi hesap bilgileri ile birlikte çalışmaktadır. Yani girmeniz için uygulamada yeni bir hesap oluşturmanız gerekmektedir. Messenger’ınız açmak istiyorsanız, yukarıda sizler için anlattığımız birbirinden farklı Messenger giriş yöntemlerini uygulayabilirsiniz.

Ancak yollar işe yaramazsa tarayıcı üzerinden aşağıdaki yolları deneyin:

  • İlk olarak Messenger.com web adresine giriş yapın ve ana sayfa ekranına ulaşın.
  • Başlığında altında yer alan ‘Giriş Yap’ butonuna herhangi bir şey yazmadan tıklayın (E-posta ve şifre dahil)
  • Sayfa hata verecektir ve kırmızı renkte yanlış e-posta veya telefon numarası yazacaktır.
  • Aşağıda yer alan ‘Facebook’ta yok musun?’ bağlantısına tıklayın ve hemen kendinize yeni bir Facebook hesabı oluşturun.
  • Sonrasında ana sayfa ekranına gelin ve giriş yapmayı tekrar deneyin, işleminiz tamamlanacaktır.

Messenger Nasıl İndirilir?

Messenger indirmenin yollarını arıyorsanız, aşağıdaki 6 farklı yöntemleri deneyebilirsiniz. Adım adım öğretici rehber arıyorsan eğer bir önceki içeriğimiz kontrol etmenizde fayda var. Linki içeriğin en başında verdik, onu deneyebilirsin.

Messenger indirmenin harika 6 yolu aşağıdaki gibidir:

  • Masaüstü (PC veya Bilgisayar) kullanarak Messenger indir
  • Android cihazınız üzerinden Messenger indir
  • İPhone cihazınız üzerinden Messenger indir
  • Gezginler Messenger İndir
  • Üçüncü parti sağlayıcılar ile Messenger İndir APK
  • Tarayıcı kullanarak Messenger İndir

Messenger Ve Facebook Aynı Mı?

Messenger ve Facebook farklı uygulamalardır ancak Meta Platforms Inc çatısı altındadır. Kısaca sahipleri aynı şirket olup uygulamalar farklıdır. Messenger, iş arkadaşları veya arkadaşlarınızla direkt olarak sohbet etmeyi sağlarken, Facebook arkadaşlarınızı platform arasında bulmaya yarar.

Kısaca Messenger, WhatsApp gibi ilerlerken, Facebook’ta Twitter gibi ilerlemektedir.

İkinci Bir Messenger Hesabı Nasıl Açılır?

Messenger, Instagram çoklu hesap açmakta olduğu gibi birden fazla hesaba geçiş yapmayı kolaylaştıran sistem kullanmaktadır. Böylelikle birden fazla hesabı tek bir uygulamada kullanabilirsiniz. Özellikle bu dijital pazarlama alanında çalışanlara rehber olurken birden fazla hesabı olan kişiler için de işlevseldir.

İkinci bir Messenger hesabı açmak mümkündür ve mobil için aşağıdaki gibi yapılmaktadır:

  • Öncelikle Google Play Store veya App Store üzerinden indirmiş olduğunuz Messenger uygulamasını açınız.
  • Sonrasında daha önceden girmiş olduğunuz hesabınızı açın (Genellikle otomatik olarak aktif olacaktır)
  • Uygulamayı açtığınızda ‘Sohbetler’ kısmı görünür olacaktır.
  • Yukarıda yer alan sol üst köşedeki üç çizgili menüye bir kez dokunun.
  • Menü açıldığında en yukarıda yer alan isminize bir kez dokunun.
  • ‘Hesap Değiştir’ ekranı görünür olduğunda ise hemen altında yer alan ‘(+) Hesap Ekle’ yazısına parmağınızla bir kez dokunun.
  • Eğer daha önce hesap oluşturduysanız, telefon numaranız veya e-posta adresiniz ve şifrenizi girerek giriş yapın.
  • Hesabınız yok ise geriye gelin ve aynı ekranın en aşağısında yer alan ‘Yeni Hesap Oluştur’ kısmına tıklayın
  • ‘Facebook Katıl’ sayfasına yönlendirme yapılacaktır, bu alandan hesap oluşturun ve giriş yapın. Böylelikle ikinci bir Messenger hesabı açmak mümkün olacaktır.

Facebook Messenger Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Çoğu durumda Facebook Messenger güncellemesi hataların çözümünde işlevseldir. Teknik sorunları ve diğer sebeplerden ötürü uygulamada çıkan sorunlar güncelleme sayesinde çözülür. Ayrıca yeni bir özellik geldiğinde ilk kullananlardan biri olmak için güncellemek harika bir seçenek olacaktır.

Facebook Messenger güncellemesi yapmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edin:

  • İlk olarak Google Play Store veya App Store uygulamalarını var olan işletim cihazına göre açın.
  • Açmanız ardında otomatik güncellemeler aktif değil ‘Uygulamalarım’ ekranından veya ‘Arama’ tuşuna Messenger yazarak bulun.
  • Genellikle uygulamaya dokunduğunuzda yanında ‘Güncelle’ diye alan görünür ve ona dokunduğunuzda güncelleme tamamlanmış olur.
  • Ancak cihazınızda yer yoksa güncelleme işlemi askıya alınabilir, bu yüzde depolama alanınızda yer alan fazla dosyaları kaldırmayı unutmayın.

MSN Messenger Çalışıyor Mu?

Facebook Messenger ile MSN Messenger farklı uygulamalardır. MSN Messenger, 8 Nisan 2013 yılında tamamen kapatılmıştır. Kısaca şuan ulaşmak istesenizde kullanmak, hesap açmak veya giriş yapmak mümkün değildir. 

Ancak 2024 yılında insanlardan tarafından MSN Messenger (Windows Live Messenger) hakkında soru sorulmuştur. Microsoft ekibinin verdiği yanıt ise Microsoft yaşam döngüsü ilkelerine aykırı olacağından dolayı yeniden açılması veya destek verilmesi mümkün olmaması olmuştur. Kısaca yeni bir haber gelmediği sürece MSN Messenger çalışmamaktadır.

Messenger Şifre Nasıl Konur?

Messenger’da şifre koymak henüz mümkün değildir ancak Messenger’ınızı kilitlemeniz mümkündür. Messenger şifre koymak için Face ID veya parmak izinizle korumak istiyorsanız yalnızca iPhone veya iPad cihazları için mümkün olduğunu unutmayın. Nasıl yapılacağını merak ediyorsanız, aşağıdaki adımlar tam da size göre olacaktır.

iPhone veya iPad kullanarak Messenger şifre koymak (kilitlemek) istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip ediniz:

  • Öncelikle App Store üzerinden yüklemiş olduğunuz Messenger uygulamasını parmağınızla dokunarak açın.
  • Uygulamayı açtığınızda ana sayfada direkt olarak ‘Sohbetler’ kısmı aktif olacaktır.
  • Yukarıda en sol ve üst köşede yer alan üç çizgili simgeye bir kez dokunun.
  • Sonrasında ise kullanıcı adınızın yanında bulunan ‘Ayarlar’ simgesine bir kez dokunun.
  • Ayarlara dokunduğunuzda ‘Gizlilik ve Emniyet’ ve ardından ‘Uygulama kilidi’ kısmına dokunun.
  • Kilitleri açmak için Touch ID Gereksin veya Face ID Gereksin butonlarına bir kez dokunun.
  • Uygulamadan çıkıldığında ne kadar sürede kilidin aktif olacağınız seçin (örnek olarak 30 saniye sonra).
  • Böylelikle Messenger’ınızı kilitlemek ve güvenle kullanmak mümkün olacaktır.

Facebook Kapatılırsa Messenger'da Kapanır mi?

Messenger giriş yapmak isteyenlerin pek çoğu uygulamadan hem bağımsız hem de bağımlı olarak çalıştığını bilmemektedir. Messenger’da 2024 yılından sonra hesap oluşturmak istiyorsanız, öncelikle Facebook hesabınızın olması gerekir. Facebook hesabınız var ise hesabınıza aynı şifre veya telefon numaranız ile giriş yapabilirsiniz.

Ancak Facebook hesabı kapatılırsa aynı hesap üzerinden girmek mümkün olmayacaktır. Ancak farklı hesap kullanırsanız girmenizde herhangi bir sakınca bulunmamaktadır. Eğer hesabınızı dondurduysanız veya geçici olarak kapattıysanız, Messenger halen daha aktif olacaktır. Kısaca arkadaşlarınızla konuşmaya ve iletişime geçmeye devam edebilirsiniz.

Messenger Yüklenmiyor Ne Yapmalıyım?

Messenger yüklenmiyorsa bunun nedenleri birden fazla olabilmektedir. Öncelikle yüklenmiyorsa ana sebeplerinin bulunması gerekmektedir. Unutmayın; Messenger anonim olarak kullanabileceğiniz bir uygulama değildir. Kısaca giriş yapmanız için e-posta, telefon ve şifreye ihtiyaç duyacaktır.

Özellikle yeni bir hesap oluştururken direkt olarak Facebook hesabına yönlendirilmesi içten bile değildir. Bu sebeple Messenger yüklenmiyor ne yapmalıyım diyorsanız, aşağıdaki nedenler oldukça işinize yarayacaktır:

  • Yüklediğiniz Masaüstü veya mobil cihaz ise depolama alanına ihtiyaç duyulduğunu unutmayın; kısaca yüklemeniz için depolama alanı sınırlı ise eski klasörleri silmeyi deneyin.
  • İnternet bağlantınızı zayıf veya hiç bulunmuyorsa inmeyecektir. Ayrıca bazı telefonlarda hücresel veri ile indirme kapalı olmaktadır. Depolama alanı boş, internetteniz hızlı ise ana nedeniniz bu olabilir.
  • Telefonlar yazılım ve donanımsal olarak oluşturulan cihazlardır. Bazı durumlarda Reset atılması veya tekrardan başlatılması gerekmektedir. Yukarıdaki nedenlerden hiçbiri olmadı mı? Üzülme o halde mobil cihazınızı tekrardan başlatmanızın zamanı gelmiş demektir.
  • Eğer bu nedenlerden de ötürü herhangi bir şey olmadıysa bölgesel nedenlerden ötürü uygulamanız yüklenmeyebilir. Bunu çözmek için gelişmiş bir VPN servisi kullanın ve tekrardan uygulamayı yüklemeyi deneyin.
  • VPN servisleri Google Play Store veya App Store üzerinden tespit edildiyse eğer APK olarak dış kaynaklardan indirmek alternatif bir çözüm olacaktır.

Messenger İndiremiyorum Ne Yapmalıyım?

Messenger indiremediğinizde nedenlerinden biri cihazınızın depolama alanı veya yüklediğiniz yerin izin verip vermemesidir. Messenger indiremiyorum ne yapmalıyım diyen pek çok bunun asıl kaynağını öğrenmek için çokça çaba harcamaktadır. Sizler için Messenger indirememenize neden olan bazı yolları aşağıda sıraladık, kontrol edebilirsiniz:

  • Mobil cihazınıza indirme işlemi gerçekleştiriyorsanız, donma, aşırı ısınma ve kasmalar nedeniyle inmemiş olabilir.
  • Google Play Store veya App Store bildirimleri açık değilse aslında inmiş ama bulamamış olabilirsiniz.
  • Genellikle uygulamalar güncelleme yapmak için veya diğer nedenlerden ötürü cihazınızda yüklenen dosya boyutundan daha fazla yer istemektedir. Örnek olarak inecek dosya 50 MB ise en az 100 MB boş yer daha iyi olacaktır. Eğer böyle bir durumunuz var ise depolama alanıza oldukça yer açmanız daha mantıklı olacaktır.
  • İnternet olmaması ve İnternet hızı düşüklüğü Messenger indirmede ana kaynaklardan biridir, bunu mutlaka kontrol edin.
Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu