0
Yunus
Editör
01 Temmuz 2023 2067

Hakiki Sözler

Gerçekleri duymak bazen zor gelir. Hakiki sözler ile hayatın gerçeklerine daha yakın ol ve kendini her daim güçlü kıl. İşte sana bir fırsat!

Hakiki Sözler Resimli

“Hayatımda her adımı atarken, kendime bakarım, çünkü dost dediğin şerefsiz de olabilir, arkadan hançerleyebilir.”

“Bana sokaklar her şeyi öğretti, güvenmeyi beklememek gerektiğini de en iyi onlar öğretti.”

“Söyle bana, kimin ne olduğunu anlamak için ceketin markası, arabaların modeli, paraların miktarı neye yarar?”

“Kafanıza yattıysa giyinmek, gezinmek, harcamak size kalsın. Benim umurumda değil, çünkü hakiki dostlarım yanımda olduğunda, onların gözlerinde parlayan ışığı, içten gelen samimiyeti görürüm.”

“Hayatın sana vurduğu darbelerle ayakta kalabilmek için güçlü olman gerekiyor.”

“Düşmanlarını alt edebilmek, haksızlıklara karşı durmak için korkusuz olmalısın.”

“Hiçbir şey seni durdurmasın, yolumdan çekilmek isteyenlere hiç aldırmadan, özgürce ilerlemek için kendine güvenmelisin.”

“Ne kadar yüksekten düştüysem, o kadar güçlü kalktım. Gördüm ki kader, insanı denemek için her türlü engeli çıkarır önüne.”

“Para, pul, mal mülk... Bunlar sadece dünyanın efendilerinin hevesleridir. Gerçek güç insanın içindedir, kalbinin derinliklerinde saklıdır. İnsanın karakteri, dürüstlüğü, kardeşliği ve sevgisi onu gerçekten güçlü kılar.”

“Bak, bu dünyada tek geçerli olan şeyler dürüstlük, sadakat ve saygıdır.”

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Hakiki Sevgi Sözleri

“Çivi ile çaktım aşkı, içimdeki yangını hissediyor musun? Senin için yapamayacağım şey yok, koştururum peşinden, dünyayı ayağının altına sererim.”

“Biliyor musun, seninle geçen her an bana büyük bir huzur veriyor. Gözlerin gözlerime değdiğinde, tüm sıkıntıları unutuyorum. Sen benim gözlerimdeki parıltı, kalbimdeki ritim oldun.”

“Seni seviyorum demek az kalır, çünkü sen benim her şeyimsin. Hayatımda ne eksikse seninle tamamlandı. Sen benim güneşimsin, hayallerimin gerçeğisin.”

“Senin için yapamayacağım fedakarlık yok. Senin mutluluğun benim mutluluğum, senin acın benim acım. Hiç yüzüme bakmasan bile, sadece senin gülüşünü görebilmek için her şeyi yaparım.”

“Sokaklarda gezerken el ele, yıldızlara bakarken sana olan aşkımı fısıldarım. İçimdeki sevgi hiç bitmez, hiç solmaz.”

“Bazen kavga ederiz, bazen ağlarız. Ama şunu unutma, ben senin yanındayım. Senin her düşüşünde sana destek olurum, en zor anında sırtını sıvazlarım.”

“Kadere inanır mısın? Belki yollarımız ayrılır, hayat bizi farklı yerlere savurur. Ama seni unutmayacağım deli kız! Kalbimdeki yerin daima dolu kalacak. Seni seviyorum ve bunu dünyaya haykırmaktan hiç çekinmem.”

“Her gece yastığa başımı koyduğumda, aklımda senin güzel yüzün ve tatlı sesin var. Uykuya dalmadan önce seni düşünmek, huzur dolu bir gece geçirmemi sağlıyor.”

“Benim için senin gülüşün, dünyanın en değerli hazineyi bile gölgede bırakır. Gözlerindeki ışıltı, kalbimdeki ateşi daha da körüklüyor. Senin yanında olduğumda, dünya etrafımızda dönerken, zaman duruyor.”

“Sevgilim, sen benim için bir nefes gibi, hayatta tutunmamı sağlayan bir güçsün. Seninle her şey daha güzel, daha anlamlı oluyor. Beni sevdiğin gibi, ben de seni sonsuz bir aşkla seviyorum.”

Hakiki Dost Sözleri

“Kanka, her şeyden önce bilesin ki ben buradayım, her daim yanındayım. İyi gününde, kötü gününde, başını sıkıştırdığında hep destek olacağım. Dost dediğin böyle olur, sırtını sıvazlar, omzunu kaldırır.”

“Yanımda olduğunda, sahte maskeleme yok, hiçbir yapmacıklık yok. Seninle konuşurken kelimeler kalbimden, doğal olarak dökülür dudaklarımdan. Çünkü seninle aramda bir bağ var, bir kardeşlik var, ve bu bağa sadık kalırım.”

“Dostluk dediğin sadece içki masalarında eğlenmek değil, zor zamanlarda omuz omuza durmaktır. İstesen de istemesen de, senin için savaşırım. Dostum için her türlü engeli aşar, her türlü zorluğun üstesinden gelirim.”

“Bilirim ki dünyada çok az gerçek dost vardır. Çoğu insan arkadan bıçaklar, kendi çıkarları için sana sırtını döner. Ama ben farklıyım, ben dostluk için buradayım. Senin yanında olduğumda, güvende olmanı sağlarım.”

“Biriktirelim hatıraları, sırt sırta verelim, düşüşlerde el ele tutuşalım. Sıkıntılı günlerinde bile gülümsetmek için elimden geleni yaparım. Çünkü dostum için ne gerekiyorsa yaparım, onun mutluluğu benim mutluluğumdur.”

“Sözlerim sadece havada kalmaz, icraatla desteklerim. İhtiyacın olduğunda elinden tutar, yere düştüğünde seni kaldırırım. Dostluğumuz her türlü sınavdan geçer, çünkü benim yanımda dostluk gerçektir.”

“Kardeşim, seninle yürümek, seninle ağlamak, seninle gülmek, seninle her şeyi paylaşmak istiyorum. Dostluğumuzun ateşi hiç sönmesin, kalbimizdeki sevgi hiç solmasın. Senin için buradayım, her daim yanındayım.”

“Kardeşim, dostluk dediğin fedakarlık demektir. İhtiyaç duyduğunda sana cebimdeki son kuruşu bile veririm. Senin için engelleri aşarım, düşmanlarla bile baş ederim.”

“Kavgalarımız olabilir, çatışabiliriz zaman zaman. Ama bilesin ki, dostluğumuz buna dayanıklıdır. Küslükler gelip geçici, gerçek dostluk ise kalıcıdır. Aramızdaki bağ ne zaman kopacakmış, ne zaman bitecekmiş umurumda değil. Seninle sonsuza kadar yan yana yürümek istiyorum.”

“Dostluk denizlerin enginliğine benzer, dalgalara dayanıklıdır. Senin düşüşlerinde bile el uzatırım, düşmanlarını alt ederim. Seninle beraber büyüdük, seninle birlikte sokağın acımasız yüzüne karşı koyduk. İkimiz de biliyoruz, gerçek dostluk zor zamanlarda ortaya çıkar.”

Hakiki Aşk Sözleri

“Lan be, duygularımdan taşacak gibiyim burada. İçimdeki o alevi söndüremiyorum, aşk denen bu manyaklıkla yanıp kavruluyorum.”

“Bir adamın aklını başından alabilen bir kadına hakiki aşk denir işte. Dertler, sıkıntılar, tüm zorluklar gözümde küçüldü be, onun yanında hepsi hikaye oldu.”

“Şimdi, diyebilirim ki sana, sen benim aşkımın ta kendisisin. Kalbimde senin için bir şehir kurmuşum be, o şehirde seninle beraber gezintiye çıkıyoruz.”

“Gözlerin benim güneşim, gülüşün yüreğimi ısıtan bir ilaç.”

“Senden başkasını düşünemiyorum, sensiz nefes alamıyorum. Sana dokunduğumda bile ruhumun dans edişi bir başka oluyor.”

“Birlikte yürürken her adımda dünya bize kıskançlıkla bakıyor. Bebeğim, seni seviyorum demek yetmez. Şu an kalbimdeki fırtınayı anlatamam sana. Sana olan aşkım derya gibi derin, gökyüzü kadar geniş. Hayatımdaki her anı seninle geçirmek, seninle gülmek istiyorum.”

“Aşkla dolu bu dünyada seninle bir ömür geçirmek istiyorum. Ne olur yanımda ol, beni bırakma.”

“Sana olan hislerimi anlatmak için kelimeler yetersiz kalıyor bebeğim. Sadece bil ki, her nefesimde sen varsın, her düşüncemde seninle birlikteyim.”

“Seninle uyumak, seninle uyanmak, her anı seninle yaşamak istiyorum.”

“Benim için hakiki aşk sensin, hiçbir şüphem yok. İçimdeki bu yangını söndüremiyorum, çünkü seninle yanmak istiyorum. Ne zaman baksam gözlerine, kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor. Hayatın en güzel anları seninle, seninle geçiyor bebeğim.”

Hakiki Laflar

“Abi, hayat bazen gerçekten de s*çar. Ben de buradayım, gerçekleri yüzüne vuracak adam.”

“Bak kardeşim, hayatta herkesin bir g*tü vardır. Sen de yok mu? Yoksa bana mı demek istiyorsun?”

“Gerçek şu ki, herkesin sorunları vardır. Kimse pembe bir bulutun üstünde yürümüyor.”

“İnsanlar sana iyi şeyler söyleyebilir, ama arkalarından senin hakkında neler konuşuyorlar, onu bilemezsin. İçlerinden biri sana kahraman gibi davranırken, diğerleri arkandan seni yer bitirir. Bu hayatta dost dediğin insanlara dikkat etmek zorundasın.”

“Eline geçen her fırsatı kaçırırsan, hayatta hiçbir şey elde edemezsin. Çalışmadan, ter dökmeden bir bok olamazsın. Sana kimse sıcak yatağında başarıyı sunmayacak, onu kendin elde etmek zorundasın.”

“Kimi seversen sev, karşılığını alamazsın. Birinin seni sevmesi için de uğraşman gerekir. Sana kimse otomatik olarak aşık olmaz, bilesin.”

“Hayatta düşe kalka öğrenirsin. Yere düşmekten korkma, ayağa kalkmayı öğren. Her düşüşte biraz daha güçlenirsin.”

“Hayat zor bir şey, amma velakin sen de zor adamsın. Ayakta kal, güçlü ol ve bu s*çan dünyada seni ezenlerin üstesinden gel.”

“Düşünme ki herkes senin hakkında konuşuyor, seni takip ediyor. Aslında, çoğu insan sadece kendi dünyasında yaşıyor ve senin hakkında düşünmüyor bile.”

“Para meselesi ayrı bir sıkıntı. Çoğu zaman paran yoksa, insanlar seni umursamaz. Ama biraz para kazanınca birdenbire etrafında sürü gibi insan belirir. Onların samimiyetine inanma, çünkü çoğu sadece cebindeki parayı düşünür.”

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu