0
Emre Memiş
Editör
22 Temmuz 2024 2848

Spotify Şarkı Falı (Song Psychic) Özelliği Nasıl Kullanılır?

Spotify Şarkı Falı özelliği, günlük olarak kişiselleştirilmiş şarkı önerileri ile burç yorumları tadında bir deneyim sunuyor. Yapay zekâ destekli bu özellik, size özel müzik dinleme alışkanlıklarınızı analiz ederek bir liste üretiyor. Böylelikle nasıl bir gün geçireceğinize dair ipuçları üretebiliyor.

Yazımızdan Özet:

  • Spotify, yapay zekâ desteği de alarak size günlük şarkı falı veriyor. Bu şarkı falı sayesinde, gün içerisinde çok daha kolay kararlar alabiliyorsunuz. 
  • Şarkı falı özelliğini kullanmak için, ana sayfadan “Şarkı Falı” başlığını bulmalısınız. Ana sayfanızda yoksa, arama özelliğini kullanarak falınıza erişebilirsiniz. 
  • Şarkı falını kullanmanız için, herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Premium olmayan aboneler de bu özelliği kullanabiliyor. 
İlk Siparişine Özel %15 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %15 indirim bizden!
BAYiGRAM

Spotify Şarkı Falı Özelliği Nedir?

Müzik, insanlık ile neredeyse aynı yaştadır. İlk çağlardan beri duygularımızı ve ruh hâlimizi yansıtan önemli bir araçtır. Spotify da bu önemli aracın duygusal yönünü bildiği için, kullanıcılarına benzersiz bir deneyim üretmeyi amaçlıyor. 

Yapay zekâ destekli şarkı falı özelliği, şarkıların sözlerini ve ritimlerini analiz ediyor. Bu analiz sonucunda şarkıları bir kategorinin (Mutlu, hüzünlü, sakin vb.) içerisine koyuyor. Ardından, size özel olarak gününüzün nasıl geçeceğine dair ipuçları veriyor. 

Şarkı falı, her gün güncelleniyor. Böylelikle günlük burç yorumunuzun yanı sıra, günlük şarkı falınızı da Spotify uygulamasından alabiliyorsunuz. 

Spotify’da şarkı indirmeyi biliyor musunuz? Nasıl indirebileceğinizi adım adım gösterdiğimiz yazımıza göz atabilirsiniz.

Spotify Şarkı Falı Özelliği

Spotify Şarkı Falı Nasıl Kullanılır?

Hem mobil hem de masaüstü cihazlarınızdan şarkı falını kullanabilirsiniz. Bu iki araç için de farklı erişim yerleri bulunuyor. Adım adım sizinle paylaşıyoruz. 

Spotify Uygulamasında Şarkı Falı Kullanımı

  1. Uygulamayı Açın: Mobil uygulama üzerinden, Spotify’a girmeli ve hesabınızda oturum açmalısınız.
  2. Ana Sayfanızı Kontrol Edin: Mobil uygulamalarda şarkı falı, ana sayfanıza düşer. “Şarkı Falı” ya da “Song Psychic” yazan başlığı bulmaya çalışın.
  3. Özelliğe Tıklayın: Başlığı bulduktan sonra, özelliğe tıklayarak şarkı falını başlatabilirsiniz. Genellikle tıklama sonrasında egzotik bir tema ve müzik devreye girer. Bu ses eminiz ki size Scooby-Doo çizgi filmini anımsatacaktır.
  4. Falınızın Tadını Çıkartın: Artık günlük olarak şarkı falınızı buradan alabilir, size özel seçilen şarkıları dinleyerek falınızı yaşayabilirsiniz.

Bayigram’ın sizi Spotify’da ünlü yapabileceğini duydunuz mu? Spotify takipçi satın almak için, paketlerimize göz atabilirsiniz. 

Spotify Şarkı Falı Özelliği Kullanımı

PC Üzerinden Spotify Şarkı Falı Kullanımı

  1. Web Sitesine Girin: Bu yöntemi telefonunuzda uygulama bulunmuyorsa da kullanabilirsiniz. İlk olarak şarkı falı sayfasına linke tıklayarak ulaşmalısınız. 
  2. QR Kodu Kullanın: Sayfada, sizi bir QR kod karşılayacak. Bu QR kodu, Spotify uygulamanızın kamera özelliğini kullanarak taramanız gerekiyor. 
  3. Falınıza Erişin: Tarama işlemi tamamlandığında, Spotify sizi uygulamaya yönlendirecek. Ekrandaki talimatları takip ederek falınızı alabilir ve şarkılarınızı keyifle dinleyebilirsiniz. 

Şarkı Falımı Nasıl Değiştirebilirim?

Falınız konusunda daha esnek hareket etmek isterseniz, falınızı değiştirebiliyorsunuz. Bunun için birkaç farklı yol bulunuyor:

  • Şarkıyı “İleri” düğmesine bakarak geçebilirsiniz. 
  • Falınızı yenilemek için uygulamayı kapatıp tekrar açabilirsiniz. 
  • Farklı bir kategori (Aşk, aile, ilişkiler, kariyer vs.) kullanarak yeni fal önerileri isteyebilirsiniz. 
  • Spotify uygulamasının gelişmesi ve daha doğru tahminler yapması için, uygulama ile ilgili deneyimlerinizi geri bildirim gönderebilirsiniz.
  • Spotify sizin falınıza bakarken, sizi bir fenomen olarak görebilir. Nasıl mı? Tabii ki de Bayigram fenomen Spotify paketleri sayesinde.
Spotify Şarkı Falı Özelliği Nedir

Spotify Şarkı Falı ile İlgili Merak Edilenler

Bu yeni özellik ile ilgili çok fazla bilinmeyen bulunuyor. Bayigram ekibi olarak, en sık merak edilenleri yanıtlamaya çalıştık. 

Spotify Şarkı Falı Özelliği Ücretli Mi?

Şarkı falı özelliği, premium ve ücretsiz üyeler tarafından kullanılabiliyor. Dolayısıyla şarkı falı için ekstra bir ücret ödemeniz gerekmiyor.

Şarkı Falı Sonuçları Paylaşılabilir Mi?

Evet, şarkı falı sonuçlarınızı arkadaşlarınız ile paylaşabilir onların da fal sonuçlarını isteyerek birlikte hayatınızdaki kararları daha basit hâle getirebilirsiniz.

Şarkı Falı Hangi Dillerde Var?

Şarkı falı özelliği, her geçen gün diğer dillere de eklense de Temmuz 2024 tarihi için 21 farklı dilde kullanılabiliyor. En önemlisi Türkçe ve İngilizce dilleri şu anda destek alıyor.

Şarkı Falı Hangi Ülkelerde Kullanılabilir?

Dünya genelinde 64 farklı ülkeden Spotify kullanıcıları, şarkı falı özelliğinden yararlanabiliyor. Uygulama, hedef kitle olarak tabii ki en çok gelir elde ettiği ülkeleri seçiyor. Kuzey Amerika, Avrupa, Latin Amerika, Asya ve Okyanusya bölgelerindeki birçok ülkede özellik kullanılıyor.

Şarkı Falı İnternetsiz Kullanılabilir Mi?

Hayır, şarkı falı sizin için analiz esnasında internet kullanıyor. Bu nedenle, uygulamayı kullanmak için bir ağa bağlı olmanız gerekiyor.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu