Bayigram'da Bayrama özel sepette %20 indirim sizleri bekliyor!

KUPON KODU
0
Yunus
Editör
16 Ekim 2022 2541

Tango Hesabı Silme Nasıl Yapılır?

Eskisi gibi popüler olmasa da dünya çapında kullanılan uygulamanın Tango hesabı silme işlemlerini güncel olarak 2024 yılında basitçe yapabilirsiniz.

Tango, insanların sosyal çevresini chat, SMS veya görüntülü sohbet ile vakti geçirdikleri uygulamadır. Uygulama bugüne kadar 100 milyondan fazla kişice indirilimiştir. Canlı yayın denildiğinde Twich’ten sonra bilinen mobil uygulamalardan birisidir.

Tango uygulaması kullandığınızda genel olarak aşağıdaki özellikleri kullanırsınız:

  • Yeni arkadaşlar: Herhangi bir yayında sohbet olması yeni arkadaşlar edinmenize ve eğlenmenize yarayacaktır.
  • Destek bölümü: Sevdiğiniz bir yayıncı uygulamada bulunuyorsa ise onlarda destek atmak için uygulamanın sunmuş olduğu simgeleri kullanarak yayıncıya hediye olarak gönderebilirsiniz.
  • Para kazanmak: İstediğiniz kategoride canlı yayın yaparak para kazanmak istiyorsanız, hesabınızı ona göre şekillendirip, insanlardan destek toplayabilirsiniz.
  • Keşfetmek: Herhangi bir kullanıcıyı veya yayıncıyı istediğiniz filtreleme seçenekleri ile arayabilirsiniz. Böylelikle sadece Türkiye değil tüm dünya avuçlarınızın içinde olur.
  • Partide Canlı: Yayıncılar ile birebir sohbet etmek veya herhangi bir kişiyi kutlamak için kullanılan bu özellik sayesinde eşsiz deneyim yaşamanıza sebep olacaktır.
  • Sohbet: Çoğu canlı yayın uygulamalarında direkt sohbet etmek bulunmasa da Tango kullandığınızda bu sağlanır. Herhangi bir yayıncıyla birebir olarak sohbet edebilirsiniz. Ancak bu özelliğin herkesçe kullanılması, ödül seviyelerini ortaya çıkarmıştır.
  • Bağlanma: İki taraflı olarak bağlan özelliği sayesinde hem yayıncıların videolarını izleyebilir, isterseniz de siz yayın açabilirsiniz. Ayrıca dünya çapındaki canlı yayın topluluklarına da erişmenizi kolaylaştırır.

Tango Hesabı Silme Neden Önemlidir?

Tango Hesabı Silme Neden Önemlidir

Her ne kadar Tango uygulamasında özellikler yukarıdaki gibi bulunsa da insanlar, uygulamanın eskisi gibi popüler olmamasından dolayı izleyici sayılarına dikkat çekmektedir. 100 milyondan fazla indirmesi bulunan uygulamada ortalama 50 – 100 kişi katılması insanları, başka uygulamalara itmektedir. 

Tango hesap silme için bir başka neden ise eskide kalmış hesapların tamamen silinme isteğidir. Verilerin korunması veya kaldırılması adına yapılan bu işlemde güvenli bir şekilde hesabınız ile birlikte datalarınızda silinir.

Tango hesap silmek istediğinizde genellikle internet üzerinde Tango hesap silme linki dahil olarak eski bilgiler bulunmaktadır. 2024 yılında yeni gelen güncelleme ile hesap silme işlemi değişmiştir. Bunu bulamayan pek çok kişi verileri silmeden uygulamayı telefondan silmeyi tercih ediyor. 

Ancak bu tür silme işlemi verilerinizi silmez. Onun yerine uygulamanızı telefonunuzdan kaldırır. Kısaca hesabınız, Tamgo uygulamasında halen daha vardır ve silinmediği takdirde verilerinizi sonsuz bir şekilde saklanır.

Tüm bu nedenlerden ötürü, dünya çapında eskisi kadar sık kullanılmayan Tango hesabı silme için güncel verilerden faydalandık. Böylelikle mobil üzerinden kolaylıkla hesabınızı silebileceksiniz.

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Tango Hesabını Nasıl Silerim?

Tango uygulamasının 2024 yılında güncellemesi ile eski hesap silme adımları değişmiştir. Mobil üzerinden Tango hesabı silmek için güncel adımları aşağıdaki gibi uygulayın:

  1. Öncelikle Android veya iOS ile yüklü Tango Uygulamasında oturumunuzu açın.
  2. Profil kısmına gelin ve ok işaretinin hemen yanında bulunan 3 çizgiye bir kez dokunun.
Tango Hesabı Silme 2

   3. Hesabım isimli yeni bir menü açılacaktır, biraz aşağıya kaydırıp, Ayarlar kısmını bulun ve dokunun.

Tango Hesabı Silme 3

   4. Bu alanın ardından ‘Hesap Ayarları’ kısmına bir kez tıklayın.

Tango Hesabı Silme 4

   5. Hesap ayarları yeni bir sayfa açacaktır. Bu alandan E-posta adresinizin hemen altında bulunan ‘Hesabı Sil’ kısmına bir kez dokunmanız gerekecektir.

Tango Hesabı Silme 5

   6. Dokunmanızın ardından Tango uygulaması ‘Neden Tango’dan Ayrılmayı Tercih Ettiniz?’ sorusu yöneltecektir. İster bir neden, isterseniz de ‘Tango artık ilgimi çekmiyor’ butonunu işaretleyebilirsiniz. Kutucuğu işaretlemenizin ardından ‘Hesabı Sil’ kısmına tekrar dokunun.

Tango Hesabı Silme 6

   7. Tango hesabı silme için tekrardan uyarı çıkacakır. Uygulamada kayıtlı isim ve soyisim ile birlikte, kişisel verilerinizin kaldırılacağı otomatik ekranda ‘Hesap Silme İşlemini Onayla’ demeniz yeterlidir.

Tango Hesabı Silme 7

Tango Hesabı Kaç Günde Silinir?

Tango hesabı olan ve kullanmak istemeyen birçok kişi hesabını silmek istemektedir. Ancak kaç günde silineceğini bilmek verilerinin saklanacağı konusunda insanları endişelendirmektedir. Çoğu yerde hesabın bloke edilme 3 gün ve 17 günde tamamen silineceği belirtilen Tango hesabı, güncelliğini yitirmiştir.

Özelikle Tango hesabı silme adımlarında karşınıza çıkacak süre toplamda 30 gündür. Yani 2024 yılında Tango hesabınızın verileri kaldırılması bir gün, tüm hesabınız silinmesi otuz gün sürecektir. Hesabınızın silinmesi aynı zamanda bu süre zarfından tüm kişisel verilerinde kaldırılması demektir.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
  • FA
    1 yıl önce
    FETİH AKDOĞAN

    Yararlı bir içerik, teşekkürler

+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu