0
Yunus
Editör
19 Şubat 2023 3141

Instagram Ücretli Meta Verified (Mavi Tik) Nedir ve Nasıl Alınır?

Twitter benzeri olan Instagram ücretli abonelik (Meta Verified) hakkında ne işe yaradığını, uygunluk kriterlerini ve daha fazlasını öğrenin.

Elon Musk, Twitter’ı satın almasıyla dünyada fark yaratacak biçimde mavi tik değiştirip yerine ücretli abonelik getirmişti. Instagram’da geçtiğimiz günlerde politikalarında güncelleme yaparak ücretli abonelik hakkında bilgilendirme yaptı. Kullanıcılar Meta Verified (Eski adıyla mavi tik) aldıklarında keşfette öne çıkma veya gelişmiş rozetler gibi uygulamanın yeni özelliklerine sahip olacak.

Instagram mavi tik eskiden belirli şartlar altında az kişinin sahip olduğu bir rozetti. Öne çıkmak için belirli takipçi barajını veya ünlü olma özelliklerini sağlamanız gerekiyordu. Ancak 2024 yılında ve son günlerde çıkan güncelleme ile Instagram’da tıpkı Twitter mavi tik’te olduğu gibi ücretli aboneliğine dair detaylar paylaştı.

Instagram Ücretli Abonelik (Meta Verified) Nedir?

Instagram Ücretli Abonelik (Meta Verified) Nedir

Instagram Meta Verified, Instagram tarafından kullanıcılara sunduğu ücretli abonelik hizmetidir. Instagram amvi tikte olduğu gibi kullanıcılar rozete sahip olabilecek ve ek özellikleri beraberinde kullanabilecektir. Yakın zamanda Instagram ücretli abonelik hakkında daha fazla detaya yer vererek, yeniden değişiklik yapma hakkını saklı tutucaktır.

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Instagram Ücretli Abonelik (Meta Verified) Ne İşe Yarar?

Twitter’a benzer şekilde ilerlediği görülen Instagram Meta Verified için pek çok insan ne işe yaradığını merak etmektedir. Türkçe anlamı ile Meta onaylı hesaplar, diğer kullanıcılara göre daha fazla özellik barındırır. Böylece diğer kullanıcıların sizleri bulması daha basit olacaktır. 

Kısaca Instagram mavi tik hesapların sağladığı özelliklere benzediğini söyleyebiliriz. Ancak hikayeye rozet ekleme, özel müşteri desteği gibi yeni gelen güncelleme daha önce olmayan özelliklerdendi. Platform tarafından yakında planlanan duyuru kaynaklarına göre ücretli aboneliğin değişeceği yönündedir. 

Instagram güncellemeleri hakkında daha fazla bilgiye erişmek için Bayigram’ı takipte kalın ve son gelişmelerden haberdar olun!

Instagram Ücretli Abonelik (Meta Verified) Özellikleri

Instagram Ücretli Abonelik (Meta Verified) Özellikleri

Pek çok insan Instagram ücretli abonelik sistemin hangi özellik içerdiğini merak etmektedir. Son güncellemeye göre Instagram ücretli abonelik özellikleri aşağıdaki gibidir:

  • Instagram hikayelerinde kullanılacak olan özel çıkartmalar
  • Aktif kimliğe bürünme izleme özelliği
  • Doğrulanmış rozet
  • Yaygın sorunlar için özel müşteri desteği
  • Keşfet sayfasındaki insan yorumları ve öneriler
  • Meta Onaylı profiller için öncelikli yorum yapma özelliği (önceliklendirme)

Instagram Ücretli Abonelik (Meta Verified) Kimler Üye Olabilir?

Instagram Meta Verified hakkında nasıl üye olabileceği merak konusu olmaktadır. Meta onaylı hesap almak isteyenlerin aşağıdaki uygunluk kriterlerini sağlaması gerekmektedir:

  • Devlet tarafından verilen kimlik ile doğrulamaya yapmaya uygun kişi olmak
  • 18 yaş üstü olan birey olmak
  • Yüzünüzü gösteren profil resmi ve diğer bilgilerinizin olduğu profilin eksiksiz olması
  • Hesabınızda geçen minimum aktivite gerekliliklerinin karşılanması
  • Kişisel veya profesyonel hesap olmak (Şuanlık İşletme hesapları uygun değildir)
Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu