0
Yunus
Editör
16 Ekim 2022 2107

Google Play Store Yükleme

Google Play Store Yükleme İşlemi Nasıl Yapılır?

Google play silindi sorunlarının başladığı ve virüs tehlikesi anında Google Play programları telefondan anında silinmektedir. Bu gibi durumların oluşması halinde yani telefondan hemen silinmesi durumunda geri yükleme işlemini APK olarak indirebilmektesiniz. İndirme işlemini aşamalı bir şekilde yaparak gerekli adımları hiçbir şekilde atlamamalısınız. İlk adım olarak telefonunuzun ayarlar bölümüne giriş yapın. Sonrasında, Güvenlik bölümünde yer alan ‘’Bilinmeyen kaynaklar ‘’ kutucuğunu aktif hale getirin. Bu işlemelerin ardından Google Play Store linkini arama motoru üzerinden aratarak,   APK dosyasını telefonunuza indirin. Dosyayı telefonunuza kaydederek, APK dosyasını açın ve bu bölümde karşınıza çıkan  ‘’ Yükle’’ butonuna tıklayın. Bu sayede Gogle Play Store telefonunuza yeniden yüklenmiş olacaktır. Yukarıda belirtilen yöntem ışığında güvenli bir şekilde kullanılan başka yöntem bulunmamaktadır. Bu nedenle geri yükleme işini yaparken, yukarıda belirtilen yöntemleri kullanmanız tavsiye edilir.

Cihazınıza Herhangi bir APK Dosyasını Kurmak İçin Hangi Adımları Atabilirsiniz?

Cihazınıza herhangi bir APK dosyasını indirip kurmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

  • Öncelikle cihazınızın uygulamalar bölümünde yer alan ‘ayarlar ‘’ bölümüne tıklayın.
  • Karşınıza çıkan menüden   ‘’güvenlik’  seçeneğine dokunarak işleminize devam edin.
  • ‘’Bilinmeyen kaynaklar’’ özelliğini aktif ederek APK dosyasını indirin.

Ardından indirdiğiniz Google Play Store APK dosyasına dokunun. Açılan pencerede  ‘yükle’’  butonuna basarak cihazınıza ‘’play store ‘’ uygulamasını tekrardan indirip kurabilir, güvenle kullanabilirsiniz.

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Google Play Store Devre Dışı Bırakıldı Sorunu ve Çözümü

Google Play Store devre dışı bırakıldı sorunu nadirde olsa görülen, telefonda kendi kendine silinen teknik bir problemdir. Uygulamanın bu gibi nadir görülen sorunlar dışında silinmemesi gerekir. Yine bazı durumlarda, Google Play devre dışı bırakıldığında kullanıcılar bu gibi sorunları cihazı silinmiş olarak algılayabilmektedir. Öncelikle Google play silindi ve devre dışı bırakıldı sorunu ele alınırsa,   Google play’i tekrardan aktif hale getirip kullanmak için telefonunun ‘’ayarlar” bölümüne dokunun.  Sonrasında  ‘’uygulamalar’’ kısmını seçerek burada gösterilen  ‘tümü ya da devre dışı’’  yazan kısmını seçerek işleminize devam edin. Eğer devre dışı bırakılma sorunu yaşıyorsanız ilk etapta uygulama yardımıyla bu sorunu çözmüş olursunuz. Sonrasında ‘’tümü ya da devre dışı ‘’ yazan bölümde yer alan  ‘’etkinleştir’’ butonunu kullanarak uygulama üzerinden  ‘’Google Play’’ i yeniden güvenli bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Googşe Play Store Hesap Değiştirme Nasıl Yapılır?

Google Play Store hesap değiştirme işlemi bazı durumlarda kullanıcıların yapmak zorunda kaldıkları işlemlerin başında gelmektedir. Hesap değiştirme durumlarında sorunun üstesinden gelmeniz biraz karmaşık bir hale gelebilir. Bunun nedeni uygulamanın çıkış yap özelliğinin bulunmamasıdır. Hesap değiştirme işlemi için öncelikle cihazdan çıkış yapma özelliğini kullanmalısınız. Çıkış işlemi için öncelikle telefonunuzun ‘’ayarlar ‘’ bölüme giriş yapın. Telefonun ‘’Ayarlar’’ kısmında yer alan ‘’ hesaplar ‘’ bölümüne tıklayın. Önünüze gelen ekranda  ‘’Google’’ yazısını ve e- posta adresini görerek işleme devam edin. Bu bölümden de  ‘’hesabı kaldır’’ seçeneğini tıklayarak çıkış işlemini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Uygulamaya yeninden giriş yapabilmeniz için öncelikle Google Play Store’a giriş yapabilirsiniz. Giriş uygulama safhasında yeni bir hesap oluşturarak önceden var olan farklı hesaplarla sisteme yeniden giriş yapabilirsiniz. Giriş aşamasında kullanıcı adınızı ya da şifrenizin doğru bir şekilde girdiğinizden emin olmalısınız. Googe play silindi hatasını yukarıda belirtilen yol ve yöntemler aracılığıyla oldukça kolay ve hızlı bir şekilde çözebilirsiniz.

Google Play Store İndirmek Mümkün müdür?

Googe play indirme işlemi için öncelikli olarak Google Play Store’u telefonunuzdan silinmesi halinde yeniden indirebilir güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Uygulama için önerilen APK dosyasını indirerek Google  play silindi sorununu hızlı ve başarılı bir şekilde çözümleyebilirsiniz.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu