Bayigram'da Bayrama özel sepette %20 indirim sizleri bekliyor!

KUPON KODU
0
Yunus
Editör
16 Ekim 2022 2129

Facebook Toplu Mesaj Silme

Mobil Uygulamada Facebook Toplu Mesaj Silme İşlemi Nasıldır?

Facebook mesajlarını mobil Messenger uygulaması üzerinde silmek mümkün bir yöntem değildir. Facebook Messenger toplu mesaj silme işlemi için bilgisayardan Facebook hesabına giriş yapılması gereklidir. Buradaki mesajlar topluca silinebilir. Facebook hesabına giriş yaparak Facebook mesajlarını toplu bir şekilde sildikten sonra, bilgisayardan hesabım kısmına tıklayarak Facebook iletilerini görmezsiniz. Hem uygulamada hem de normal Facebook’ta mesajlar silinmiş olacaktır. Yani bilgisayar üzerinden mesaj kutusuna girip silindiğinde mesajlar, Messenger toplu mesaj silme telefondan işlemi de gerçekleşmiş olacaktır.

Facebook Mesaj Silme Kodu Var Mı?

Facebook uygulamasında toplu mesaj silme kodu mevcuttur. Ama bu kodların her durumda işe yarayacağı kesin bir bilgi değildir. Facebook iletilerini toplu bir şekilde silmek için hazırlanmış olan bu mesaj silme kodları çeşitli internet sitelerinde bulunur.

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Facebook Silinen Mesajlar Bilgisayar Üzerinden Nasıl Geri Getirilir?

Facebook mesajları geri getirme işlemini bilgisayardan yapacak kişiler için bu işlem şu şekilde yapılabilmektedir:

  • Bilgisayardan hesabınıza giriş yapın.
  • Facebook ana sayfasında ayarlar butonuna tıklayın.
  • Daha sonra ise genel hesap ayarları sayfası karşınıza çıkacaktır. Burada sayfanın içinde yazıların bittiği yerde Facebook verilerinin kopyasını indir seçeneğine tıklayın.
  • Bir sonraki ekranda “Aşağıdaki bilgilerini indir” seçenekli bir ekran belirecektir. Buradaki “Arşivimi başlat” butonuna tıklayın.
  • Arşivimi başlat seçeneğine tıkladıktan sonra bu sırada sizden Facebook şifreniz istenecektir.
  • Şifrenizi girdikten sonra dosyayı nereye kaydedeceğiniz sorulur. Siz, dosya kaydetme butonuna bastıktan sonra ise dosya indirilmiş olur.
  • Bu dosya içinde, daha önce paylaşmış olduğunuz videolar, fotoğraflar ve mesajlar gibi tüm bilgileri indirebilir ve inceleyebilirsiniz. Yine geri getirmek istediğiniz Facebook mesajları ise, mesajlar klasöründeki html uzantılı bağlantıda yer alıyor olacaktır. Bu şekilde de Facebook silinen mesajları geri getirme işlemi kolay bir şekilde tamamlanmış olur.

Facebook Toplu Mesaj Silme İşlemi Nasıl Yapılmaktadır?

Facebook mesajları silmek için hazırlanan özel Google tarayıcı eklentileri mevcuttur. Facebook’taki toplu mesajları tek tek silmek yerine, bir seferde hızlı bir şekilde Messenger toplu mesaj silme bilgisayardan ile gerçekleştirilmektedir. Fakat bu Messenger toplu mesaj silme eklentisi chrome yöntemini kullanarak mesaj silmek için kurmak gerekir ve o şekilde kullanılabilir. Facebook Google Chrome eklentileri içinde birkaç farklı yöntem ile toplu mesaj silme eklentisi mevcuttur. Bu eklentilerin başında Celilcan eklentisi gelmektedir. Bunun yanı sıra Facebook toplu mesaj silme Chrome eklentileri şu şekilde verilmiştir:

  • Facebook – Delete all messages
  • Messenger Cleaner
  • Messenger Message Cleaner
  • Delete all messages for Facebook, bu eklentiler arasında yer alır.

Aynı zamanda bu eklentilerin hepsi aynı şekilde kurulmaktadır. Kullanımı da aynı şekilde gerçekleşir. Toplu mesaj silme işlemini kolay bir şekilde gerçekleştirebilmek için yukarıda verilen eklentilerden bir tanesini kurmanız ve doğru bir şekilde kullanmanız gerekmektedir.

Chrome Eklentisi ile Toplu Mesaj Silme İşlemi Nasıldır?

Google Chrome eklentisi yöntemi ile mesaj silme işlemi şu şekilde yapılmaktadır:

  • Facebook mesajlar kısmına girin ve Browser’ın sağ kısmında bulunan üst üste konumlanmış 3 noktaya basın.
  • 3 noktaya tıklandıktan sonra karşınıza yeni sekme ve yeni gizli pencere gibi seçenekler gelir. Bunların alt kısmında ise diğer araçlar içerisinden uzantılar seçeneğine tıklayın.
  • Bu kısma tıklandığında Google uzantılar sayfası açılmaktadır. Bu sayfada arama kısmına “Facebook delete all messages” yazın. Bu eklentiyi aratınca ise mağazada karşınıza çıkacaktır. Eklentiyi Google uzantılar kısmında bulduğunuzda üzerine tıklayın.
  • Açılan light box’ta sağ üst kısımda Chrome’a ekle yazısı vardır. Buna tıklayarak tarayıcınıza ekleyin.
  • Eklentiyi Browser’a ekledikten sonra https://www.facebook.com/delmessages linkine giderek uygulamayı kullan butonuna tıklayın. Browser’a eklenen tüm uzantılar ikonları ile tarayıcının sağ üst kısmında gözükür.
  • Facebook Messenger ikonuna tıklayıp açılan sayfada tüm mesajları sil komutu verin. Bu şekilde Messenger toplu mesaj silme işlemi gerçekleşmiş olacaktır.

Faydalı içerikler arasında yer alan Facebook Hesap Açma makalemizi incelemeyi unutmayın.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu