0
Yunus
Editör
14 Haziran 2023 1897

Babalar Günü Sözleri

Babalar günü sözleri ile sevdiğiniz babanıza küçük bir sürpriz yapın. Hemen şimdi en seveceği mesajı gönderin ve dünyalar sizin olsun!

Anlamlı Babalar Günü Sözleri

Babacığım, hayatımın kahramanı ve en büyük destekçisi. Babalar Günü'n kutlu olsun! Seni çok seviyorum.

Babam, sen benim için sadece bir baba değil, aynı zamanda en iyi dostumsun. Varlığınla beni her zaman güvende hissettiriyorsun. İyi ki varsın. Babalar Günü'n kutlu olsun!

Babacığım, öğrettiklerin, sevgin ve sabrınla her zaman ilham oldun. Sana minnettarım ve seni çok seviyorum. Babalar Günü'n kutlu olsun!

Babam, senin gibi güçlü, cömert ve sevgi dolu bir adamın çocuğu olmak benim için büyük bir şans. Babalar Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım.

Babacığım, senin fedakarlıkların ve emeğin için hiçbir zaman yeterli teşekkürü edemem. Sana olan sevgim sonsuz. Babalar Günü'n kutlu olsun!

Babam, bana hayatta en önemli değerleri öğrettin ve her zaman yanımda olduğunu hissettirdin. Sana minnettarım ve seni seviyorum. Babalar Günü'nü kutlarım.

Babacığım, güvenilirlik, dürüstlük ve sevgi konusunda bana örnek oldun. Sana minnettarım ve her zaman seninle gurur duyuyorum. Babalar Günü'n kutlu olsun!

Babam, seninle geçirdiğim her an benim için çok değerli. Seninle gülmek, seninle paylaşmak en büyük mutluluk kaynağım. İyi ki varsın. Babalar Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım.

Babacığım, senin sevgin beni güçlendiriyor ve hayatta her şeyi başarabileceğime inandırıyorsun. Seni seviyorum ve Babalar Günü'nü kutlarım.

Babam, sana olan sevgim hiç bitmeyecek. Sen benim kahramanımsın ve seninle gurur duyuyorum. Babalar Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım.

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
BayiGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
BAYiGRAM

Duygusal Babalar Günü Sözleri

"Babacığım, her günümde olduğu gibi bugün de seni sevgiyle anıyorum. Senin gibi bir babaya sahip olmak benim için bir şans."

"Babam, sen hayatıma anlam katan en önemli kişisin. İyi ki varsın, Babalar Günü'n kutlu olsun!"

"Sevgili babacığım, her zaman yanımda olduğun, bana destek olduğun ve sevgini eksik etmediğin için minnettarım. Babalar Günü'nü kutlarım."

"Babalar Günü, senin gibi güçlü, sabırlı ve sevgi dolu bir babaya layık bir gün. Senin sayende her zorlukla başa çıkabilirim."

"Baba sevgisi dünyadaki en büyük hazine. Senin gibi bir babaya sahip olduğum için her gün şükrediyorum. Babalar Günü'n kutlu olsun."

"Babam, seninle geçirdiğim her an benim için paha biçilemez. Senin sevgin ve öğretilerinle büyüdüm, sana minnettarım. Babalar Günü'nde seni sevgiyle anıyorum."

"Babam, seninle birlikte geçirdiğim her an benim için bir armağan. İyi ki varsın, Babalar Günü'nü kutlarım."

"Babacığım, senin sevgin ve rehberliğin olmadan bugün bu noktaya gelmezdim. Sana minnettarım ve seni çok seviyorum. Babalar Günü'n kutlu olsun."

"Baba, seninle geçirdiğim anılarımı hiç unutmayacağım. Hayatımdaki en değerli varlığım olduğun için teşekkür ederim. Babalar Günü'nde seni özlemle anıyorum."

"Babam, sen benim kahramanımsın. Her zaman güçlü olmamı sağlayan, beni koruyan ve sevginle dolu bir hayat sunan kişisin. Babalar Günü'n kutlu olsun!"

Komik Babalar Günü Sözleri

“Prens olmam için prensese ihtiyacım yok benim BABAM zaten KRAL. Babalar günün kutlu olsun.”

“Bazı süper kahramanlar pelerin giymez! Harika bir gün geçir Süperman! Babalar Günün kutlu olsun!”

“Kalemizin kralı, Babalar Günün kutlu olsun!”

“Baba; Demiradam kadar zeki, Hulk kadar güçlü, Süpermen kadar hızlı ve Batman kadar cesursun. Sen benim sen sevdiğim süper kahramansın.”

“Annemin akrabalarının ne dediği önemli değil, en iyi baba sensin.”

“Büyümüş olabilirim ama bu harçlığa hayır diyeceğim anlamına gelmiyor. Babalar Günün kutlu olsun babacağım.”

“Babalar günün kutlu olsun baba, senin gibisi yok. Özellikle de annemin “hayır” dediklerine senin “evet” dediğin zamanlarda...”

“Baba, bana bildiğim her şeyi sen öğrettin. Pek bir şey bildiğim söylenemez ama olsun Babalar Günün kutlu olsun.”

“Babalar günün kutlu olsun babacığım. Seni hiçbir şeye değişmem. Tabii henüz bir şey teklif eden olmadı...”

“Bu Babalar Günü, baba olmadan önceki günlerin kadar mutlu olsun.”

Kısa Babalar Günü Sözleri

"Babacığım, hayatımdaki en büyük destekçim ve örnek aldığım insan, sana olan sevgim hiç bitmeyecek."

"Bir baba, evin direğidir; güçlü, sevgi dolu ve her zaman koruyucudur."

"Babalar Günü'nde sana olan sevgimi ifade etmek için kelimeler yetersiz kalır, ama sana minnettar olduğumu bilmeni isterim."

"Baba, seninle geçirdiğim her an benim için değerlidir. Seninle olmak her zaman huzur veriyor."

"Bir baba, sevgi, sabır ve fedakarlık demektir. Sen ise hepsini bir arada sunan özel bir insansın."

"Babalar Günü'nde sana teşekkür etmek istiyorum, çünkü hayatımda olduğun için daha güçlü ve daha iyi bir insan oldum."

"Babalar Günü, senin gibi harika bir babayı kutlamak için en özel gün. Seni seviyorum babacığım!"

"Babalar Günü'nde tüm babalara sevgi ve saygıyla dolu bir gün diliyorum. Sizler değerlisiniz!"

"Baba, senin sevgin ve desteğin benim için paha biçilemez. Sana minnettarım ve seni çok seviyorum."

"Baba olmak, evlatlarına bir ömür boyu sevgiyle rehberlik etmek demektir. Sen en iyi baba olduğunu kanıtladın."

Uzun Babalar Günü Sözleri

"Babacığım, sen benim kahramanımsın. Sevginle, öğütlerinle ve gücünle her zaman yanımda olduğunu hissediyorum. Babalar Günü'n kutlu olsun!"

"Babalar Günü'nde sana minnettarlığımı ifade etmek için kelimeler yetersiz kalır. Sen benim için dünyanın en değerli varlığısın. Sevgilerimle..."

"Bir baba sevgisi, dünyadaki en güçlü bağlardan biridir. Senin sevginle büyüdüm, başarıya ulaştım ve bugünlere geldim. Babalar Günü'n kutlu olsun, babacığım!"

"Hayatın zorluklarıyla başa çıkmamda, doğru yolu bulmamda ve güçlü olmamda senin rehberliğin her zaman önemli oldu. Babalar Günü'nde sana minnettarım, babacığım!"

"Babalar Günü, senin gibi harika bir babaya şükranlarımızı sunma fırsatıdır. Senin sevgin ve özverin beni her zaman motive etti. İyi ki varsın!"

"Bir baba, ailesine sevgi, koruma ve destek sağlar. Sen de bunu fazlasıyla yapıyorsun. Babalar Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım, babacığım!"

"Babalar Günü, senin değerli varlığını kutlamak ve sevgimizi göstermek için özel bir gün. Senin gibi bir babaya sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Nice mutlu yıllara!"

"Babacığım, seninle geçirdiğim her an benim için çok değerli. Öğretilerin, sevgin ve sabrın sayesinde büyüdüm. Babalar Günü'n kutlu olsun, en iyi babaya!"

"Senin sevgin ve fedakarlığın hayatım boyunca beni yönlendirdi ve güçlendirdi. Babalar Günü'nde sana olan minnettarlığımı bir kez daha ifade etmek istiyorum. İyi ki varsın, babacığım!"

“Babalar Günü, senin gibi bir baba için hak ettiğin takdiri gösterme zamanıdır. Sen benim kahramanımsın ve her zaman idolümsün. Sevgilerimle, en iyi babama!”

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu