0
Yunus
Editör
19 Haziran 2023 2233

PUBG Mobile UC Nedir Ve Nasıl Alınır?

PUBG Mobile UC nedir ve nasıl alınır, detaylı bir rehber arıyorsanız, kısa sürede öğrenin. Ayrıca kılavuz ile PUBG Mobile UC satın alabilirsiniz.

Battle Royal türünde oyun olarak düşünüldüğünde akla ilk PUBG gelmektedir. PUBG, hem mobil hem de masaüstü olarak oynanması sebebiyle dünya çapında pek çok oyuncuya ev sahipliği yapmaktadır. Oyunda bir üst levele çıkabilmek için bazı item, eşyalar veya öğeler satın alınması oyuncuları bir adım öne taşır.

Özellikle PUBG Mobile oyuncuları nasıl UC alınır merak etmektedir. Oyunlarda kullanılan UC sistemi, oyunun bir nevi sanal para sistemidir. Herhangi bir ögeyi yükseltmek ve satın almak için bu sanal paralar kullanılmaktadır. Böylelikle eşyanızı güçlendirebilir, rakiplerinize hava atabilirsiniz.

Peki tam olarak PUBG Mobile UC nedir, ne işe yarar merak ediyorsanız, ayrıntılı olarak listemizde yer verdik. Oyun ögelerini satın almak için kullanılan UC’nin tüm yönlerini bulmak ve öğrenmek istiyorsanız, sizin için ayrıntılı kılavuz olacaktır. 

O halde sizleri sabırsızlandırmadan “PUBG Mobile UC nedir, nasıl alınır” veya “PUBG Mobile UC nasıl satın alınır” konularına geçiş yapalım!

PUBG Mobile UC Nedir?

PUBG Mobile UC, oyunun mobil sürümünde kullanılan sanal para birimidir. UC, oyunda özel kozmetik eşyalar, kıyafetler, skin, silah ve araç kaplamları ve diğer oyun içi öğeleri satın almak için kullanılmaktadır. Kısaca gerçek para karşılığında oyunda kullanılan satın alınabilen paradır diyebiliriz.

Oyunda kullanılan bir diğer para birimi de AG olarak geçmektedir. AG, oyuncuların etkinliklerde katıldıklarında kazanılmaktadır. UC ise oyun içindeki mağazalarda kullanılmak üzere reel para ile satın alınmaktadır. 

Satın alınan PUBG Mobile UC ile aşağıdakilerine sahip olabilirsiniz:

  • Hazine Kutuları
  • Silah Kaplamaları
  • Paraşüt Kaplaması
  • Battle Pass
  • Animasyon
  • Aksesuar
  • Kıyafet
İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

PUBG Mobile UC Nasıl Alınır?

Oyun içinde veya dışlında UC satın alabilmenizi sağlayan pek çok nokta bulunmaktadır. Oyun içi mağazadan satın alabildiğiniz gibi UC destekli şirketlerden de satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. 

Aşağıdaki yollardan birini takip ederek PUBG Mobile UC alma işlemlerini kısa süre içerisinde gerçekleştirin:

  • Bonus UC fırsatları ile PUBG Mobile UC satın al yöntemini kullanmak
  • Oyun içi mağazalardan bireysel olarak UC satın alma işlemini kullanmak
  • Elite Pass üyelik alarak Royale Pass’e yükseltme ödülü ile UC kazanarak
  • UC ödülü veren yarışmalara katılmak

PUBG UC Bedava Nasıl Alınır?

Bedava UC nasıl alınır adı altında pek çok yöntem bulunmaktadır. Eğer ücretsiz olarak almak istiyorsanız, ödüllü yarışmalara katılmak en mantıklı seçenek olacaktır. Çekiliş ve yarışmaların tek dezavantajı ise bunlara katılan birçok insanın olmasıdır.

Yarışmalara kazanamazsanız, herhangi bir ödülün de sahibi olamazsınız. Bunların önüne geçmenin en iyi yolu UC satın alma servisinden bonus fırsatları ile paket seçmektir. Dolayısıyla hem hızlı hem de sorunsuz işlem yaparak bir an önce UC’lerinizi kullanma şansına sahip olursunuz.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu