0
Yunus
Editör
16 Ekim 2022 1967

Youtube İzlenme Sayısı Arttırılabilir Mi?

Youtube izlenme sayısı arttırma hilesi birçok şekilde yapılabilmektedir ancak Google gibi Youtube da büyük kanalların artık yapay zekâ ve algoritmalar ile çalıştığını unutmamak gereklidir. Herhangi bir Youtube izlenme kasma hilesi yapıldığı durumlarda çok kısa bir süre içerisinde bu anlaşılabilir. Youtube önce izlenme sayınızı düşürecek daha sonra da kanalınızı engelleyecektir.

Youtube İzlenme Sayısı Arttırma Yöntemleri Nelerdir?

Youtube izlenme sayısını arttırma yolları için ilk olarak mekanizmanın nasıl işlediğinden bahsetmek gereklidir. Youtube, bir video en az 30 saniye ve üzerinde izlendiğinde bunu bir izleme olarak kabul eder. 30 saniye altındaki izlemeler bu platform için izlenme sayısı olarak kabul edilmez. Herhangi bir Youtube videosu, 300 kez görüntüleme aldıktan sonra ise Youtube tarafından incelemeye alınmaktadır. Bu işlem herkes için geçerlidir. Youtube inceleme işlemini yaptıktan sonra izleme sayılarınız tekrar eklenecektir. Aynı zamanda aynı IP adresi üzerinden yapılan izlenme, yalnızca bir izlenme olarak kabul edilir. Tüm bu incelemeler sonucunda hata olmaması için herhangi bir Youtube izlenme kasma sitesi ya da kod kullanmadan Youtube izlenme kasma hilesi yapılabilmektedir.

Youtube video izlenme kasma taktiği olarak ilk sırada kaliteli içerik üretimi gelir. Diğer taktikler ise şu şekilde verilmiştir:

  • Youtube, bize videoyu temsil eden bir kapak fotoğrafı koyma imkânı sunar. Öncelikler kapak fotoğrafına ilgi çeken fotoğraf ve yazı kompozisyonu hazırlayın. Youtube video arama sonuçlarında en ilgi çekici kapakları olan hesaplar, en çok izlenen kişiler olabilir.
  • Başlıklar da bir Youtube videosu için dikkat çekici olmalıdır. Kısa, öz, ilginç ve dikkat çekici bir video başlığı, sizin videonuzu diğer videolardan farklı gösterebilir.
  • Başlık konusundan sonra ise açıklama bölümü gelir. Videonun ne hakkında olduğunu samimi ve aynı zamanda dikkat çeken bir dille anlatmak her zaman ilgi çekici olmaktadır. Hiçbir şekilde açıklama yazısı bulunmayan videolar, diğer videolara göre daha az izlenme sayısına sahip olabilir.
  • Youtube video görüntüleme sayısı arttırma işlemi sırasında etkileşimlerin de büyük bir önemi vardır. Yani bir video ne kadar çok yorum alıp paylaşılırsa daha çok dikkat çekebilir. Instagram izlenme ve abone kasma işlemleri için bu taktikler işinize yarayacaktır.
Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu